FOTBAL  »  Superliga  »  POLITICĂ

Membrii USR, replică pentru Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB i-a numit „atei și «satanici»”: „FCSB nu e Steaua”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 16:20 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 16:31

USR, prin intermediul USR Tineret, a oferit o replică finanțatorului FCSB, Gigi Becali (61 de ani), care a avertizat deunăzi ca va încerca să „distrugă” partidul politic.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook „USR Tineret”, membrii partidului îi adresează o întrebare ironică latifundiarului. „În ce să ne distrugă? Warzone, Animal Crossing sau încă joacă Metin?”, au scris aceștia, lăsând de înțeles că singurul mod în care finanțatorul FCSB i-ar putea distruge ar fi în cadrul jocurilor video. Mai mult, USR Tineret a adăugat faptul că „FCSB nu e Steaua”.

Pe această cale îl intrebăm pe nea Gigi: În ce să ne distrugă? Warzone, Animal Crossing sau încă joacă Metin? P.S.: FCSB nu e Steaua.

Publicată de USR Tineret pe Joi, 18 iunie 2020

Gigi Becali: „USR, atei și «satanici»!”

Ieri, după ce s-a prezentat la Curtea de Apel din Craiova, ca martor în dosarul în care Adrian Mititelu e acuzat de evaziune fiscală, Gigi Becali a vorbit despre o posibilă revenire pe scena politică, declarând că singurul motiv pentru care ar face asta ar fi „ca să distrug USR-ul satanic”.

„Dacă mă implic, nu mă implic ca să susțin un partid. Mă implic să disturg USR-ul! Cei de acolo sunt atei și «satanici»! Asta va fi indicația mea. Indicația mea va fi ca să distrug USR-ul satanic!”, a spus Becali, potrivit ProSport.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cad pe capete: Florinel Coman și un mijlocaș, OUT cu Gaz Metan! Numărul accidentaților urcă la 7

MM Stoica, ironic după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj » Postarea oficialului FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
adriann_
adriann_  •  18 Iunie 2020, 22:23
Postat de liviuemil pe 18 Iunie 2020, 20:47

Asa , si ??? E mai de preferat decit indoctrinarea religioasa.

CE MA??? Unde vezi tu indoctrinare religioasa, cand in Romania se face o propaganda anti-ortodoxa de care s-ar fi jenat si Ceausescu?

liviuemil
liviuemil  •  18 Iunie 2020, 20:47
Postat de clarvazatorul pe 18 Iunie 2020, 19:41

***

Asa , si ??? E mai de preferat decit indoctrinarea religioasa.

caesarone
caesarone  •  18 Iunie 2020, 19:44
Postat de catalynn pe 18 Iunie 2020, 17:18

Asta a ajuns bătaia de joc a tuturor, numai fcsbistii nu pot trai fără el ... la propriu! :-)))) Io va spun sincer ca am motive serioase sa cred ca procentul avansat de prosport, 52%, este corect fiind de fapt un recensământ al proștilor. Pt a fi fcsbist trebuie sa fi incredibil de prost, iar in România, uitati-va și voi in jur, prostia e la ea acasă, din păcate! :-(((

Te supara adevarul? Sa-l afisam atunci! Care este cea mai iubită echipă de fotbal din România? 1. FCSB 52% 2. Dinamo București 8% 3. Universitatea Craiova 6% 4. Rapid București 5% 5. CFR Cluj 3% 6. Universitatea Cluj 3% 7. CSA Steaua 2%

Vezi toate comentariile (37)
Comentează