FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - RAPID 1-0

Şumudică se pregăteşte de despărţiri: "Unii au ajuns prea repede la Rapid"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Şumudică vrea să se despartă de mai mulţi jucători în iarnă. Principalul vizat e Răduţă, deşi antrenorul nu a vrut să nominalizeze.

- Domnule Şumudică din ce cauză aţi pierdut la Tîrgu-Mureş?
- Îl felicit pe Sabău. Diferenţa s-a făcut la capitolul atitudine. Cele două meciuri cu Steaua ne-au stors fizic, dar mai ales din punct de vedere psihic. Am făcut o repriză senzaţională în Cupă, am dominat la toate capitolele, dar n-am reuşit să ne impunem. Au fost jucători care n-au putut dormi în acea noapte, iar recuperarea lor a fost o misiune dificilă.

- A fost o soluţie nefericită titularizarea lui Răduţă şi Sburlea în atac? De ce n-a intrat Cassio din primul minut?
- Păi nu l-aţi văzut pe Cassio? A ratat două ocazii mari. Cînd joacă el mă întrebaţi de ce nu joacă altul, cînd joacă altcineva întrebaţi de ce nu e Cassio în teren. Suferim în atac. Deşi avem al doilea atac din ţară, de vreo 3-4 etape nu mai reuşim să înscriem, deşi avem o grămadă de ocazii. Sburlea a jucat bine. Ce pot să fac eu, ca antrenor? Încerc să-i duc pînă în faţa porţii, dar trebuie s-o dai şi în poartă.

- Sînteţi nemulţumit de lotul pe care-l aveţi la dispoziţie?
- Nu vreau să acuz pe nimeni, nu obişnuiesc să-mi atac jucătorii. Unii însă au ajuns prea repede la Rapid. E dureros că nu-şi doresc mai mult. Eu mi-am dorit întotdeauna mai mult, cînd am îmbrăcat tricoul acestui club. Trebuie să vrei mai mult de la fotbal. Fotbalul îţi dă, dacă îi dai şi tu ceva. Noi sîntem datori. Sînt dezamăgit crunt de unii, mă doare sufletul. Voi vorbi cu preşedintele şi ne vom despărţi de unii în iarnă. Dacă se va ţine cont de părerea mea, evident.

- Cît va conta această înfrîngere în lupta pentru titlu?
- Ar trebui să ne obişnuim să nu mai facem atîtea calcule şi să ne vedem de jocul nostru. Prin puncte şi victorii poţi ajunge acolo sus şi nu altfel. Acum campionatul e foarte echilibrat. Nu mai există echipe mici. Mureşenii au punctat printr-o organizare foarte bună şi îi felicit. În general nu mai există în Liga 1 jucători capabili să facă diferenţa, de tipul  lui Messi, păstrînd proporţiile.

"De cîţi jucători sînt nemulţumit? Cu Mureşul ar fi trebuit să fac 6-7 schimbări pentru a ne reabilita, pentru a schimba ceva. Au intrat pe vîrfuri, crezînd că vor cîştiga uşor"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Putem învinge şi Steaua, dacă vom avea aceeaşi atitudine. Mă tem însă de faptul că jucătorii vor sărbători vreo două săptămîni după acest succes. Pentru ce au jucat cu Rapid merită felicitări"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tg. Mureş

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (17)
alrpd
alrpd  •  15 Noiembrie 2010, 17:39

bornescu-duarte,marcos,constantin,bozovic-herea,grigore,spadacio,cesinha-cassio si frunza." am incheiat citatul. Deci in aparare te intelegem dar de la mijloc in sus nu prea. Hai sa-l lasam pe Sumi sa faca echipa sau cei care il injurati, mergeti si tineti cu steoaiia ca nu stiti ce inseamna spiritul rapidului. Gogule poate ne spui si noua care dintre aia 4 mijlocas joaca pe dreapta?

spadacio97
spadacio97  •  15 Noiembrie 2010, 14:20
Postat de velsadicu pe 15 Noiembrie 2010, 08:56

sunteti pe 3 asa mucles si ziceti mersi! Altii se uita in sus la voi de pe 5 6 :))

Tu sa nu zici ca nu ai fost Stelist ca nu te cred

spadacio97
spadacio97  •  15 Noiembrie 2010, 14:19

In afara de Bornnescu , M.Constantin , M.Antonio , Bozovick , Spadacio , Lazar , Frunza , nimeni nu merita sa joace la Rapid..ar mai fi Cesinha..daca isi revine la forma precedenta de inainte de accidentarea cu Urziceni

Vezi toate comentariile (17)
Comentează