FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Taher s-a grăbit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2008 00:00

Copos nu mai crede în venirea lui Bölöni şi a început să caute antrenor.

Rapidul îl aşteaptă pe Bölöni (foto), dar antre­no­rul se înde­păr­tează de Giu­leşti pe zi ce trece. Nici rezultatele din Emiratele Arabe Unite nu ţin cu Taher şi Copos. Al Jazeera, echipa ro­mânu­lui, a cîştigat vineri, 1-0 cu Al Shabab Sharjah, şi e la trei punc­te de liderul Al Shabab Dubai, pe ca­re-l întîlneşte la Abu Dhabi în ul­tima etapă a campionatului. Dacă for­ma­ţia lui Loţi cîştigă, urmează barajul pentru titlu, programat tocmai pe 16 iunie! Adică o dată la care rapidiştii ar trebui să fie deja în pregătiri pentru viitorul sezon.

A mai încercat o dat[ la R[zvan
Acţionarii nu mai sînt pe ace­eaşi lungime de undă. “Taher s-a grăbit cînd a dat ca sigură venirea lui Bölöni”, le-a spus Copos cola­boratorilor săi, după care a trecut la variantele de rezervă. A mai încercat o dată să-l elibereze pe Răzvan Lucescu de Braşov, dar a fost refuzat de Ioan Neculaie, pa­tronul “stegarilor”.

Cel mai recent nume de pe listă e Alberto Malesani (foto stînga). Ita­lianul vrea un milion de euro anu­al, deci de trei ori mai puţin de­cît i-ar da Taher lui Bölöni. Ac­ţio­na­rii aşteaptă pînă mîine seară răs­punsul fostului se­lec­­ţioner al Ro­mâ­niei. Între timp, Ma­lesani le-a ce­rut giuleştenilor fi­şe ale compo­nen­ţilor lotului, pen­tru a se fami­lia­riza cu ei.

Fanii ţl vor pe Loţi
Condorm unui sondaj realizat pe rapidisti.ro, 82% dintre suporteri îl preferă pe Ladislau Bölöni antrenor, Malesani acumulînd doar 18% din­tre voturi! Principalul defect pe care fanii i-l găsesc italianului e lipsa de cunoaştere a fotbalului românesc.

22 de zile au rămas pînă la reunirea rapidiştilor

3 antrenori a schimbat Rapid într-un an, cît a trecut de cînd a plecat Răzvan Lucescu: Bergodi, Rednic, Rada

1,5 mil. euro e salariul pe care Dragomir crede că ar trebui să i-l achite Taher lui Sabău, ca să-l determine pe bistriţean să vină în Giuleşti

“Nu cred în venirea lui Malesani. Taher să aducă un ro­mân. Cel mai bun ar fi Sabău!”
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

“Sper ca Bölöni să sem­neze cu noi, dar avem în vedere şi mai multe variante de rezervă!”
Fathi Taher acţionar Rapid

“Respec­tăm valoarea lui Male­sani, dar priorita­tea noastră este domnul Bölöni. Aştep­tăm răspun­sul lui pînă pe 20 mai”
Constantin Zotta director general Rapid

“Malesani la Rapid?! Nu comentez prea mult, dar clubul din Giuleşti e cu adevărat unul mare. În România sînt 5 echipe tentante pentru antrenori: Rapid, Dinamo, Steaua, Unirea Urziceni şi Poli Timişoara”
Cristiano Bergodi fost antrenor Rapid

Mesajele cititorilor pe www.rapidisti.ro

“Bölöni e omul care a cîştigat titlul cu Sporting Lisabona într-un campionat adevărat. Ar fi o şansă şi o onoare pentru Rapid”
alpha

“M-am săturat de experimentele voastre! Malesani retrogradează o echipă, Empoli, şi-l ia Rapidul. Nu mai înţeleg! Pînă la urmă, care sînt obiectivele pentru noul sezon?!”
Barmanu

“Îl prefer pe Malesani! Nu că Bölöni nu ar fi mai bun, dar ne va lasa baltă cînd ne va fi lumea mai dragă”
suporter

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
 •  19 Mai 2008, 01:48

Ce sa vina Loti la tziganii aia. Loti, locul tau este in Ardeal. Cioroii aia nenorociti te vor scuipa ca pe o masea stricata.

 •  18 Mai 2008, 15:29

copos iar ne aburesti????????????

 •  18 Mai 2008, 15:28

cine e malesani asta?ce performante are?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează