FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Telefonul roş-albastru » Cum a comunicat Laurenţiu Reghecampf cu steliştii la meciul cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 22:18

Suspendat pentru meciul cu Chiajna, Reghe le-a vorbit jucătorilor înaintea fluierului de start şi în pauză dintr-un birou aflat la tribuna oficială.

Laurenţiu Reghecampf n-a avut dreptul de a sta pe bancă la partida cu Concordia, 4-0. Antrenorul Stelei a fost suspendat după eliminarea din ultimul meci din 2013, cînd roş-albaştrii au remizat la Giurgiu cu Astra.

Astfel, tehnicianul de 38 de ani a fost nevoit să stea în tribună, echipa fiind condusă de pe bancă de secundul Anton Petrea. Reghe a luat loc la tribuna 0, în spatele băncii de rezerve, comunicînd fără probleme în timpul întîlnirii cu cei din staff.

Totuşi, Laurenţiu a găsit o metodă şi pentru a le vorbi elevilor săi. După încălzire, înainte de startul partidei, cînd "militarii" au intrat la vestiar, Reghe a urcat la tribuna oficială şi a intrat într-un birou pentru a avea parte de linişte cînd vorbeşte la telefon. El şi-a sunat unul dintre colaboratori pe mobil, pus pe speaker, putînd aşa să se adreseze jucătorilor.

Episodul s-a repetat în pauză, cînd antrenorul s-a grăbit să ajungă în acelaşi birou, imediat după golul reuşit de Sînmărtean, din penalty.

Reghe a ajuns sus, la "oficială", înainte ca Balaj să fluierul finalul primei reprize şi le-a transmis fotbaliştilor indicaţii, după care a coborît în tribună, în acelaşi timp în care Chipciu şi compania ieşeau de la vestiare.

"Cine sîntem? Campionii!" ;)
Înainte ca echipa să plece la stadion, la hotelul unde Steaua are cantonamentul Reghecampf le-a pus elevilor lui un filmuleţ de aproape 4 minute pentru a-i motiva. Antrenorul a folosit imagini de la antrenamentele dure din perioada de iarnă, de la accidentarea lui Chiricheş din partida cu Dinamo din mai 2013, dar şi faze de gol din sezonul precedent. Mesajul a fost: "Cine are puterea să ne oprească? Nimeni! Cine sîntem? Campionii!".

"Bursucul", indicaţii din magazie
Conform regulamentului, un antrenor suspendat nu are voie să discute cu jucătorii din momentul în care echipa ajunge la stadion şi pînă după ultimul fluier al arbitrului. Reghecampf nu e însă singurul care a reuşit să dribleze regulamentul.

Pe cînd o pregătea pe Unirea Urziceni, Dan Petrescu, cunoscut pentru temperamentul lui vulcanic şi client fidel al Comisiei de Disciplină, obişnuia să meargă în pauzele partidelor de pe teren propriu în magazia stadionului, unde avea o fereastră către vestiarul ialomiţenilor!

"Bursucul" ceruse ca magazia să aibă şi o intrare separată, din afara stadionului, pentru a nu fi văzut de observatorul partidei.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Are răbdare cu Keşeru
Reghecampf a vorbit despre prestaţia lui Claudiu Keşeru din partida contra Chiajnei: "A jucat foarte bine, dar mai are nevoie de timp de acomodare. Trebuie să-l înţelegem, sînt sigur că atît el, cît şi ceilalţi jucători vor evolua din ce în ce mai bine. Are un salariu mare, dar e plătit cu cît merită, e o sumă normală pentru un jucător de echipă naţională".

"Venim să batem Steaua"
Mihai Teja, antrenorul Universităţii Cluj, anunţă că vine să cîştige cele trei puncte în meciul de marţi, din Ghencea: "Steaua este o echipă foarte puternică, dar nu ne este teamă de nimeni! Venim să cîştigăm, e o restanţă pe care trebuie să o cîştigăm! Dacă nu mergem la victorie, mai bine nu ne prezentăm. Încercăm să batem cele mai bune echipe, atunci poţi să îţi arăţi şi tu valoarea, măcar să fii la acelaşi nivel".

Ironici cu Dinamo
Mijlocaşul Alexandru Chipciu i-a răspuns directorului sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, după ce acesta anticipase că meciul Steaua - Chiajna se va disputa sub semnul îmbrăţişărilor de Valentine's Day: "Am văzut că, mai nou, a început să vorbească şi Dinamo de noi. Nu ştiu cine a vorbit, cred că domnul Cristi Bobar, nu ştiu ce funcţie are la Dinamo şi asta nu e nici o ironie. Mi se pare absurd să vorbească de noi. Cred că ei sînt bucuroşi că nu a bătut Chiajna, că se apropia de ei în clasament! Eu respect fotbaliştii mari ai lui Dinamo, un Dănciulescu, care tot timpul vorbeşte frumos".

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Februarie 2014, 09:50

Anton Petrea va fi un mare antrenor ...il va depasii chiar si pe Hagi ...

terminatorul3
terminatorul3  •  16 Februarie 2014, 09:46

" Nu ştiu cine a vorbit, cred că domnul Cristi Bobar, nu ştiu ce funcţie are la Dinamo şi asta nu e nici o ironie. Mi se pare absurd să vorbească de noi. Cred că ei sînt bucuroşi că nu a bătut Chiajna, că se apropia de ei în clasament! " : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează