FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNAINTEA MECIULUI DIRECT, ADI ILIE ÎL IRONIZEAZĂ PE MANAGERUL DE LA URZICENI

„Transferurile mele sunt mai tari ca ale lui MM Stoica”

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Adrian Ilie trimite săgeţi către MM Stoica, spunînd că străinii aduşi pe vremea fostului manager nu se compara cu cei veniţi în această iarnă

- Domnule Ilie, e Steaua - Urziceni un meci special?
- Special îl fac ziarele. E important pentru că întîlnim o echipă din primele 5, care joacă fotbal bun.

- Nu e şi duelul fostului manager al Stelei cu actualul?
- Dacă făceam luptă între manageri, trebuia să punem Steaua care e acum cu cea care era pe vremea lui.

- Mulţi spun că nu apăraţi clubul la fel cum o făcea el şi că nu puneţi presiune pe arbitri aşa cum proceda el. Adevărat sau fals?
- Ce să le spun eu arbitrilor? Cum să pun presiune? Şi dacă fac asta, atunci credeţi că dacă Steaua nu va juca bine, vom primi un penalty gratuit? Calitatea lui MM e să pună presiune pe arbitri. Întrebaţi-l pe Dan Petrescu de ce a vrut neapărat să-l aducă la Urziceni.

"Cît a costat Elton, cît a costat Mendoza?"

- Aţi venit în locul lui şi...

- Staţi puţin! Eu nu sînt în locul lui MM! Confundaţi! El avea mînă liberă, lucra de unul singur, bine, mai era nea Vali Argăseală cu contabilitatea.

- Bun, dar şi el şi dumneavoastră v-aţi ocupat de transferuri.

- Da şi cred că am făcut transferuri mai reuşite decît cele pe care le-a realizat el. Haideţi să-i iau doar pe Andrey şi pe Elton. Şi să ne gîndim la Zapata, la... dar nu vreau să vorbesc despre fotbaliştii aduşi de el, că nu-i cunosc.

- Dar nu i-aţi văzut jucînd?
- I-am văzut şi nici unul dintre ei nu era de naţională. Nici nu jucase şi nici n-a jucat la reprezentativa ţării sale. În plus, haideţi să-l comparăm pe Elton cu Mendoza! Preţ şi calitate. Mendoza a venit gratis, pe Elton s-a plătit cît s-a plătit.

"Jumătate din Unirea Urziceni e făcută de mine"

- Ştirile Sportive ale Antenei 1 au anunţat că din vară cuplul Dan Petrescu - MM va veni la Steaua. E o presiune în plus pentru dumneavoastră?
- Presiune a fost şi va fi mereu la Steaua. Le doresc succes celor doi din vară la Steaua, dacă se va întîmpla aşa!

- Dar aţi accepta să lucraţi cu ei?
- Cu Dan Petrescu, da. De fapt, am şi lucrat cu el, jumătate din jucătorii pe care îi are acum eu i-am dus acolo, deci are încredere în mine. În plus, e prietenul meu, am jucat cu el la echipa naţională, chiar n-aş vrea să stric o amiciţie sinceră, pentru că amîndoi am trăit din şi pentru fotbal.

- Şi cu MM?
- N-am lucrat şi nici n-aş lucra vreodată cu el! Ca să lucrezi cu cineva, trebuie să ai aceleaşi idei, să faci o muncă în echipă, pe cînd lui îi place să lucreze de unul singur.

- Ultima întrebare e tot despre MM. Duminică seară, înainte de meci, veţi da mîna cu el?
- Nu vreau să răspund la această întrebare.

"Eu nu înţeleg de ce tot vorbeşte MM despre Steaua. E e la Urziceni, să-şi vadă de echipa lui! Să lucreze pentru Unirea, aşa cum şi eu îmi văd de munca la Steaua"

"Fanii pot reprezenta atuul nostru în acest final de campionat. Împreună sîntem puternici. Cînd ai 28.000 de oameni în tribune, ca la meciul cu CFR, clar joci mai bine"

"Dacă aş şti că Urziceni şi Rapid nu mai bat pe nimeni pînă la final cu condiţia să ne învingă pe noi, aş accepta imediat. Obiectivul nostru e să ne asigurăm locul 2"
Adrian Ilie

ADI ILIE DESPRE...

... jucătorii împrumutaţi
"În contractele lui Habibou, Pepe şi Mendoza sînt opţiuni clare, la vară vom activa clauzele dacă noi dorim să-i păstrăm. Nu ne grăbim să-i punem să semneze de acum, dar, din ce am discutat cu Lăcătuş, el e foarte mulţumit de ei"

... arbitraje
"MM a spus despre Tudor că a avantajat Steaua? De ce vorbeşte el de arbitrajul nostru? Aşa pot spune şi eu că au avut o lovitură liberă de la 16 metri inventată în finalul meciului cu Craiova"

... relaţia jucător român-străin
"E adevărat că mediatizarea excesivă a străinilor ar putea crea probleme, pentru că la Steaua nu e important doar un jucător, sau doi sau trei. MM spune că pe oricine ai aduce, Dică e Dică. Are dreptate, dar am pierdut şi cu el pe teren. Apoi, dacă vrem să-l vindem cu 5 milioane, ar trebui să cumpărăm un fotbalist la fel de scump şi de valoros, să nu se resimtă absenţa lui”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (97)
 •  14 Martie 2008, 23:50

MM RAMANE PANA LA PROBA CONTRARIE CEL MAI BUN OM DE FOTBAL IN ROMANIA.NICI NU SE COMPARA ILIE CU MM ASA K SA NU MAI FAK PE DESTEPTU K NU A REALIZAT NIMIK INK DAK VA FACE SI EL MAKR JUMA DIN TOT CEEA CE A FACUT MM AT SA INCEAPA SA SE UMFLE IN PENE!!!

 •  14 Martie 2008, 16:59

da ilie....poate sunt mai bune ! bafta ! ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................

 •  14 Martie 2008, 15:30

Pana si Gigi a fost uneori mai inspirat la transferuri decat MM (ex. Goian, Lovin sau chiar Badea care ne-a calificat pentru prima data in 10 ani in CL). Apoi sa nu uitam ca din cauza lui MM neam "pricopsit" cu Banel Auto-gol, cu Cernea, cu Neaga, cu Croitoru, cu Cristocea si lista poate continua. Momentan, singurele transferuri ratate ale Stelei din acest sezon ii apartin fie lui Gigi (Badoi, Gurita, Surdu) fie lui MM (Neaga), fie lui Hagi (Plesan). Lui Ilie pan-acum i-a iesit totu

Vezi toate comentariile (97)
Comentează