FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

OFICIAL Transfer la Oțelul » Dorinel Munteanu și-a luat fundaș stânga

Oțelul l-a transferat pe fundașul stânga portughez Miguel Silva / Sursă foto: acsotelul.ro
Oțelul l-a transferat pe fundașul stânga portughez Miguel Silva / Sursă foto: acsotelul.ro

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 17:53 / Actualizat duminica, 27 august 2023 18:35

Fără victorie după șapte etape, Oțelul Galați se întărește. Echipa lui Dorinel Munteanu l-a transferat pe fundașul stânga portughez Miguel Silva, 27 de ani, ultima oară la Leixões, în liga secundă din campionatul natal. 

„SC Oțelul Galați a obținut semnătura jucătorului portughez Miguel Ângelo Gomes da Silva (27 de ani), care va reprezenta gruparea roș-alb-albastră în sezonul competițional 2023-2024. Conform contractului, există opțiunea de prelungire cu încă un an. 

Portughezul Miguel Silva, deja prezent la Galați, este născut pe 20 decembrie 1995, are 1.91 metri și activează ca fundaș de bandă stângă, însă poate juca atât ca mijlocaș sau chiar ca atacant. El vine de la Leixões S.C., din liga secundă a Portugaliei, echipă la care în stagiunea recent încheiată a bifat 27 de meciuri în campionat, 3 în Cupa Ligii și 2 în Cupa Portugaliei, partide în care a marcat 2 goluri și a oferit un assist. 

Miguel a reprezentat și alte cluburi din țara sa natală, printre acestea numărându-se și UD Oliveirense pentru care a prins pe teren 31 de meciuri (3 goluri). Îi urăm bun venit printre oțelari lui Miguel Ângelo Gomes da Silva. Bem-vindo!”, au transmis gălățenii, prin intermediul site-ului oficial

Supărare la Oțelul, după un nou insucces

Oțelul Galați a remizat cu Voluntari, scor 2-2, în etapa a 7-a din SuperLiga. Echipa lui Dorinel Muntanu a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată în decurs de 3 minute în repriza secundă. Nou-promovata a rămas fără victorie în acest sezon, are 6 remize și o înfrângere.

„Nu e posibil să avem 2-0, să avem ocazii și să fim egalați așa! Am luat primul gol de Cascadorii râsului. Nu cred că e un antrenor mai supărat ca mine. Noi am făcut cadou acest egal. Trebuie să vorbesc cu echipa, la golul doi au greșit niște «specialiști» de-ai mei”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului de vineri. 

VIDEO Cristi Munteanu: „Fără finanțarea de la primărie și Consiliul Local, azi nu mai vorbeam de Oțelul”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV / UPDATE Variantele se schimbă la minut în Bănie: noul favorit al lui Mititelu e Toni Conceicao! » Tratative în desfășurare

EXCLUSIV În ce condiții va ajunge Marius Ștefănescu la FCSB » Laszlo Dioszegi: „Ne-au sunat cu o ofertă nouă” + suma transferului e imensă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează