FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - DINAMO 4-1

Ţălnar, resemnat după eşecul cu Vaslui: ”Acum nu se poate mai mult”

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 00:06

Cornel Ţălnar a spus aseară, după eşec, că s-au observat la Vaslui limitele şi ghinioanele unei formaţii decimate de accidentări.

- Domnule Ţălnar, Dinamo a fost umilită la Vaslui, e cea mai drastică înfrîngere a sezonului. Cum a fost posibil aşa ceva?
- Nu ştiu dacă diferenţa a fost mare, poate doar scorul. Lotul nostru e subţire, iar cînd apar şi accidentările, n-am cu ce să atac adversarul. După accidentarea lui Cătălin Munteanu au început şi alte ghinioane. Nu mai ştiu cum să fac echipa, ce permutări, ce improvizaţii să mai fac! Iar Vasluiul are valoare, ne-a pedepsit imediat.

- Europa e "pa!".
- Am dat speranţe că putem ajunge acolo, dar noi în loc să îmbunătăţim jocul echipei, stăm cu gîndul dacă avem 11 fotbalişti cu care să facem o formaţie. Trebuie un moment zero la Dinamo, să analizăm fiecare moment cu bărbăţie şi cu discernămînt. Să vedem cum am făcut lucrurile bune, apoi să se ia măsurile!

- Curtean a ieşit supărat.
- N-am văzut. El trebuie să dea randament, atît.

- Rămîneţi şi din vară?
- În iarnă a fost de 20 de ori mai greu decît oricînd. Am reuşit să fac o echipă bună pînă să înceapă ghinioanele şi accidentările. Mai mult de atît, la situaţia actuală, nu se poate! Mai trebuie foarte mulţi jucători. Astea sînt limitele actualei echipe, trebuie să observăm asta.

Curtean către bancă: "N-ai creier!"
În minutul 55, Alex Curtean, care a contribuit cu o pasă decisivă la reuşita lui Strătilă, a fost înlocuit cu Andrei Cristea, dar n-a primit prea bine vestea înlocuirii. A venit nervos spre a fi schimbat şi-a făcut un gest, cu degetele ţintă spre cap, sugerînd celor de pe banca tehnică: "N-aveţi creier!". A refuzat să dea mîna cu cineva şi-a înjurat atunci cînd Bebe Alexe, secundul lui Ţălnar, a încercat să-l calmeze.

"Intrasem pe un culoar bun, dar se termină pista, adică sezonul, dar am rămas măcar în jocul onoarei. Temwanjera bate cam în 50 de ani, însă îmi place de el" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

"Am prins o seară bună. Uneori, e mai simplu să ratez din ocazii clare de gol, aşa e viaţa" (Liviu Antal, mijlocaş Vaslui)

"A fost un meci special, pentru că de la vară merg la Steaua, am prins gustul rivalităţii cu Dinamo. Cu Balint la echipă avem mai multă încredere în noi. Am nevoie de pregătire fizică bună în vară, sper să fac faţă la Steaua" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Vaslui)

"Mi-a plăcut atitudinea băieţilor, chiar dacă am avut şi momente mai nereuşite. Lui Temwanjera am zis că-i facem contract pînă la 50 de ani, adică încă doi ani. Ne dorim 6 puncte în ultimele două etape" (Gabriel Balint, antrenor Vaslui)

"Distanţă mare între compartimente la Dinamo, n-am înţeles nimic din jocul cîinilor din partea secundă" (Florin Bratu, ex-jucător Dinamo)

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (22)
tonimirea
tonimirea  •  19 Mai 2013, 19:51

Talnar nu este antrenor nici de Liga II dovada ca nicaieri pe unde a fost nu a realizat nimic.La Dinamo nu s-a schimbat nimic,echipa ca pe vremea lui Ciobi sta in C Munteanu iar omul nu mai poate.Danciulescu nu joaca nimic dar nimeni nu are curajul sa-l scoata din echipa. Este o clica acolo care trebuie sparta. Fundasii centrali trebuie vanduti in Romania nu se castiga titlul cu fundasii romani pentru ca ei trantesc meciurile.Toate echipele care au castigat campionate din 2005 incoace au avut axul central format din straini. estul este poveste. Negoita ar trebui sa realizeze asta,Bonetti a incercat dar nu i s-a permis. Din lotul actual trebuie pastrati vreo 6 jucatori adica aia care pot.

adimutu14
adimutu14  •  19 Mai 2013, 12:25

E adevarat ca nu avem lot, dar nici antrenor nu avem! Talnare nu ai cum sa te ascunzi dupa absente ca la vara tot plecat vei fi!

dog_one
dog_one  •  19 Mai 2013, 12:24

TALNAR E LIMITAT CA ANTRENOR! AVEM NEVOIE DE O MANA DE FIER GEN DORINEL NU DE MAMALIGI...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close