FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 14:00, GSP TV

Tactica lui Minteuan pentru terenul de la Buzău: "Le punem jucătorilor aripi"

Fotomontaj Adrian Drăgan
Fotomontaj Adrian Drăgan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 12:28

Antrenorul crede că un gazon acoperit cu zăpadă îi va avantaja pe cei de la Victoria Brăneşti la meciul de duminică


Clujenii sînt îngrijoraţi de starea terenului de joc la ora disputării primului meci oficial din 2011, cu Victoria Brăneşti. Meciul va avea loc duminică, la Buzău, unde a nins abundent în ultimele zile. Paszkany a glumit amar. "Într-un fotbal ce se pretinde a fi demn de respect, 40 la sută din stadioane sînt, în februarie, veritabile cîmpuri de păscut gîşte", a spus şeful clujenilor. Antrenorul Alin Minteuan a fost şi el ironic. "Dacă în urmă cu cîţiva ani foloseam jucători de 50 de kilograme pe asemenea terenuri, acum îi vom echipa cu aripi. Meciul va avea loc, cu siguranţă, şi trebuie să cîştigăm. Vorbind serios, nu putem să ne fabricăm o scuză legată de starea terenului. Nu ştiu dacă va intra Kapetanos în acest meci. Voi lua o decizie, după ce mă voi consulta cu medicul echipei", a spus tehnicianul "vişiniilor".
Căpitanul Cadu doreşte un start în forţă al echipei sale, în 2011. "Va fi şi mai greu pe o vreme ca asta. La astfel de meciuri de luptă, trebuie să-ţi depăşeşti adversarul la capitolul atitudine. E clar că trebuie să învingem la Buzău. Avem nevoie de un retur aproape fără greşeală. Sîntem motivaţi şi vrem să urcăm cît mai repede în clasament", a declarat fundaşul portughez.

Minteuan nu-i va putea folosi la Buzău pe Cristi Bud şi Emil Dică, ambii suspendaţi, dar şi pe Felice Piccolo şi Leonardo Veloso, accidentaţi. Pantelis Kapetanos va fi lăsat pe banca de rezerve, iar CFR Cluj va folosi doi mijlocaşi ofensivi în atac, Roberto De Zerbi şi Rafael Bastos.

"Trebuie să legăm cît mai multe victorii. După un tur ratat, nu ne mai permitem prea mulţi paşi greşiţi. Sîntem pregătiţi pentru revanşă"
Cadu, căpitan CFR Cluj

30 de goluri a marcat CFR în tur, fiind pe locul doi în clasamentul echipelor cu cele mai bune ofensive, după Dinamo

5 goluri a înscris în 2010, actualul golgheter al vişiniilor, Roberto De Zerbi. Traore, autor a 7 goluri, a plecat între timp la Kuban Krasnodar

Au cîştigat doi titulari
Minteuan va titulariza împotriva Victoriei doi dintre jucătorii care au semnat în această iarnă cu CFR Cluj. Viorel Nicoară va juca pe postul de mijlocaş stînga, iar Vasile Maftei va acoperi flancul drept al apărării. Pantelis Kapetanos şi Mihai Mincă vor rămîne pe banca de rezerve. Celălalt portar adus în acest mercato, italianul Remo Amadio, nu va face parte din lot, la fel ca ultima achiziţie, mijlocaşul defensiv Bakary Sare.


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  17 Iulie 2011, 14:02

E bine!:))

alpin
alpin  •  25 Februarie 2011, 14:14

Paszkany are dreptate! Cluburile ar trebui sa foloseasca banii proveniti din fotbal si pentru a crea conditii propice fotbalului, indiferent de vreme!! Nu doar ca sa umple buzunarele patronilor-camatari!!!

rorika
rorika  •  25 Februarie 2011, 12:40

Rapidistii scapa mai ieftin,ei au deja ... :P

Vezi toate comentariile (3)
Comentează