FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE » Gabi Matei, accident sau tentativă de sinucidere?

Cu cîteva ore înainte de accident, Gabi era lăudat de MM Stoica pe facebook:
Cu cîteva ore înainte de accident, Gabi era lăudat de MM Stoica pe facebook: "Sezonul viitor o să-l vedeți pe adevăratul Matei!"

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 20:49

Update 10:10 // Fotbalistul stelist Gabriel Matei a ajuns, sîmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-ar fi tăiat într-un geam, acesta fiind însoţit de poliţişti, care l-au încătuşat întrucît era agitat, au declarat duminică, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, sîmbătă, în jurul orei 18.40, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că Gabriel Eugen Matei, aflat în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei, s-a tăiat la o mînă şi are urgent nevoie de o ambulanţă.

La faţa locului au ajuns un echipaj medical şi poliţişti de la Secţia 8, care l-au găsit pe Matei sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon cu femeia care sunase la numărul 112.

Potrivit unor surse medicale, Gabriel Matei a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală cu răni minore la o mînă, iar după ce a primit îngrijiri medicale, acesta a plecat din unitatea medicală, nefiind necesară internarea lui.

Sursele din Poliţie au precizat că, fiind vorba despre un incident care a avut loc în locuinţa lui Gabriel Matei, nu a fost începută o anchetă în acest caz şi fotbalistul nu a fost sancţionat.

 

Gabriel Matei avea o rană la antebraţul mâinii stângi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale. Fotbalistul a fost însoţit de poliţiştii de la Secţia 8, care i-au pus cătuşe la mîini pentru a nu se răni, aceasta fiind o procedură de siguranţă în cazul în care persoana este agitată, au precizat sursele citate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Matei a fost protagonistul unui grav accident de circulaţie, sîmbătă seară. Surse ale poliţiei au precizat că fotbalistul era băut. Prietena stelistului a crezut că-i vorba de o tentativă de sinucidere.

Indisponibil de peste 6 luni şi cu şanse 0 să facă pregătirea de vară alături de colegii săi din Ghencea, Gabi Matei a avut parte de o sîmbătă seara de coşmar. Fundaşul dreapta a postat pe pagina de facebook un mesaj, imediat după ce BMW-ul său a fost distrus: "Mergeam cu maşina, aveam 180 la oră şi la un moment dat mi s-a blocat volanul. Mi-a sărit ceva de la motor. Am făcut maşina praf, dar acum sînt bine. Sînt urmărit de ghinioane, dar mulţumesc lui Dumnezeu că sînt bine!".

La scurt timp, Gabi a şters mesajul şi l-a postat din nou, dar fără a mai menţiona viteza pe care o avea în timpul accidentului. La cîteva ore, după ce mesajul său a fost preluat de toată lumea, el şi-a dezactivat contul de pe reţeaua de socializare.

Conform ProTV, Matei, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a tăiat rău la un cot, iar politiştii au chemat o ambulanţă ce l-a dus la spital, acolo unde a fost internat şi ţinut sub observaţie de către medici. El va părăsi spitalul în cursul zilei de astăzi, în cazul analizele îi vor ieşi la parametri normali.

Prietena fotbalistului a sunat la poliţie după ce-a avut o discuţie mai aprinsă cu Gabi la telefon, aflînd şi de accidentul în care a fost implicat. Ea s-a temut să nu fie vorba de o tentiativă de sinucidere!

Şi Stanca a avut probleme
Matei nu-i singurul stelist care a avut probleme în trafic în ultima vreme. Înaintea meciului cu Rapid, şi Răzvan Stanca a avut parte de un incident. Atunci, spiritele s-au încins, iar Răzvan a fost agresat de mai multe persoane, fiind ameninţat cu un cuţit! Goalkeeper-ul e indisponibil pentru încă trei săptămîni după ce s-a ales cu un deget rupt la mînă.

173 de minute a jucat Gabi Matei pentru Steaua în ultimele 20 de luni

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (32)
marcopolo970
marcopolo970  •  19 Mai 2013, 09:55

Mi se pare ciudat ca vorbeste despre ghinion. baiatul acesta nu are idee ce noroc a avut. E ghinion sa aleaga sa mearga cu 180 la ora? A fost decizia lui, iar in ceea ce priveste accidentul, ar face bine sa aprinda o lumanare. In semn de multumire!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Aprilie 2013, 16:01

Gluma e gluma, dar cred ca se intampla ceva ciudat din punct de vedere psihologic cu baiatul asta si clubul ar trebui sa il tina sub supraveghere ! Cred ca a clacat si daca o sa-si mai revina, o sa o faca foarte, foarte greu !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Aprilie 2013, 15:58

Urmeaza Dodel sau Nicolici ? Cred ca sunt suparati ca le-a luat-o pustiul inainte !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează