FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după gafa cu Sepsi: „Mi-am bătut joc de două puncte” » Ce a spus despre plecarea de la FCSB

Ștefan Târnovanu +38   FOTO
Ștefan Târnovanu

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 00:17 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 00:52

Ștefan Târnovanu (23 de ani) și-a asumat responsabilitatea pentru faptul că FCSB a pierdut două puncte cu Sepsi, în urma ieșirii sale eronate de la golul de 2-2 al covăsnenilor marcat de Florin Ștefan în minutul 70, care a stabilit și scorul final al partidei.

Târnovanu a negat că își dorește să plece de la FCSB, în contextul în care Gigi Becali a spus zilele acestea că poate să îl treacă și pe banca de rezerve, și a precizat că își dorește să participe la Campionatul European, nu că are convingerea că este cel mai bun și trebuie să fie prezent la turneul final.

Bogdan Lobonț, după primul eșec pe banca Rapidului: „Eu nu-mi joc nicio șansă”
FARUL - RAPID 3-1
Bogdan Lobonț, după primul eșec pe banca Rapidului: „Eu nu-mi joc nicio șansă”

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după Sepsi - FCSB 2-2

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab.

(n.r.- despre faptul că își dorește să plece de la FCSB) Un fake news, nu am spus sub nicio formă că vreau să plec. Nu sunt cel mai mare ca să fiu la EURO, e vorba că aș fi vrut să fiu acolo.

Se simte presiunea, a fost de la începutul campionatului, suntem foarte, foarte aproape. Și o să facem tot ce putem ca să terminăm rapid. Cu Farul dacă câștigăm, nu vreau să greșesc, nu știu acum sigur, o să fim campioni”, a declarat Ștefan Târnovanu, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

Citește și:

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
RUNDA 6
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
Banila13
Banila13  •  25 Aprilie 2024, 17:55

Când cele 2 genii din conducere au să înțeleagă ca doar rotația portarilor și concurența duce la muncă grea , profesionalism și dorința de îmbunătățire și nu 2 ani la rând titular și dacă faci greșeli sau nu. Antrenorul de portari este o glumă dacă de 2 ani nu reușește să îmbunătățească 2 portari talentați dar cu mari lacune .Vlad în 4 ani a regresat iar Tarnoveanu merge pe aceiași cale .

F.C.S.B.
F.C.S.B.  •  25 Aprilie 2024, 11:18

La voi cand nu cedeaza slugile din cooperativa gigista avetimeciuri grele pe care le pierdeti!! Noroc cu arbitri ticalositi care va trag de par si va scot din cazanul cu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Aprilie 2024, 09:08

Portar de Nationala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează