FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

Steliștii n-au mai avut răbdare cu Alibec! Ratările exasperante ale atacantului au declanșat o reacție ostilă a fanilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:14

Denis Alibec i-a luat încă o dată fața lui Harlem Gnohere în atacul FCSB-ului, dar nici în fața lui Poli Iași nu a reușit să înscrie. 

Atacantul roș-albaștrilor a avut o bară și alte două ocazii mari, iar ratările sale au stârnit în final furia puținilor fani prezenți pe Arena Națională. 

La 0-0, Alibec a irosit o ocazie monumentală pentru FCSB, în minutul 65. Scăpat singur cu portarul, "vedeta" roș-albaștrilor a finalizat dezamăgitor, mult peste poartă. Imediat, Alibec a fost huiduit copios de fanii FCSB-ului.

Cu câteva minute înainte, fanii avuseseră o reacție asemănătoare după ce Alibec a tratat egoist o fază, șutând departe de poartă la un contraatac periculos al elevilor lui Dică. 

Alibec a fost fluierat de o parte din fani și în momentul în care a fost înlocuit cu Harlem Gnohere în minutul 77. 

Urmărește aici liveTEXT duelul dintre FCSB și Poli Iași 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  02 Aprilie 2018, 13:45

Si daca nu-si revine in 2-3 ani,poate prinde un transfer la ta-su in Anglia la saltele,e un post predestinat si va fi si titular la fiecare shift.

mosvasile
mosvasile  •  02 Aprilie 2018, 09:01

Adica sa-i faca de ras pe arbitri,care l-au lasat sa plece din ofsaid si el...rateaza!Asta e om serios?La faza aia a fost ofsaid de 3 metri,dar tusierul daduse in orbul gainilor, iar comentatorii tv se gandeau la profesoara de "naturale"!Si cameramanii au fost foarte dezamagiti,motiv pentru care nu au mai dat nici o reluare!Cum il chema pe arbitru?Hategan? Nu nene, Hotzanescu!

882589395176134
Luu Luu  •  02 Aprilie 2018, 00:12

De ce un ratat fraiere ? Frustrarea e mare asa ca ciocu e mic , baga joc de glezne iar apoi mai vorbim . Forzza Steaua . Alibec noi nu te vom uita cate ai facut pt Steaua si sa speram cate vei mai face . Stelistii mereu la putere , adevaratii suporteri nu aia ce vin sa manance seminte si fluiera aiurea !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează