FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 15:30, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS, DIGI 1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Trei veşti rele pentru stelişti » Problemele continuă pentru Steaua înainte de meciul cu Craiova. Costel Gâlcă a mai pierdut un titular

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 21:58

Roş-albaştrii vor juca etapa viitoare la Craiova, formaţie care de la venirea cuplului Cârţu - Săndoi a strîns 30 de puncte, cu două mai multe decît Steaua în acelaşi interval de timp. În plus, Tănase nu va evolua, la fel nici cei trei renegaţi, iar gazonul e praf.

1. Oltenii, liderii ultimelor 12 runde
CS U Craiova - Steaua e derby-ul etapei viitoare, iar asta nu neapărat pentru că se întîlnesc locul 4 cu liderul la zi, ci pentru că oltenii sînt peste roş-albaştri în ultimele 12 etape, adică de cînd formaţia craioveană a fost preluată de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

În perioada respectivă, oltenii au strîns 30 de puncte în Liga 1, iar campionii României, 28! În vreme ce alb-albaştrii au reuşit 9 victorii şi 3 remize, bucureştenii au strîns tot 9 succese, dar un singur egal, suferind şi două înfrîngeri, la Tîrgu Mureş şi cu Rapid, acasă, în etapa precedentă!

2. Gâlcă l-a pierdut şi pe "Dodel"
Lotul Stelei se subţiază de la meci la meci. După ce înaintea întîlnirii cu Rapid, Costel Gâlcă, la cererea lui Gigi Becali, i-a exclus din lot pe Arlauskis şi pe Prepeliţă, iar pe Latovlevici a decis el însuşi să nu mai mizeze, acum, pe lîngă cei trei, nu-l va folosi nici pe Cristi Tănase, care e suspendat.

"Decarul" roş-albaştrilor a încasat în meciul cu giuleştenii al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi e suspendat pentru jocul de duminică. În locul său, cel mai probabil, Gâlcă îl va titulariza pe Nicuşor Stanciu, dar şi Raul Rusescu este o soluţie.

3. Gazon anti-Steaua
Un alt impediment pentru campioana României îl reprezintă şi suprafaţa de joc pe care se va disputa meciul de duminică. Meciul CS U Craiova - Steaua e programat duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, deoarece "Ion Oblemenco" a intrat în demolare, urmînd ca în locul său să se construiască o nouă arenă.

Gazonul stadionului din parcul Romanescu nu se prezintă în condiţii bune, lucru care îi va incomoda pe elevii lui Gâlcă.

Cum va arăta Steaua la Craiova
Cojocaru - Papp, Luchin, Varela, Guilherme - Bourceanu, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Ţucudean

"S-au schimbat obiectivele pentru noi, dar asta nu este rău, pentru că ne ţine în priză. În primul rînd, trebuie să ne clasăm pe un loc care să ne dea ocazia să ne gîndim la cupele europene. După aia putem aştepta decizia UEFA, să vedem dacă avem voie" (Sorin Cârţu, director tehnic CS U Craiova)

"O aşteptăm pe Steaua, va fi un alt meci foarte greu pentru noi. Eu am spus de la început, de cînd am semnat cu Craiova, că vreau să joc cu echipa aceasta în cupele europene" (Cristi Bălgrădean, portar CS U Craiova)

ALTE ŞTIRI:

Cu porţile închise
Cererea pentru bilete este mare, însă numărul tichetelor puse în vînzare e de doar 6.000, aceasta fiind capacitatea maximă a stadionului Extensiv. Organizatorii au pus deja biletele în vînzare, acestea putînd fi procurate online, pe site-ul www.bitelecsu.ro, şi sînt siguri că se vor vinde toate.

Oltenii, speriaţi de numărul 13
La începutul lunii decembrie, în Cupa României, CS U a pierdut pe teren propriu în faţa Stelei. Acea partidă a fost a 13-a pentru Cârţu şi Săndoi pe banca oltenilor, în toate competiţiile. Meciul de duminică este al 13-lea pentru ei în Liga 1, iar adversară este tot Steaua.

"Mă cam sperie acest lucru. Am jucat atunci tot cu ei şi tot acasă şi am pierdut. De data aceasta, Steaua va fi şi rănită, după înfrîngerea în faţa rapidiştilor, ceea ce înseamnă că va avea o dăruire mai mare etapa viitoare, cu noi", a spus Sorin Cârţu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (37)
ipsilante
ipsilante  •  25 Februarie 2015, 22:08
Postat de khal_37 pe 25 Februarie 2015, 15:33

O sa fie macel...mercenarii de la caraiolguta au liber la rupt picioare...fara numar, fara cartonase, fara avertisente. Iar la final zbartzu va urla isteric ca arbitrajul le-a fost potrivnic, precum si soarta le este. zbartzu l-a cerut expres pe covaci la acest meci....ca sa inteleaga toata lumea ce caracter infect are prazarul.

FC Gazde va pierde si cu Stiinta si va intra in vrie... Campionatul nu se mai considera deja jucat iar etapele urmatoare vor aduce si mai multe infrangeri pentru o "adunatura" in deriva, fara nume, fara sigla, fara palmares, fara stadion, fara ISTORIC! STIINTA-FC Gazde 3-1. FORZA STIINTA! PS.: Titlul de campioana inca se mai joaca! FC Gazde va fi o echipa de mijlocul clasamentului in retur!

ipsilante
ipsilante  •  25 Februarie 2015, 22:05
Postat de khal_37 pe 25 Februarie 2015, 15:33

O sa fie macel...mercenarii de la caraiolguta au liber la rupt picioare...fara numar, fara cartonase, fara avertisente. Iar la final zbartzu va urla isteric ca arbitrajul le-a fost potrivnic, precum si soarta le este. zbartzu l-a cerut expres pe covaci la acest meci....ca sa inteleaga toata lumea ce caracter infect are prazarul.

FC Gazde va pierde si cu Stiinta si va intra in vrie... Campionatul nu se mai considera deja jucat iar etapele urmatoare vor aduce si mai multe infrangeri pentru o "adunatura" in deriva, fara nume, fara sigla, fara palmares, fara stadion, fara ISTORIC! STIINRA-FC Gazde 1-2. FORZA STIINTA! PS.: Titlul de campioana inca se mai joaca! FC Gazde va fi o echipa de mijlocul clasamentului in retur!

mar1us87
mar1us87  •  25 Februarie 2015, 18:44

Comentariul tău... FRANCIZA ALTERNATIVA   VALORIFICA-TI timpul LIBER si castiga BANI de acasa.Ai nevoie doar de CALCULATOR si timp liber.NU necesita experienta,INSTRUIREA se va face prin 12 cursuri GRATUITE prin email,la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. !Tot mai multi oameni s-au convins de SERIOZITATEA oferita.Contact (“INFO) la adresa de  email [email protected]  

Vezi toate comentariile (37)
Comentează