FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre cei mai buni dinamoviști e gata de transfer: "Cred că Spania mi se potrivește cel mai bine"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 18:47

Sergiu Hanca (26 de ani) subliniază încă o dată importanța mentalului în fotbal: "Am realizat că am nevoie de asta când mi-am pus în gând să joc în străinătate", spune dinamovistul care pare pregătit de o schimbare de campionat în această vară. 

"Sincer, când am început să joc în Liga 1 am văzut diferenţa dintre Liga a 2-a şi Liga 1. De vreo 3 ori pe săptămână mă pregătesc suplimentar. Depinde de cum sunt antrenamentele la echipă în ziua aceea. Lucrez mult la agilitate, rapiditate, coordonare, pentru că sunt foarte importante.

Cred că cea mai importantă piesă a unui fotbalist e mentalitatea şi aici vorbim să fii foarte bine din punct de vedere mental. Da, eu am realizat că am nevoie de acest lucru în momentul în care mi-am pus în gând să joc la o echipă mare din străinătate. Cred că Spania mi se potriveşte cel mai bine.

În momentele dificile ale unei partide, de exemplu cum a fost în meciul cu FCSB, penalty în minutul 96, eram foarte sigur pe mine, pentru că mă simţeam foarte pregătit din toate punctele de vedere şi eram sigur că o să înscriu", a declarat Sergiu Hanca, la TV Telekom Sport.

98 de meciuriîn toate competițiile a strâns Hanca la Dinamo, pentru care evoluează din ianuarie 2016.  A înscris 18 goluri și a reușit 21 de pase decisive

Hanca a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, FC Bihor, ASA Târgu Mureș și Dinamo. 

Vezi și: EXCLUSIV Cel mai în formă dinamovist poate pleca vara asta! Îl dorește o vicecampioană din Europa

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  10 Iulie 2018, 02:10

Hanca in Spania? Poate la capsuni!:)))

mosvasile
mosvasile  •  09 Iulie 2018, 20:44

Asa zic si io Sergiulica!Spania "s-a potrivit cel mai bine pentru milioane de romani"!N-ai decat sa dai un anunt de genul "Busco travajar!Soy universal"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează