FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV Prime duble anunțate în vestiar înainte de U Cluj - Dinamo!

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 12:28 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 13:26

Jucătorii lui U Cluj tocmai au fost anunțați în vestiar că vor avea bonusuri duble pentru partida de diseară cu Dinamo. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău vor juca pe 400 de euro punctul, 1.200 de euro victoria, în confruntarea cu „câinii”, așa cum s-a întâmplat ultima oară și la meciul decisiv cu FC Voluntari, pentru calificarea în play-off.

U Cluj - Dinamo este diseară, de la ora 20:00, pe stadionul de pe malul Someșului. Meci crucial pentru oaspeți, care se luptă să evite retrogradarea directă, partidă importantă pentru gazde, în condițiile în care, așa cum explica și Alexandru Chipciu ieri, alb-negrii au obiectiv locurile 7-9.

Ceea ce, conform informațiilor GSP.ro, ar aduce un bonus de 4.000 de euro pentru fiecare jucător. Aceasta pe lângă barajul pentru preliminariile Conference League, pe care U Cluj trebuie să-l prindă dacă încheie pe unul dintre locurile 7-10.

Mircea Rednic a făcut iar show la conferință » De ce regretă că Mititelu junior nu se implică mai mult + Mesaj către dinamoviști: „O să fiu înjurat!”
UTA - FCU CRAIOVA
Mircea Rednic a făcut iar show la conferință » De ce regretă că Mititelu junior nu se implică mai mult + Mesaj către dinamoviști: „O să fiu înjurat!”

U Cluj - primă dublă cu Dinamo! Așa s-a întâmplat și la meciul decisiv pentru a prinde play-off-ul

Dinamo revine pe Cluj Arena prima oară după doi ani, de la acel meci, scor 0-2, cu goluri ale lui Remacle și Boiciuc, care au însemnat primul pas spre retogradarea "câinilor".

Galeria dinamovistă a descins zilele trecute la Săftica, în cantonament, pentru discuții cu jucătorii lui Zeljko Kopic. În schimb, la U Cluj, pe lângă îndemnurile liderilor echipei, fotbaliștii lui Ioan Ovidiu Sabău au primit un anunț important în cantonamentul echipei.

Conform informațiilor GSP, confirmate și de oficialii grupării, ";epcile roșii" vor juca pe prime duble în confruntarea cu "frații" de la Dinamo! În mod uzual, U Cluj joacă pe 200 de euro punctul/600 de euro victoria, dar, pentru acest joc, se dublează bonusul, 400 de euro punctul/1.200 de euro victoria.

Semn că ardelenii privesc cu maximum de interes acest duel cu Dinamo, cu toate că au existat suspiciuni vizavi de gradul de corectitudine al partidei. Contracandidatele "câinilor" la evitarea retrogradării au ridicat semne de întrebare în acest sens.

U Cluj a mai fost în situația de a juca pe primă dublă la un meci în 2024: s-a întâmplat la Voluntari, scor 0-0, pe 8 martie, când ardelenii vizau calificarea în play-off. Echipa lui Sabău a eșuat în demersul de a prinde Top 6, Sepsi a prins play-off-ul in extremis.

Alex Chipciu, despre U Cluj - Dinamo: „Și acum doi ani s-a spus că va fi blat"

"Contează pentru barajul de Europa, să fim în obiectiv, este o sumă foarte bună pentru locurile 7-9.

Nu mai e loc de alte rezultate, trebuie să batem. Joci fiecare meci, chiar dacă se fac speculații și basme! S-au făcut speculații și acum doi ani, că o să fie blat, iar Dinamo a retrogradat, U Cluj a promovat.

Clar, fiindcă există suspiciuni asupra meciului, vom juca la intensitate maximă. Mi-ar părea rău să retrogradeze, personal, Dinamo e un club mare. La fel cum îmi pare rău de toate echipele ce vor retrograda. Este un sentiment... Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lor. Eu empatizez cu echipele la ananghie. Ne gândim doar la noi, ne detașăm, vrem să ne facem jocul nostru și să batem", a reacționat liderul clujenilor, Alex Chipciu, ieri, la conferința dinaintea partidei.

Dinamo nu are un joc închis, mai ales de când a venit noul antrenor. Are un fotbal deschis, joacă mult om la om, mult pe atac, un joc agresiv, pe contre. Va veni sus, nu înseamnă că ne vom baricada în apărare
Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Îi plătește sau nu Dinamo lui Mircea Rednic cele 4 salarii solicitate? Șefii „câinilor” puși în încurcătură

EXCLUSIV Prima mutare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Vine gratis omul dorit insistent și de FCSB!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
creeperno534
creeperno534  •  04 Mai 2024, 22:45

Bani de la contracandidate?

donqhote
donqhote  •  04 Mai 2024, 19:56
Postat de gipanaul pe 04 Mai 2024, 14:16

În loc să-ți irosești viața, urmărind meciuri de fotbal, nu mai bine îți făceai tu abonament permant la bibliotecă? În felul ăsta, ai fi avut șansa de a citi un maldăr de cărți și, foarte probabil, nu ar (mai) fi râs de tine copiii din cartier.

cum sa zic mai elegant si sa nu fiu nici banat de astia? De ceva timp ma gandesc foarte mult la mama ta. Daca se intampla sa intarzie de acasa in zilele ce urmeaza, nu iti fa griji. Se spala pe dinti si e ca noua.

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  04 Mai 2024, 19:29
Postat de Bedyxanul pe 04 Mai 2024, 18:08

După matematica ta,probabil ,ai uitat de prăzari și moldoveni,nu!?

nu am uitat dar sansele sunt extrem de mici ca macar una din cele 2 sa nu castige etapa asta,repet,doar una este suficent sa castige in etapa asta pentru a fi voi matematic retrogradati daca pierdeti astazi. ok,o sa piarda iasi si o sa faca egal craiova. in acel moment nu sunteti chiar matematic retrogradati,dar craiova ar mai avea nevoie de doar un egal pentru a se salva in ultima etapa,indiferent de ce faceti voi cu uta. repet,toate astea daca pierdeti astazi.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează