FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă l-ar vrea pe Tall titular cu CFR » Jolly-joker la Traore!

Gora Tall, Tall, Steaua
Gora Tall, Tall, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Steaua a rezolvat ieri împrumutul lui Tall, stoperul de culoare venind azi noapte în România. Stoichiţă se gîndeşte să-l folosească pe Tall în derby-ul cu CFR, înălţimea senegalezului, de 1,90 metri, fiind argumentul că l-ar putea anihila pe Traore

Stoichiţă a primit fundaşul central pe care l-a solicitat toată iarna abia după începutul sezonului. Ieri, Steaua şi formaţia cipriotă APOP s-au înţeles pentru împrumutul lui Tall, care a ajuns la Bucureşti azi noapte tîrziu.

Duel ivoriano-senegalez?
Graba cu care şefii din Ghencea s-au mişcat pentru a-l aduce imediat după dezastrul cu Ceahlăul a fost determinată de dorinţa expresă a lui Stoichiţă de a-l avea la dispoziţie în startul returului. Dacă nu azi, atunci de mîine cu siguranţă senegalezul va începe antrenamentele cu Steaua şi dacă parametrii lui fizici vor fi OK, "Lippi" l-ar putea arunca în foc în marele derby de duminică împotriva CFR-ului.

Stoichiţă are o mare problemă de rezolvat pînă duminică: cum îl va anihila pe Lacina Traore, atacantul ivorian al clujenilor, care măsoară 1,98 metri, cu 13 centimetri mai înalt decît Tudose, cel care era anunţat iniţial ca titular, alături de Jelev, pentru meciul cu CFR. Tall are însă 1,90 metri şi ar putea fi asul din mîneca tehnicianului din Ghencea în privinţa "gardianului" lui Traore. Totul va depinde de rezultatele de la vizita medicală şi de modul în care se va acomoda în defensiva Stelei la antrenamente.

Un fel de Sîrghi al Ciprului
Cine e jucătorul adus în regim de urgenţă de Steaua din Cipru? Corespondentul senegalezului în Liga I ar putea fi gălăţeanul Cristian Sîrghi. Are 23 de ani, cu unul mai puţin ca Tall, are 1,85 metri şi joacă fundaş central la o echipă de mijlocul clasamentului, aşa cum e şi APOP, poziţia a 6-a din 14 în prima ligă din Insula Afroditei.

"Tall e cel mai bun fundaş din Cipru. Am văzut două faze cu el din care mi-am dat seama că e valoros. Sper să fie mai bun decît Goian"
Gigi Becali

"Ce Traore, mă? Ce să caute el în careu la Steaua? Dacă va ajunge acolo înseamnă că nu avem echipa bună. Steaua e o echipă care nu trebuie să lase picior de atacant advers în careu"
Gigi Becali

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (33)
 •  24 Februarie 2010, 13:20

surpriza mare sa nu fie atacul :D kapetanos si Pepe ..asta ar fi surpriza cea mai mare :D..ca nu vad ca apararea CFR-ului sa poata sa faca fata la 2 atacanti masivi :D

 •  24 Februarie 2010, 12:08

Ma da tu ce cauti aici sa comentezi? Asta e un articol despre oi si CFR, nu despre fr"u"strati... deci mars la ligile inferioare! Noi suntem CFR, noi suntem Clujul, noi suntem ROMANI!!!

 •  24 Februarie 2010, 11:59
Postat de pe 24 Februarie 2010, 11:23

ba chiar deloc la fel cum nici yo, din ardeal fiind, nu ma mandresc cu o echipa chefere a carui suporteri sunt 95% unguri. adevarata echipa a Clujului e 'U' nu chefere. ati aparut si voi k ciupercile dupa ploaie cu Pascanu asta si acu faceti p..a mare. Si chiar nu am nevoie d replici inteligente d 2 bani din partea unora care se cred destepti din cale afara dand astfel d raspunsuri.E plina Romania de antrenori si genii k tn asa k scuteste-ma cu incercarea ta d a parea inteligent fata d mn

Hooligan24,daca prostia ar durea ,cred ca ai permanent in spital.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează