FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor de la FCSB explică transformarea echipei: „E ca în perioada lui Gâlcă” » Ce a remarcat la un jucător

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 17:57 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 18:42

Bogdan Andone, 45 de ani, fost antrenor la FCSB, a comentat forma bună prin care trece echipa roș-albastră și a lăudat jucătorii formației pregătite de Toni Petrea. 

Fostul tehnician de la FCSB crede că rezultatele bune ale echipei se datorează lui Gigi Becali, care a decis să se retragă din viața publică și nu mai critică jucătorii la televizor.

FCSB are jucătorii cu cea mai mare calitate din campionatul nostru de la mijloc în sus. Este echipa care a marcat cele mai multe goluri. Cred că această liniște publică din partea patronului a adus liniște în vestiar și în cadrul grupului. Mihai Stoica gestionează foarte bine clubul, pentru că are experiența necesară. Și în perioada lui Costel Gâlcă, atunci când echipa a câștigat trei trofee, a fost liniște și lucrurile au mers bine.

Darius Olaru e un jucător foarte bun, iar mie îmi place foarte mult. Eu zic că poate să ajungă departe. Și Olimpiu Moruțan a crescut din toate punctele de vedere. Aleargă mult și are realizări. Calitate a avut tot timpul. Cred că la el a fost problemă mentală, de acomodare. Nu e ușor să vii la FCSB. Acum a căpătat încredere și forță. Se văd aceste lucruri în jocul lui”, a declarat Bogdan Andone la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Adevărata „perlă” din curtea lui FCSB: „Coman, Moruțan și Man înmulțiți cu o sută nu ajung la valoarea lui”

Gigi Becali are o nouă țintă din Liga 1, după ce l-a adus pe Radunovic: „Aleargă până se stinge nocturna!” » Craiova și CFR îl vor și ele

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
cunoscatorul
cunoscatorul  •  11 Decembrie 2020, 20:03
Postat de steauaeuna pe 11 Decembrie 2020, 18:55

Hai Steluta, forta FCSB...restul e vrajeala...

Cap ai, minte nu-ti mai trebuie......

steauaeuna
steauaeuna  •  11 Decembrie 2020, 18:55

Hai Steluta, forta FCSB...restul e vrajeala...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează