FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 3-1

Un sfert de derby! » Numai 6.000 de fani au fost prezenţi la CFR - U

“Șepcile roșii” au
mărșăluit spre stadion
fără a crea incidente +2   FOTO
“Șepcile roșii” au mărșăluit spre stadion fără a crea incidente

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 23:18

Din cauza preţului extrem de mare la bilete, doar 6.000 de spectatori au asistat la meciul Clujului


Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany (40 de ani), a vrut şi a avut un stadion aproape gol de ziua sa. 6.000 de spectatori ce şi-au permis să dea pe bilet între 150 de lei şi 250 de lei, majoritatea susţinători ai Universităţii Cluj. Fanii "şepcilor roşii" s-au strîns la ora 17:00 la noua lor reşedinţă, Cluj Arena, de unde au plecat în grup compact spre stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Marşul suporterilor a paralizat traficul pe unele artere din oraş şi a fost unul fără incidente. Glasul galeriei alb-negrilor a fost acompaniat de claxoanele şi aplauzele persoanelor aflate în trafic.

Percheziţie la sînge la porţi
Cei 1.000 de fani ai Universităţii ce au vizionat partida din sectorul de peluză rezervat galeriei oaspete au fost supuşi unui control corporal dur. Suporterii au trecut prin trei filtre ale jandarmilor şi stewarzilor, fiind chiar descălţaţi la intrarea în stadion. Pe lîngă fanii de la peluză, "U" a avut încă 1.000 de susţinători în imediata apropiere, la tribuna a doua.

Foc în peluza CFR-ului
De cealaltă parte, galeria CFR-ului a aprins torţe şi fumigene şi a afişat un banner imens în startul meciului cu mesajul "Nu ne pasă de U. Mîndru că sînt CFR-ist". Per total, atmosfera a fost una civilizată, fiind şi destui susţinători ai celor două echipe care au luat loc unii lîngă alţii cu însemnele formaţiei favorite! Nici un incident nu s-a înregistrat în tribune sau pe străzi.


Abonamente pentru "U"
Pentru unii, meciul de aseară a fost şi o afacere. Mai mulţi posesori de abonamente la meciurile de pe teren propriu ale CFR-ului şi-au cedat intrarea la derby-ul Clujului fanilor Universităţii în schimbul a 50 de lei. La meci au intrat mulţi spectatori şi pe bază de invitaţii şi bilete gratuite.

Protest la "oficială"
Aşa cum au anunţat cu două zile înainte de meci, suporterii din facţiunea "Sectorul 24" a galeriei feroviare au protestat în afara stadionului, lîngă tribuna oficială, pentru preţul exagerat la bilete. Aceştia au şi rămas în afara arenei pe toată durata partidei.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (35)
voicu_p
voicu_p  •  21 Noiembrie 2011, 14:23

articol mincinos, minte asta si dezinformeaza, marsul galeriei cfr a fost epic, si sloganele copiii din galerie au mai multa minte decat asta care ascris articolul, galeria lui cfr a fost la inaltime mare, cu toate ca alipsit s24

uistpanalamoarte
uistpanalamoarte  •  21 Noiembrie 2011, 10:41

va rog nu i mai bagati uistilor pe franari in seeama prea multa importanta leam dat gata dai in puscarie de sovini...prea multa atentie la niste imputiti,....haide u suntem peste ei la toate capitolele ma pis pe trofeele lor cumparate ca si la magazin

many_steaua
many_steaua  •  20 Noiembrie 2011, 19:20
Postat de xabab pe 20 Noiembrie 2011, 18:01

Care 35 hecatare au fost luate cu japca? De catre cine, si de la cine? Poti sustine ce afirmi, sau esti doar un pusti de 14 ani, care inca traieste in lumea lui Harap Alb?

Inocentule, trăiești cumva la mănăstire ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează