FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

Szukala şi 6 jucători de la Petrolul au fost audiaţi în Dosarul Transferurilor II

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 14:52

Stelistul Lukasz Szukala şi 6 jucători de la Petrolul au dat astăzi declaraţii la DIICOT Cluj în dosarul în care Florian Walter este acuzat de prejudicierea clubului Universitatea cu 11 milioane de euro.


În weekend s-au reluat pe terenul de fotbal meciurile din Liga 1, iar de astăzi şi pe holurile şi în sălile instanţelor de judecată. Şase jucători de la Petrolul Ploieşti, Bornescu, Achim, Hoban, Cristescu, Grecu şi Morar, plus stelistul Lukasz Szukala, au fost audiaţi astăzi de procurorii DIICOT Cluj în dosarul în care Florian Walter este acuzat de delapidare şi de prejudicierea clubului Universitatea Cluj cu 11 milioane de euro, pentru transferul cu titlu gratuit a 15 jucători de la "U" la Petrolul în vara trecută.

"Am venit, am dat o declaraţie simplă şi atît. Cum m-am transferat la Petrolul? Nu mă priveşte ce sumă s-a plătit pentru mine, eu doar am negociat contractul", a spus Achim la ieşirea de la audieri. "Nu cunosc dacă s-a plătit vreo sumă pentru mine, m-am transferat împreună cu ceilalţi băieţi. Nu ar trebui să ne afecteze aceste audieri la DIICOT. La Ploieşti este bine, nu sînt probleme cu salariile, aşa cum se vorbeşte", a afirmat şi Marian Cristescu. Florian Walter le-a plătit celor 7 jucători prezenţi astăzi la DIICOT Cluj camere la un hotel de 5 stele din centrul Clujului, pentru intervalul orar 9:00 - 17:00.

Anul trecut, la finalul lunii noiembrie au mai dat declaraţii în faţa procurorilor clujeni şi fostul antrenor al Universităţii, Claudiu Niculescu, fundaşul Ionuţ Neag, mijlocaşul Laurenţiu Marinescu, dar şi Gicu Grozav şi Sebastian Cojocnean, ultimii doi transferaţi între timp de la Petrolul.

Alături de Florian Walter, în acest dosar mai sînt învinuiţi şi Dan Capră, acţionar la Petrolul, şi Ioan Mărginean, deţinătorul în acte al pachetului majoritar de acţiuni la "U" Cluj. Pe cei trei, procurorii DIICOT îi învinuiesc de delapidare şi constituiere a unui grup infracţional şi de prejudicierea clubului "U" Cluj cu suma de 11 milioane de euro.

300.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Lukasz Szukala, jucător ajuns gratis de la "U" Cluj la Petrolul, vara trecută
150.000 de euro a încasat Petrolul de la Standard Liege pentru împrumutul lui Adrian Cristea pînă în vară


Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (12)
borgetti
borgetti  •  05 Martie 2013, 12:10

Comentariul tău...cei de la U cluj se oftica ca or sa retrogradeze..ei nu au retinut de ceva vreme ca in Cluj..exista doar CFR Cluj..ei sunt doar niste aninimi care incerca sa faca ceva circ pe oriunde se duc...ce pot sa le urez,decat bafta in B!!! Doar FC Petrolul Ploiesti!!!

borgetti
borgetti  •  05 Martie 2013, 12:09

cei de la U cluj se oftica ca or sa retrogradeze..ei nu au retinut de ceva vreme ca in Cluj..exista doar CFR Cluj..ei sunt doar niste aninimi care incerca sa faca ceva cic pe oriunde se duc...ce pot sa le urez,decat bfta in B!!! Doar FC Petrolul Ploiesti!!!

thumbzilla
thumbzilla  •  28 Februarie 2013, 12:56

walter a distrus "u" cluj.nu stiu daca mai au 20 de jucatori in lot acum.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează