FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trage de timp

Articol de - Publicat vineri, 30 mai 2008 00:00

Oficialii giuleşteni au aşteptat ieri în zadar contractul semnat de Bölöni.

Ladislau Bölöni îi pune la grea încercare răbdarea lui Fathi Taher! După ce au căzut de comun acord asupra tuturor clauzelor din contract, rapidiştii au sperat că ieri vor primi prin fax actele parafate. Directorul general Constantin Zotta şi preşedintele CA Constantin Toma au aşteptat toată ziua un semn de la Bölöni. Degeaba!

Văzînd că faxul întîrzie să apară, au încercat să-l contacteze pe Loţi, dar le-a răspuns o voce de femeie care i-a anunţat că “domnul Bölöni e plecat şi şi-a uitat tele­fo­nul acasă. Vă rog, reveniţi mai tîrziu!”. Abia spre seară au reuşit să vorbească cu antrenorul, care le-a promis că azi va semna.

“Stăm şi aşteptăm să ne trimită prin fax contractul semnat. Domnul Zotta este cel care ţine legătura cu el, sperăm să-l primim pînă vineri. Daca nu, aşa cum a zis şi domnul Taher, nu mai putem aştepta, trebuie să ne reorientăm către alt antrenor pentru că e deja prea tîrziu. Trebuie să ştim exact cine va pregăti echipa şi asta cît mai curînd”, a declarat vice­preşedintele Alexandru Bunea.

De ce nu se grăbeşte Bölöni? Antrenorul de 55 de ani speră să primească o prelungire de contract de la Al Jazeera, mai ales că Ioan Andone a refuzat să preia clubul din Abu Dhabi. De asemenea, în locul Rapidului, Loţi ar prefera şi o formaţie din Portugalia sau Franţa.

Riciu: “ÎncĂ îi aştept”

Directorul Şcolii de Antrenori, Mircea Rădulescu, nu primise nici un act de la Rapid pînă ieri, la ora 17:00, cînd s-a închis registratura. “Joi nu a venit nimeni de la Rapid, însă noi îi aşteptăm. Oricum, important este ca părţile să se înţeleagă, vizarea contractului de către mine e doar o formalitate. Domnul Boloni este un antrenor mare, are licenţa Pro şi, astfel, nu pot apărea probleme”.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează