FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

Atac la CFR Cluj, după remiza cu Universitatea Craiova: „Nu a avut nicio șansă! A marcat din întâmplare”

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 07:05 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 08:14

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în runda secundă a play-off-ului Ligii 1. La finalul partidei, Alexandru Mateiu nu i-a menajat pe rivalii ardeleni.

La fel ca Andrei Ivan și Eugen Neagoe, și mijlocașul de la CS Universitatea Craiova consideră că formația sa merita să câștige și este de părere că elevii lui Dan Petrescu au marcat un gol norocos.

Dan Petrescu, furibund după remiza din Bănie: „Uitați ce e la Craiova! La noi n-au nici CV, n-au nimic! O să avem o ședință săptămâna asta” + faza de arbitraj amintită: „Tragem contra CFR-ului!”
CSU Craiova - CFR Cluj 1-1
Dan Petrescu, furibund după remiza din Bănie: „Uitați ce e la Craiova! La noi n-au nici CV, n-au nimic! O să avem o ședință săptămâna asta” + faza de arbitraj amintită: „Tragem contra CFR-ului!”

Alexandru Mateiu, discurs dur după CSU Craiova – CFR Cluj

„Nu avem ce să ne reproșăm. Am dat totul. A fost un meci bun, cum a fost și cel cu FCSB. Avem două meciuri bune, două puncte. Foarte puțin! Dezamăgitor. Cred că meritam mult mai mult.

Noi am încercam să atacăm din primul minut, am încercat să jucăm fotbal. Nu știu cu ce gând au venit ei, dar nu au avut nicio șansă. Ăsta e adevărul. Nu au avut nicio șansă! Au marcat din aut, din întâmplare.

E frustrant și dezamăgitor să joci atât de bine, să ai atâtea ocazii, să vrei să câștigi și adversarul să... Da, meritam mai mult!”, a spus Mateiu, potrivit digisport.ro.

Echipele sunt echilibrate, va fi greu, câștigi doar prin micile detalii. Trebuie să câștigăm cu Farul. Dacă nu câștigăm, e gata! Nu avem ce să facem. Nu mai sunt etape. Noi nu trebuie să mai facem niciun pas greșit. 

– Alexandru Mateiu

VIDEO Atmosferă superbă înainte de CS Universitatea - CFR Cluj

Citește și:

Ghinion teribil pentru Neagoe » Doi accidentați în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj

Universitatea Craiova a cerut penalty în finalul derby-ului cu CFR Cluj, dar Kovacs și VAR-ul n-au fost de acord!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  03 Aprilie 2023, 11:07

Are dreptate prazarul asta mic. Mingea l-a lovit din intamplare pe Cvek in cap si s-a dus in poarta total aiurea. Cvek ala se uita dupa fluturi prin careu, el de fapt, nici nu stia ca joaca fotbal, avea plasa de fluturi la el si palaria de soare data pe ceafa.

gbiolan
gbiolan  •  03 Aprilie 2023, 10:01

La centrarea in careul CFR, dl. atacant Ivan a făcut o preluare de toată jena, adică în loc să amortizeze mingea în apropierea sa astfel încât să aibă controlul și să poată sută cu mari șanse de gol ,a atins mingea fără amortizarea ei astfel că obiectul s-au depărtat de el iar șutul a fost slab . Îi recomand să vizioneze la arhivă imagini cu Dobrin despre cum prelua el mângâind mingea.Daca nu reușește să nu mai aibă pretenții de națională.De fapt,in astfel de momente se vede calitatea unui atacant.

cirus11
cirus11  •  03 Aprilie 2023, 09:21

Dar Craiova a avut ocazii mari pana sa primeasca gol?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează