FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, SÎMBĂTĂ, ORA 21:00, ANTENA 1

Stelea: "Este un adevărat derby, sper să se impună cine merită"

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2008 00:00

Bogdan Stelea este un produs 100% al centrului de fotbal Dinamo, unde a jucat cu echipele de copii şi juniori pînă la cea de seniori. A debutat în Divizia A, pe 20 noiembrie 1986, la meciul Dinamo-Oţelul 2-0. Cea mai bună evoluţie la Dinamo a avut-o între 1989-1990, cînd a cîştigat cupa şi campionatul şi s-a calificat în semifinalele Cupei Cupelor.

Poreclit "Arnold", Stelea este portarul care a avut intervenţii acrobatice, dar de cele mai multe ori şi-a salvat echipa. Specialist în situaţii de unu la unu, el a mai şi gafat din cînd în cînd. Din 1991, şi-a început periplul internaţional, iar în sezonul 2004-2005 s-a întors la Dinamo.

A fost o perioadă prin curtea Oţelului din Galaţi, din 2006 timp de doi ani a jucat la Unirea Urziceni, iar acum stă la poalele Tîmpei, la FC Braşov sub comanda lui Răzvan Lucescu. A trecut şi pe la Steaua între1995-1997, dar şi Rapid în sezonul 2001-2002.

- Bogdan, cum e la Braşov?
- E foarte bine. Ne pregătim pentru meciul de sîmbătă cu Farul. Încercăm să ne facem treaba bine şi să ne îndeplinim obiectivul. Avem cîte două antrenamente  pe zi, sau unul şi perioadă de refacere.

- Vine derby-ul României, Dinamo - Steaua....
- Este un adevărat derby, dar pentru mine este un meci normal.

- De ce?
- Pentru că sînt la FC Braşov şi nu prea mă interesează.

- Totuşi ai jucat la ambele echipe. Unde a fost mai bine?
- Atît la Steaua, cît şi la Dinamo m-am simţit extraordinar de bine. A fost o perioadă importantă din viaţa mea. Am avut momente frumoase şi la Steaua, dar şi la Dinamo.

- Dar....
- Nu vreau să zic că la Steaua sau la Dinamo m-am simţit mai bine decît la cealaltă echipă. Au fost momente prin care trece orice jucător şi care rămîn în memorie.

- Sîmbătă cine crezi că va cîştiga?
- Echipa cea mai bună, cea mai bine pregătită şi echipa care va dovedi că merită să cîştige un asemenea meci.

- Ce aştepţi de la derby?
- Să văd spectacol, să vedem cu toţii un meci de zile mari, care să rămînă în mintea tuturor pentru că este un derby al României, pe care nici un microbist nu trebuie să-l rateze. Sincer, îmi doresc să cîştige echipa care merită, chiar dacă uneori nu se întîmplă.

Citește și:

Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Nationala
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024
Nationala
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
 •  29 Octombrie 2008, 15:21

@BUFFALO BESI SPURCACIUNE! BLAT E CAPUL TAU. AI FOST NEGRU DE SUPARARE CA AU PIERDUT SPURKY LA GALATI. LA CE ECHIP AVETI, NU VEDETI CA NU BATETI NICI PE STELUTA CU TOT CU ARBITRAJE. CU GALATI AM AVUT NOROC. VOI NU VEDETI CA DINAMO A JUCAT LA FEL CU TOATE ECHIPELE IN STEFAN CEL MARE? AM CASTIGAT GREU CU TOATE IN AFARA DE BUZAU. AU PIERDUT SI FIINDCA NU AU MARCAT. ADEVARUL CA E GREU SA II DAI GOL PISICII.

 •  29 Octombrie 2008, 15:19

Pentru buffalo: Cam grea gramatica limbii romane... In rest numai de bine

 •  29 Octombrie 2008, 15:02

Pentru Seychelles: Fratele meu daca erai in locul meu la fel procedai, noi suporterii suntem cei care sufera mai mult, presedintii de club, antrenorii, jucatorii se joaca pe banii nostri pe sentimentele noastre, pe ei i-i doare in p_ _a noi, fi sigur de asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează