FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Dan Nistor la Craiova l-a scandalizat pe Florin Prunea: „300.000 de euro e o sumă penibilă! Sunați-l pe Negoiță!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 19:34

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, afirmă că n-are nicio legătură cu discuțiile privind transferul lui Dan Nistor (31 de ani) la Craiova.

Oficialul dinamoviștilor nu e mulțumit nici cu suma pe care Craiova vrea s-o achite pentru transferul căpitanului „câinilor”, 300.000 de euro.

„Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde.

300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani mulţi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei în acest moment.

Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Păi, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

„Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotărâtoare şi avem nevoie de un fotbalist ca el. Noi trebuie să obţinem maximum de puncte, iar celelalte să se încurce. E clar că programul nostru este foarte dificil”
Florin Prunea, manager general Dinamo

Prunea n-a participat la discuții

Conform informațiilor GSP.ro, Prunea nu a participat deloc la negocierile pentru transferul lui Nistor în Bănie. Intrat în dizgrație în „Ștefan cel Mare”, fostul goalkeeper a fost ocolit atunci când s-a pus problema discuțiilor cu oficialii Craiovei.  

Cei care au intermediat mutarea lui Nistor au fost patronul Ionuț Negoiță și secretarul Bogdan Bălănescu.  

CRAIOVA ÎL IA PE DAN NISTOR! LOVITURĂ PENTRU DINAMO: CĂPITANUL AR URMA SĂ SEMNEZE LUNI CU OLTENII 

Conform ProSport, Nistor ar urma să semneze lunea viitoare cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă, unde l-ar aștepta un salariu de 20.000 de euro pe lună. Potrivit aceleiași surse, chiar fotbalistul a fost cel care a insistat să fie lăsat să plece în Bănie.

Craiova ar urma să le plătească celor de la Dinamo suma de 300.000 de euro, mult sub așteptările pe care șefii din „Ștefan cel Mare” le aveau privind transferul celui mai valoros jucător din lot.

Vezi și: 

PCH, reacție dură după informația că Dan Nistor pleacă la Craiova: „Plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (49)
hansolo10
hansolo10  •  03 Ianuarie 2020, 21:23
Postat de mozart.48 pe 03 Ianuarie 2020, 21:15

„sa fii retrogradat” ?! ... Spune sincer, vasluiene, de câte ori ai retrogradat în școala generală ?

spune sincer,se desfiinteaza vitanul barzesti anul asta? ca ogneanu a zburat de pe gsp dupa ce a vazut ca a ratat vitanul barzesti playofful. si dupa treaba cu jucatorii vanduti de nimic,a plecat si poison. ha ha ha

908074729289300
Radulescu Aurel  •  04 Ianuarie 2020, 08:34
Postat de joze_maurinio pe 03 Ianuarie 2020, 22:23

300 de mii pe un jucator de 50 de ani nu mi se pare mult. Mai ales ca vine de la o echipa de playout. Si oricum, cu banii aia se salveaza si Dinamoul si va incepe constructia la .... New Dinamo, Part 983. Ce a ajuns si Dinamo fara Steaua ca adversar. Chiar nu vede nimeni ca de cand e Steaua in Liga a 4-a a decazut si Dinamo. Ia sa schimbe Talpan numele FCSB-ului de la anu' si atunci sa vezi cum se bate si Dinamoul la titlu.

E chiar foarte buna suma de 300000 si alt jucator la schimb,plus de asta are aproape 32 de ani(in mai),si nu prea l-a dorit numeni.Sumudica i-a zis,PA!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  04 Ianuarie 2020, 07:30

joaca teatru pt ultrasi

Vezi toate comentariile (49)
Comentează