FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Sumă gigantică pentru Viitorul! Dorit de Juventus și AS Roma, Hagi se pregătește să mai piardă o perlă!

Marin are șanse mari să joace în Seria A. Fie din acestă iarnă, fie din vară
Marin are șanse mari să joace în Seria A. Fie din acestă iarnă, fie din vară

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

Dorit de Juventus și AS Roma, mijlocașul de 20 de ani i-ar putea aduce lui Hagi cel mai important câștig de când a creat Academia: 3,5 milioane de euro.

Vacanța s-a terminat și pentru liderul Ligii 1, iar jucătorii Viitorului trebuie să se prezinte la reunirea echipei pentru startul pregătirii de iarnă. Ieri, după prânz, a ajuns în România din Italia și Gică Hagi, care n-a evitat să vorbească deschis despre posibilitatea plecării lui Răzvan Marin de la Viitorul.

"Răzvan are oferte bune și voi discuta cu el când ne vedem la reunire. Vom vedea ce se va întâmpla, momentan ne dorim să avem liniște la echipă, vrem să muncim și să terminăm sezonul regulat pe primul loc. Dacă pleacă? Un Club nu stă într-un singur jucător, așa că stați liniștiți că nu o să slăbim deloc, o să fim la fel de competitivi, de buni, iar oricine va juca cu noi o să aibă viață grea!

Răzvan a jucat excelent pentru că și echipa a făcut-o excelent. A crescut de la zi la zi, dar noi nu stăm într-un singur jucător! Trebuie să fim atenți la tot ce se întâmplă pe piața transferurilor. Din punctul meu de vedere, transferurile mari se fac în vară, acum sunt doar cele necesare, pentru că fiecare formație are nevoie de întăriri", a spus Hagi.

Întrebat dacă Viitorul va face achiziții în pauza de iarnă, "Regele" a răspuns zâmbind: "Achiziții? Păi, noi suntem pe primul loc! Am fost cei mai buni din România, așa că nu știu dacă trebuie să ne întărim prea tare. Dacă o să aducem, îi vom promova pe cei mai buni copii pe care îi avem la Academie".

De mâine pleacă în Cipru

Formația pregătită de Hagi va efectua în această iarnă un cantonament în Cipru, în intervalul 10-24 ianuarie. Liderul Ligii 1 va juca și cinci meciuri de verificare: cu Enosis Neon Paralimni (14 ianuarie), Ermis Aradippou (17 ianuarie), Levski Sofia (20 ianuarie), FC Ural (22 ianuarie) și FK Atlantas (23 ianuarie).

"S-a terminat vacanța, ne-am odihnit și acum, cu gânduri bune, începem anul și vom vedea ce ne va aduce. Sunt motivat și încărcat să muncim și să facem treabă bună".

4goluri în 20 de partide de Liga 1 a marcat Răzvan Marin în acest sezon pentru Viitorul

1gol în 4 meciuri a înscris Răzvan pentru echipa națională. Toate selecțiile le-a strâns în 2016

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
stefan..
stefan..  •  11 Ianuarie 2017, 10:39

"Omul este o fiinta umana." :))) Ar fi una.

deny74
deny74  •  09 Ianuarie 2017, 11:19

,,o sa fim la fel de buni"a zis Hagi.Mai putin cu Steaua mai trebuia sa zica,carora inca le suntem recunoscatori pt acel 5-2 de acum cativa ani

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  09 Ianuarie 2017, 11:10

*** care nu vor sa priceapa ca acest sport (fotbalul) se face totusi cu cap si bani, sa stea in banca lor (din Cismigiu sau mai stiu eu unde) Toti sunt cunoscatori, antrenori, etc. ai acestuia , dar daca au jucat in viata lor un meci de fotbal............Pe maidan, pe un stadion,!!!!! Daca au dat cu piciorul in minge, !!!!! Merge-ti nene si va tratati. Imi pare rau ca scriu asa ceva dar asta este realitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează