FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Transfer STRICT SECRET la Craiova » Andrei Ivan a semnat pe 4 ani!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 18:10

Victor Pițurcă, noul manager general de la CS Universitatea Craiova, și-a intrat serios în rol! Astăzi a reușit să-l aducă pe atacantul Andrei Ivan. 

Astfel, vârful de 22 de ani revine în Oltenia la doi ani după ce a fost vândut la Krasnodar.

Nu s-a știut nimic despre mutare, iar prezentarea jucătorului a fost una inedită. Craiova și-a îndemnat fanii pe Facebook să ghicească noul transfer, postând o poză cu acesta cu spatele: „Transfer definitiv, contract pe 4 ani. Ghicește leul. Ai 10 minute”.

💪 Transfer definitiv, contract pe 4 ani. Ghicește leul. Ai 10 minute. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 27 august 2019

După 10 minute, au postat și imaginea cu fața. „Andreiiiiiiiiiiiiiii IVAN. Transfer definitiv. Contract pe 4 ani” a fost mesajul care a dezvăluit mutarea.

🤩Andreiiiiiiiiiiiiiii IVAN. Transfer definitiv. Contract pe 4 ani. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 27 august 2019

„Îi trebuie timp lui Piți la Craiova, dar la cum îl știu eu va face treabă bună acolo. E o veste bună pentru Ivan că se întoarce acasă. Are timp să se întoarcă în Occident. E bună vestea și pentru Craiova, care a avut probleme acolo, în față. Lui Ivan îi place mult să joace în banda stângă”, a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

„E bine și pentru Ivan că s-a realizat acest transfer. Discuția cu Ivan e de multă vreme. Jucătorul e crescut la noi, iubește clubul ăsta. Cred că e foarte bine că a revenit la noi dacă se gândește la o revenire în fotbalul mare. Vedem acum ce-și mai dorește Piți. El e cel care decide pentru jucători. Așteptăm să vină pe 1 septembrie să începem treaba. Oricum, discuțiile între el și patron probabil că există. Eu n-am purtat nicio discuție cu Piți, el e în concediu”
Sorin Cârțu, președinte Craiova

1,5 milioane de euroa plătit Craiova pe Ivan

1 golîn 24 de meciuri în prima ligă austriacă a reușit Ivan pentru Rapid Viena, echipă la care a fost împrumutat în sezonul trecut de la Krasnodar 

19goluri în 101 meciuri are Ivan la Craiova între 2014 și 2017

CITEȘTE ȘI

VIDEO Dan Petrescu, surprins de decizia lui Victor Pițurcă: „Nu mă așteptam, n-a mai antrenat de mulți ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
gabryel28
gabryel28  •  28 August 2019, 00:04

Gsp *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  27 August 2019, 23:07

Nu vă luați după prostiile scrise de ăștia, invelitorii de pește, mutarea asta nici nu au mirosito, scriu liste de jucători asa sa se afle in treabă acum oricum sunt cu moralul la pământ ca preaslavitii de ei isi schimba iar denumirea din fcsb in fcspreb.

engonga
engonga  •  27 August 2019, 21:42
Postat de laslas.betivul pe 27 August 2019, 21:38

:)))))))))))))))))))))))))) baaaa tu crezi ca toti fac ca tine?te-ai dat in fapt randoame tu astepti ziua de joi si daca nu va calificati apari dupa o saptamana cu alt nick.

n-ar fi exclus sa fie asta prostul de random si ca sa vezi car e de prost si-a ales un nume de b0s schetar si anume homelander mai bine isi scria clar h om les s

Vezi toate comentariile (60)
Comentează