FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Strategia “Cobrei”

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Adrian Ilie e convins că Steaua se va bate cu granzii Europei după ce îşi va face un lot de 20 de fotbalişti de supervaloare.

Adrian Ilie spune că roş-albaş­trii pot ajunge în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar va trebui un lot nu doar numeros, ci şi va­loros.

“Ca să ajungem la toamnă să ne batem cu şanse pentru cali­fi­carea în optimile de finală ale Ligii ne trebuie un lot de cel puţin 20 de ju­cători de mare valoare, nu numai 11 titulari. Aici e cheia succesului. Pen­tru că ritmul de meciuri va fi din nou duminică-miercuri-duminică şi va trebui să avem soluţii să schi­m­băm 4-5 fotbalişti de la un meci la altul, fără să vedem vreo diferenţă în exprimarea echipei”, a spus managerul stelist.

Becali este de acord cu stra­tegia lui Ilie şi spune că îl va susţine necon­­diţionat. “A făcut o treabă foarte bună şi îmi doresc să adu­că fotbalişti la fel de buni ca şi pînă acum. Cu o strategie bună de trans­feruri vom defila în sezonul viitor”, a declarat Becali.

Ultimele noutăţi

Adrian Ilie consideră că distanţa faţă de locul al doilea nu este decisivă: “Cele două puncte nu sînt suficiente. Băieţii trebuie să fie concentraţi, pentru că vin jocuri grele”, avertizează managerul.

Preşedintele Stelei este încrezător în privinţa achiziţiilor. “Vă asigur că Adrian Ilie este pregătit să aducă jucători buni, care să-i înlocuiască pe cei ce vor pleca”, a spus Valeriu Argăseală.

Jucătorii Stelei vor intra astăzi la prînz în cantonament pentru partida de mîine, cu Universitatea Cluj.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (32)
 •  14 Aprilie 2008, 01:35

sper ca nu va trece de turul preliminar si nu va fi cazul.

 •  14 Aprilie 2008, 01:06

...jenant cum v-a indobitocit ciobanul pe toti...argaseala, ilie, lacatus,etc...toti niste slugi la curtea (b)OIERULUI...va umpleti de penibil..

 •  14 Aprilie 2008, 00:25

sa va dau la muie la toti dinamovisti, rapidisti si muisti de cfristi futuva in gura de tentative FORTZA STEAUA4EVER

Vezi toate comentariile (32)
Comentează