FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul din cinci » Motivul pentru care Rădoi are viață grea pe banca Stelei

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2015 00:00

Dintre jucătorii Rădoi i-a cerut lui Gigi în această vară, unul singur a putut fi adus la echipă: Hamroun

Gigi Becali l-a adus în vară pe Mirel Rădoi și i-a promis întăriri. Deși i-a adus 8 jucători în această vară, unul singur a fost adus la dorința antrenorul de 34 de ani, iar acela este Jugurtha Hamroun, cel care a evoluat în returul trecut la Oțelul Galați. În rest, ceilalți fotbaliști care au venit la Steaua în pauza de vară au fost aduși de Becali, MM Stoica sau Pedrazzini.

Patronul a fost cel care și-a satisfăcut cele mai multe capricii, alegînd 3 achiziții: Tade, Tahar și Alcenat. Carp și Muniru au venit la recomandarea lui Mihai Stoica; el urmărește încă Liga 1 din spatele gratiilor și are un cuvînt de spus în ceea ce privește conducerea clubului roș-albastru. Antrenorul principal din acte, Massimo Pedrazzini, a reușit și el să aducă un fotbalist, pe tînărul Vlad Mihalcea. Italianul îl știa pe acesta din meciurile de juniori la care a asistat din postura de șef al Centrului de copii și juniori al Stelei.

L-a vrut pe Camora

Pe lîngă Hamroun, Rădoi i-ar mai fi vrut pe Camora de la CFR Cluj, pe Cernat, care între timp a ajuns la Viitorul, pe Paul Anton de la Pandurii și pe De Amorim de la Astra. Gigi a negociat pentru trei dintre aceștia, însă n-a reușit să ia pe nici unul. Anton a cerut un salariu prea mare, De Amorim a fost prea scump, iar lui Cernat n-a vrut să-i ofere mai mult de 5.000 de euro pe lună! Singurul fotbalist pe care Becali l-a refuzat din start a fost Camora. Patronul nici n-a încercat să-l aducă, spunîndu-i lui Rădoi că a luat deja un fundaș stînga în iarna trecută, pe Guilherme. Gigi nu s-a lăsat înduplecat nici ulterior, deși Mirel i-a transmis în repetate rînduri că brazilianul nu este o soluție bună.
La rîndul său, Rădoi a refuzat și el doi dintre jucătorii doriți de Becali. Antrenorul a reușit să-l convingă pe nașul său să renunțe la ideea de a-i aduce pe Budescu și pe Teixeira. "Nu fac deloc faza defensivă, nu ne-ar ajuta" a fost explicația tehnicianului.

Cine a decis transferurile

Jucător Cine l-a adus Cît a costat
Tade Becali 500.000
Tudorie Becali 250.000
Tahar Becali 150.000
Alcenat Becali gratis
Carp MM Stoica gratis
Muniru MM Stoica 500.000
Hamroun Rădoi gratis
Mihalcea Pedrazzini gratis

  1.400.000 €a cheltuit Steaua pe cele 8 achiziții din această vară

"Pe Tade și pe Tahar eu i-am adus, nu are nici o vină Rădoi. Am vorbit cu impresarul lui Tade, poate mai scădem salariul. Dacă nu, va pleca. Cu Tahar n-avem ce să facem, o să-l dăm undeva, să vedem unde"
Gigi Becali, patron Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
784444745008250
Dorin Supuran  •  22 August 2015, 11:37

Alcenat ramane unul dintre cei mai buni,poate cel mai bun fundas lateral din tara! Trebuie insa sa se refaca fizic dupa perioada avuta, campionatul Americii Centrale, calatorie dus-intors, fus orar, la Steaua intrare direct in meciurile grele. Tade ramane unul dintre virfurile bune din tara, dar, ca orice virf autentic are nevoie de omul cu pasa. Cine e la Steaua? chipciu? breveeld? papp,cu ,,pasa' lui lunga? adi popa cu centrarile care ajung direct pe fruntea stoperului advers??? Cine? Tade e bun, nu are linga el pe cine trebuie? Stanciu, rataceste pe la mijlocul terenului, cred ca nici el nu e jucatorul de ultima pasa. Iar Hammroun cel mai bine se simte pe stinga, nu mai trebuie fortat in centru, in spatele virfului. Se vede clar ca randamentul ii scade drastic astfel. Tahar linga Muniru ar face o linie mult mai buna in fata fundasilor decit muniru-breveeld. Dar, trebuie timp. Si aici,tot acest jiji e de vina, i-a adus aproape pe toti pe rind, catre finalul- si asa scurt - al timpului de pregatire. O echipa nu se incheaga precum un aluat, peste care torni drojdia si gata, faci placinta!!! E nevoie de timp si de retusuri, respectiv de adus OBLIGATORIU un fundas central puternic, un foarte bun pasator si un mijlocas dreapta. Macar atat! daca nu si un portar. Aici Dukadam are marea lui parte de vina, cu acea incredere -oarba - data lui Cojocaru.Asta ar trebui facut. Altfel, nu ajungem cu ce vrea acest nime-n drum jiji sa mai ramana in lot, nici in lupta pentru locurile 1-6.

red77
red77  •  22 August 2015, 11:10

trebuia si mache si virgil si argaseala si fii-sa ca-i si ea prin club sa aduca ceva ! :))) da fetele lu gheorghe nu au si ei preferati ? :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează