FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

Tribune goale la derby? » CFR vrea să scape de presiunea suporterilor Universităţii

Fanii Universității au etalat o coregrafie specială la meciul de săptămîna trecută // Foto: Lorand Vakarcs
Fanii Universității au etalat o coregrafie specială la meciul de săptămîna trecută // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 21:41

Comisia de Recurs va decide astăzi dacă clasicul clujean se va disputa cu porţile închise.

Comisia de Disciplină a decis ca derby-ul Clujului să se rejoace vineri, de la ora 21:30. Oficialii CFR-ului nu se împacă prea uşor cu ideea şi vor să-şi facă dreptate la TAS. Pînă a ajunge la Lausanne, "feroviarii" au făcut apel la prima sentinţă, iar cazul va fi judecat astăzi de Comisia de Recurs.

Convinşi că datele problemei nu se vor schimba la noua comisie, şefii CFR-ului speră totuşi să primească aviz favorabil ca partida să se dispute fără oameni în tribune. "Cerem să se joace fără spectatori, pentru a nu incita şi mai mult spiritele", a spus Iuliu Mureşan.

Vor să fie păziţi de jandarmi
După incidentele de marţea trecută, cînd Cadu a fost lovit de masorul Liviu Ciucă şi de o persoană ce purta la gît un ecuson de acces la vestiare, preşedintele vişiniilor îşi doreşte ca vineri, la rejucare, paza în stadion să fie asigurată de Jandarmerie.

"Vrem neapărat să fim protejaţi de jandarmi! Cum altcumva dacă stewarzii ne-au lovit?! Cadu era însoţit de doi stewarzi, care i-au făcut culoar acelui individ cu ecuson să lovească", a precizat Mureşan.

Cei care mai au biletele intră gratis
În cazul în care Comisia de Recurs nu va accepta cererea CFR-ului, spectatorii care mai au biletele de la meciul întrerupt în minutul 27 vor putea intra gratis la rejucarea de pe 18 mai. Cei care şi-au aruncat tichetele de acces, după partida disputată pe 8 mai, au şanse mici să intre gratis la jocul de vineri.

"În principiu, toţi cei care mai au biletele vor intra, dar încă nu e clar dacă pe baza lor sau vor veni la casele de bilete şi vor primi altele. Nu ştim exact ce se va întîmpla cu cei care şi-au aruncat biletele. Decizia va fi luată la începutul săptămînii", a declarat, pentru site-ul stiridecluj.ro, ofiţerul de presă al "studenţilor", Nicuşor Ciorbă.

"Au şters bătaia de pe tunel"
Conducătorii CFR-ului îi acuză pe oficialii Universităţii că ar fi şters de pe caseta ajunsă în faţa Comisiei de Disciplină momentul în care Cadu a fost lovit pe tunelul ce duce la vestiare.

"Cei de la U Cluj au şters 10 minute de pe înregistrarea video şi chiar dacă au luat o amendă, decizia finală i-a favorizat. Ce mi se pare ciudat, pe lîngă decizia de a se rejuca, este de ce Cadu a fost pedepsit la fel ca şi Bornescu, bătăuşul său, şi de ce meciul se va rejuca avînd spectatori?! Înseamnă că nu s-a luat deloc în calcul acel individ care l-a lovit cu bestialitate pe Cadu pe tunel", a afirmat Iuliu Mureşan.

Ando a sărit la Borcea
Ioan Andone s-a enervat în momentul în care l-a auzit pe Cristi Borcea comentînd la DigiSport decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la derby-ul Clujului. Ando tocmai participase la conferinţa de presă de după jocul cu Sibiul (2-1) cînd oficialul dinamovist se pronunţa că ar fi trebuit ca şi U, şi CFR să piardă cu 3-0.

"Ia uite cine vorbeşte! Nu se poate aşa ceva, vorbesc toţi cei care n-au habar de regulamente! Din acest motiv e mereu circ în fotbal, pentru că toţi îşi dau cu părerea, indiferent dacă sînt sau nu avizaţi să o facă", a izbucnit "Fălcosul".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (146)
sorecku89
sorecku89  •  16 Mai 2012, 15:44

saraci porcari is frustrati ca ei saraci platesc cu cate o saorma sa mearga lumea la meci sa se uite ca ca la teatru....din pacate pentru porcarii sefi banuesc cai neplacut sa mergi la meci pe teren propriu si sa asculti cum se scandeaza chesti de copii de clasa a 2-a de genu "dale gol " asta ee...

flopedmx
flopedmx  •  14 Mai 2012, 19:18

iarasi scrofu si grofu vor sa castige cu orice pret! daca nu pe teren la tas!vai ca nu va mai satura o data bunul D-zeu decat furati!!!!!!!!!! da cu suporteri ce aveti ma comunistilor, daca nu va aplauda si nu va scandeaza numele pentru o bucata de parizer nu sunt buni! ce oameni traiesc in tara asta ! imi este rusine de voi pentru ca traiti in orasul asta si l-ati manjit tot! SA VA FIE RUSINE ! SCROFU' SI GROFU' SA NU AVETI PARTE DE ACEST CAMPIONAT !!!!!!!! SA AVETI PARTE DE TREI MASINI IN CURTE: SALVAREA , POLITIA SI POMPIERII!!! HAIDE 'U'!! MUIE CACADU!!!!!!

haide.u
haide.u  •  14 Mai 2012, 18:53

friday night lights

Vezi toate comentariile (146)
Comentează