FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei ţinte de la retrogradare » Dinamo vrea jucători din subsolul Ligii 1

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 21:50

Dorinel îşi doreşte fotbalişti de la echipele ce se zbat în subsolul clasamentului: atacantul Herghelegiu (CSMS Iaşi) şi fundaşii Avrămia (Iaşi) şi Peteleu (Bistriţa)


În lipsa unui buget consistent pentru transferuri, Dorinel Munteanu se orientează către jucătorii tineri, promiţători, de la formaţii ce se luptă să evite retrogradarea. "Neamţul" a pus ochii pe trei fotbalişti de 20 de ani, unul de la Gloria Bistriţa şi doi de la CSMS Iaşi. Gazeta a aflat numele fotbaliştilor doriţi din 2013 în Ştefan cel Mare:

1. Atacantul Adrian Herghelegiu este internaţional de tineret, poate evolua ca extremă, dar şi ca atacant, şi are ca principală calitate viteza. Acesta este văzut de Dorinel drept înlocuitor al lui Edgar Alvarez, căruia îi va fi reziliat contractul.

2. Tot din Moldova este dorit şi stoperul Adrian Avrămia. Şi acesta este internaţional de tineret şi îi va lua locul lui Paul Koulibaly, pus pe lista de transferuri de Dinamo.

3. Andrei Peteleu, fundaşul dreapta al bistriţenilor, care şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, este văzut drept principala concurenţă pentru Constantin Nica. Pe 9 ianuarie, Comisia de Soluţionare a Litigiilor va judeca memoriul depus de internaţionalul de tineret.

Dacă Peteleu va putea fi adus liber, ceilalţi doi fotbalişti ai Iaşiului nu pot fi transferaţi decît pe bani. Roş-albii au alt plan: se bazează pe bunele relaţii cu conducătorii grupării din Copou şi vor propune un schimb de jucători, tranzacţie în care ar putea intra şi Andrei Cristea.


Ce au făcut cei trei în acest sezon
Fotbalist Meciuri / Goluri
Herghelegiu 17 / 1
Avrămia 8 / 0
Peteleu 16 / 0

475.000 de euro este cota de piaţă a lui Herghelegiu, conform transfermarkt.de. Peteleu e mai valoros cu 25.000 de euro, în timp ce Avrămia e evaluat la 150.000 de euro

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
rauleacvlad
rauleacvlad  •  23 Decembrie 2012, 15:53

Gheorghiule , Andrei Herghelegiu si nu Adrian. Sunteti varza !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Decembrie 2012, 16:05

Mai ma cenzurati mult ?

calinescu_
calinescu_  •  22 Decembrie 2012, 12:01

SI INCA CEVA , DE CE PASTRAM DINAMO II DACA NICI UN JUCATOR NU-I CAPABIL SA FACA PASUL CATRE ECHIPA MARE .....?????????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează