FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ce făcea Steliano Filip în timpul meciului Dinamo - UTA » De ce nu l-a folosit Uhrin + Verdict dur pentru Ivanovski

FOTO: Imago +9   FOTO
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 14 mai 2022 12:39 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 12:55

În ultima etapă din sezonul regulat, Dinamo a remizat cu UTA, 1-1, iar acum se pregătește de baraj, programat pe 22 și 29 mai.

Pentru partida din „Ștefan cel Mare”, antrenorul Dusan Uhrin jr nu a mizat pe Steliano Filip, unul dintre cei mai importanți jucători din club.

5 jucători din Dinamo - UTA au luat 4 în caseta tehnică din ziar
DINAMO - UTA 1-1
5 jucători din Dinamo - UTA au luat 4 în caseta tehnică din ziar

Ce a făcut Steliano Filip în timpul meciului Dinamo – UTA

Fundașul stânga de 27 de ani, care a bifat 23 de partide în acest sezon, nu a fost prezent la meci, ci a participat la nunta fratelui său.

Uhrin a decis să nu mizeze pe el pentru a nu risca să primească un cartonaș galben și să fie suspendat pentru meciul tur din baraj, astfel că Filip a fost învoit de club. În plus, acesta a fost unul dintre cei mai utilizați jucători, iar antrenorul a vrut să fie apt pentru baraj.

Ce făcea Steliano Filip în timpul meciului Dinamo - UTA » De ce nu l-a folosit Uhrin + Verdict dur pentru Ivanovski
Steliano Filip, la nunta fratelui său

Îi înțeleg pe fani, dar m-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci. Îmi doresc să se termine odată acest coșmar. Sper să salvăm echipa și să o luăm pe drumuri diferite.

– Steliano Filip, pe 15 aprilie

Ivanovski are ruptură musculară

Schimbat la pauză din cauza unei accidentări, Mirko Ivanovski a făcut un RMN, iar rezultatul nu a fost unul încurajator pentru Dinamo. Atacantul macedonean de 32 de ani a fost diagnosticat cu o ruptură a bicepsului femural. Acesta are șanse mici de a fi apt pentru meciurile din baraj, timpul fiind prea scurt pentru a se recupera 100%.

Matei, apt pentru baraj

Accidentat la umăr în urmă cu o etapă, Matei a intrat în meciul cu UTA și le-a dat o veste bună fanilor. Acesta nu a acuzat probleme, dorind să joace pentru a fi în formă pentru partidele cu locul 3 din play-off-ul Ligii 2.

VIDEO Geani Crețu, declarații după egalul cu UTA: „Am dominat în prima parte, din păcate nu am reușit să marcăm mai mult, dar important e barajul”

Citește și: 

E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”

Torje, după remiza cu UTA: „Un sezon prost! Eu am greșit la gol azi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close