FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tensiune la Rapid » Înainte să-l lase la lot, Şumudică l-a trimis la "odihnă" pe Marius Constantin

Articol de - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 17:55

Şumudică l-a dat afară pe Constantin din cauza indolenţei fundaşului său

Tensiuni şi contre la ultimul antrenament al giuleştenilor dinaintea amicalului cu Malmo! Enervat că Marius Constantin nu-i respecta indicaţiile, Marius Şumudică l-a scos din antrenament în urma unui schimb de replici aprinse.

"Marius, vrei să alergi şi tu puţin sau vrei să te plimbi aşa, te întreb?", i-a strigat Şumi jucătorului. Stoperul a avut replică: "Alerg, mă pregătesc, dar parcă te-ai pus numai pe mine. Ce-am făcut?!". "Bine, atunci te rog să ieşi din antrenament, că m-am pus pe tine! Te rog să stai afară pînă mă dau jos de pe tine!", i-a poruncit tehnicianul, conform Dolce Sport.

Fundaşul a fost reprimit în antrenament după cîteva minute în care a făcut tuşa. Gazeta a anunţat încă de acum două săptămîni că Marius e ultimul la pregătiri din cauza celor 5 kilograme în plus cu care s-a prezentat la reunire.


Antecedentele lui Marius
- în ianuarie 2008, s-a bătut cu Dani Coman la un antrenament, în cantonamentul din Portugalia. A fost trimis la cabine de Rednic
- în februarie 2008, s-a contrat verbal cu George Copos, nemulţumit de oferta contractuală primită din partea patronului
- în aprilie 2009, pe finalul unui meci cu Urziceni, a refuzat să intre pe teren. Antrenor era Rada şi intenţiona să-l folosească fundaş stînga. A scăpat de amendă după ce Rada nu i-a mai făcut memoriu
- în decembrie 2010, a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis


"Vom negocia pentru Herea"
Ana Maria Prodan a vorbit despre stadiul tratativelor pentru transferul lui Ovidiu Herea la Dnepr. "Vom rezolva în aceste zile detaliile acestui transfer. Antrenorul ucrainenilor, Juande Ramos, îl place mult pe Ovidiu, dar asta nu înseamnă că jucătorul e ca şi transferat. Vom solicita 2,5 milioane de euro în schimbul lui", a declarat ieri agentul "decarului" rapidist la Sport.ro.


Inbox:
»» Marius Constantin, Roman şi Sburlea au fost chemaţi la lot pentru turneul din Cipru şi vor părăsi mîine cantonamentul din Spania. Ei se vor întoarce direct în România pe 10 februarie, o zi mai tîrziu decît restul echipei.
»» Stoperul Marcos Antonio se află în continuare în recuperare după ce în urmă cu cîteva zile a suferit o contractură musculară.
»» Rapid îi caută înlocuitor lui Rui Duarte. "Păi, ce facem dacă portughezul nu vine? Ne trebuie un fundaş dreapta urgent, sîntem în căutări", a spus Şumi.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (3)
ill7ven
ill7ven  •  02 Februarie 2011, 18:04

@alpin.: Nu te-ai saturat ma frumosule si desteptule sa iti bagi nasu pe la alte echipe si sa vorbesti urat? Macar invata sa scrii daca de treaba ta oricum nu iti vezi.

spinoza
spinoza  •  02 Februarie 2011, 15:31

Un needucat, cu aere de vedeta! Locul lui este printre zmardoi! Sumi, da-l afara de tot!

alpin.
alpin.  •  02 Februarie 2011, 09:08

gicus10 toti de la rapid sunt mafioti poate se desfinteaza mai repede sa scapam odata pentru totdeauna de echipa asta murdara si urata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează