FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avem raportul » Tot ce a făcut Rotariu la debutul pentru FCSB

Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost șters, la fel ca evoluția roș-albaștrilor cu FC Voluntari (0-0) în runda a 13-a din Superliga. +25   FOTO
Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost șters, la fel ca evoluția roș-albaștrilor cu FC Voluntari (0-0) în runda a 13-a din Superliga.

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 12:10 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 09:34

Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost șters, la fel ca evoluția roș-albaștrilor cu FC Voluntari (0-0) în runda a 13-a din Superliga.

La nici două săptămâni de când a semnat cu FCSB, Rotariu a prins formula de start cu prima ocazie. Utilizat pe postul lui favorit, în banda dreaptă, Dorin a jucat în nota echipei, mediocru, și a fost schimbat la pauză.

Porumboiu a văzut o greșeală majoră de arbitraj în FCSB - FC Voluntari: „Nu sunt dubii”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Porumboiu a văzut o greșeală majoră de arbitraj în FCSB - FC Voluntari: „Nu sunt dubii”

Dorin Rotariu, o singură reușită în FCSB - FC Voluntari

Extrema în vârstă de 28 de ani a avut o singură acțiune notabilă. În minutul 18, l-a lăsat singur cu portarul pe Compagno după o pasă de efect, trimisă cu piciorul stâng. Italianul a ratat. 

În rest, fostul fotbalist de la Atromitos a preferat de cele mai multe ori să intre din dreapta în centru și să paseze simplu către colegii lui.

Gazeta prezintă raportul Wyscout generat pentru Rotariu după remiza de pe Arena Națională. Noul fotbalist al vicecampioanei nu a tras niciodată la poartă, a reușit unul dintre cele două driblinguri încercate, a pierdut două baloane și a bifat două pase în ultima treime.

Minute jucate47
Goluri0
Pase de gol0
Șuturi / pe poartă0
Total acțiuni / reușite21 / 16
Pase / reușite17 / 15
Pase lungi / acuratețe1 / 1
Driblinguri / reușite2 / 1
Dueluri / câștigate4 / 1
Intercepții1
Pierderi de balon / în propria jumătate2 / 0
Atingeri de balon în suprafața de pedeapsă0
Pase în adâncime / acuratețe0 / 0
Pase în ultima treime / acuratețe2 / 2
Pase în careu1 / 1
Pase înainte / acuratețe2 / 2

Rotariu va fi testat „vârf” în Petrolul - FCSB

Luni, Becali a spus că Rotariu urmează să fie încercat și ca atacant central, asta se va întâmpla etapa viitoare, când FCSB se va deplasa la Petrolul.

„Intenția a fost ca Rotariu să joace o repriză. E tot greșeala mea, am zis să joace, chiar dacă am înțeles că a acuzat o stare de oboseală la antrenamente. Nu pot spune că am fost încântat, nici nu aveam cum să fiu. Dar nu pot spune nici că a jucat rău. El a dat o pasă care trebuia să se transforme în gol. 

O să încercăm și cu Rotariu atacant. Dacă nu poate, atunci schimbă-te în timpul meciului, du-te în dreapta și trece Băluță «vârf», până în iarnă, când trebuie să luăm neapărat un atacant valoros”, a declarat Becali.

Dorin Rotariu, surprins să fie direct titular la FCSB

„N-a vrut să intre mingea în poartă. Sunt meciuri în care indiferent ce faci, cât de mult muncești, nu dai gol. Pentru mine a fost bine, am vrut să fac mai multe, să ajut echipa să câștige, dar din păcate nu am reușit. Eu m-am pregătit, am făcut antrenamentele 100%. Când voi avea șansa de a juca, voi fi pregătit. De asta am venit, să joc”, a spus Dorin Rotariu. 

Întrebat dacă a fost surprins să fie titular cu FC Voluntari, Dorin a recunoscut: „Da, după doar o săptămână și jumătate de antrenamente... Erau șanse mai puține să joc din prima”.

6a fost nota primită de Rotariu în Gazeta Sporturilor după FCSB - FC Voluntari 0-0

În prima repriză, FCSB a reușit o singură acțiune în spatele liniei, acea pasă subtilă a lui Rotariu pentru Compagno. Rotariu a făcut o repriză bună, zic eu, cu acțiunile astea în interior, a încercat să găsească soluții 

- Ilie Dumitrescu

VIDEO. Dorin Rotariu, după FCSB - FC Voluntari 0-0: „Nu poți să mulțumești pe toată lumea”

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - FC Voluntari 0-0

+21 FOTO

Mai multe articole despre FCSB - FC Voluntari: 

Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”
FCSB
Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”
Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Octombrie 2023, 14:50

Mda, cand banda dreapta era libera, Rotariu tot incerca sa intre in centru unde era padure de jucatori, plus ca nu l-a ajutat deloc pe Pantea in aparare.

Misu1950
Misu1950  •  23 Octombrie 2023, 14:41

Si ce daca aveti raportul? In mod normal, dupa 47 min. jucate, nu trebuie sa emiti nici o opinie!! Sa vedem dupa 4-5 meciuri integrale!

arnautull
arnautull  •  23 Octombrie 2023, 14:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează