FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Test pentru stelişti! » Reghecampf a fost cel care a decis ca meciul cu Chiajna să aibă loc pe Ghencea

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 12:40

Antrenorul spune că acum aşteaptă răspuns din partea fanilor: "Jucăm unde au vrut, acum să umple stadionul şi să ne ajute"


Deşi Steaua anunţase în această vară că majoritatea jocurilor le va disputa pe Arena Naţională, inclusiv partidele de debut din campionat şi Europa League, s-a decis în ultimul moment ca întîlnirea cu Chiajna să fie pe Ghencea. Hotărîrea a fost luată după ce suporterii au insistat ca echipa să nu plece de pe stadionul ei, iar Reghecampf e cel care a avut cuvîntul decisiv.

Antrenorul le-a făcut pe plac suporterilor, însă ieri, cînd a prefaţat confruntarea cu Concordia, le-a transmis un mesaj subtil suporterilor. "Acum, noi vom avea nevoie de sprijinul lor. Fanii noştri au primit ceea ce şi-au dorit, să rămînem şi să jucăm în Ghencea. Cu Chiajna aici vom evolua, va fi important ca ei să vină şi să umple stadionul. Pe Arena Naţională, Steaua a avut mereu peste 30.000 de spectatori, acum, sper să vină şi pe Ghencea 25.000. Indiferent că vom evolua cu casa închisă sau deschisă, publicul sper să fie un sprijin real pentru noi luni seară" a fost discursul lui Reghe.

"Acum vreau să văd orgoliu la suporterii stelişti. Ei spun mereu «Ghencea e casa noastră». N-aş vrea să fie casa noastră goală, aş vrea să avem musafiri"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Cu cardul Raiffeisen Steaua intri gratuit
Conducerea clubului a anunţat ieri că toţi fanii echipei care au decis să-şi creeze card Raiffesen Steaua vor beneficia de gratuitate la toate meciurile de pe teren propriu. Cine deţine un astfel de card trebuie să se prezinte la casele de bilete de la stadion cu o zi înainte de meci şi va intra în posesia unui tichet la tribuna a II-a, pentru care nu va plăti nimic.


"Nu cunosc deloc Chiajna"
Laurenţiu Reghecampf a prefaţat disputa cu Concordia, de luni seară. "Nu cunosc aproape deloc Chiajna, pentru că la echipă au mai rămas doar trei jucători care au lucrat cu mine. Din păcate, nu prea avem multe informaţii legate de noul lot de jucători de acolo, informaţii despre echipă, aşa că va trebui să fim foarte, foarte atenţi. Nu am avut de unde să luăm detalii despre noua echipă pentru că nu a fost o formaţie căreia să i se televizeze meciurile", a declarat Reghecampf.

LPF: "Decizia TAS, obligatorie"
După ce Gigi Becali a anunţat că nu va pune în aplicare sentinţa TAS în cazul Eugen Baciu, care obligă Steaua la plata a 840.000 de euro către FCM Bacău, LPF şi-a exprimat punctul de vedere pe site-ul său: "În art.57 al Statutului FRF este preluat, aproape integral, art.64 din Statutul FIFA, care impune jurisdicţia obligatorie a TAS în soluţionarea litigiilor izvorîte din şi în legătură cu activitatea fotbalistică din România, precum şi interzicerea recurgerii la instanţele de drept comun în legatura cu aceste litigii".

Toţi s-au ferit de 13
Steaua a anunţat la LPF ce numere vor purta pe tricouri cei 28 de jucători din lot. Nimeni dintre elevii lui Reghe n-a ales numărul 13, pe care ultima dată l-a purtat nigerianul Emeghara, fotbalist care a stat pe margine aproape doi ani după ce s-a operat la ambii genunchi. Cele 6 achiziţii vor avea pe spate: Pintilii (5), Dumitraş (23), Georgievski (17), Rocha (99), Lucian Filip (8) şi Doru Bratu (3).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Gol anulat pentru ofsaid
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Gol anulat pentru ofsaid
George Pușcaș, „pe val” în Turcia! Câte goluri a înscris astăzi
Stranieri
George Pușcaș, „pe val” în Turcia! Câte goluri a înscris astăzi
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Campionate
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (9)
terminatorul2
terminatorul2  •  21 Iulie 2012, 15:54
Postat de valentin.10 pe 21 Iulie 2012, 09:21

SComentariul tău...Si ce te fute pe tine grija bai prostule

Nu e prost , doar INCET LA MINTE !! : )))))

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Iulie 2012, 15:54
Postat de valentin.10 pe 21 Iulie 2012, 09:21

SComentariul tău...Si ce te fute pe tine grija bai prostule

Nu e prost , doar INCET LA MINTE !! : )))))

dinamofan1
dinamofan1  •  21 Iulie 2012, 13:02

n-are bani de national arena oierul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează