FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - LUDOGOREŢ 1-1

Valul doi, OK » Rezervele lui Dinamo s-au mişcat bine în amicalul cu Ludogoreţ

Dinamoviştii s-au mişcat excelent în amicalul cu Ludogoreţ
Dinamoviştii s-au mişcat excelent în amicalul cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 10:49

În absenţa multor titulari, Dinamo a abordat aseară cu tupeu amicalul cu Ludogoreţ (1-1), liderul Bulgariei, însă lipsa clarviziunii la faza de finalizare a respins victoria.

VEZI AICI REZUMATUL

Ciobi a testat aseară şi "valul doi", menajînd trei sferturi din echipa standard cu care va debuta în startul sezonului de primăvară. Fără "clasici" în teren, în special fără veterani, Dinamo a început în trombă aseară contra liderului din Bulgaria şi se părea că va fi o victorie facilă. Curtean (9) a înscris spectaculos primul său gol în tricoul alb-roşu, jocul ofensiv a funcţionat pe repede-înainte, însă, treptat, în lipsa unei zone mediane performante şi a unui deficit de pase exacte, Ludogoreţ a pus stăpînire pe posesie.

După ce Naumovski a avut două intervenţii de efect, verzii din vecini au egalat, în minutul 39, după un penalty, în care portarul macedonean a fost pe minge, însă n-a putut bloca. Dinamovişii au păcătuit prin a încerca acţiuni individuale care n-au avut nici o eficienţă.

Acţiunile de poartă au adus în memorie meciurile din primul stagiu, iar apărarea a încercat să ţină departe atacurile adverse. Totuşi, după o nouă robinsonadă a lui Naumovski, "cîinii" erau să dea lovitura de graţie. Matei (84) a avut o acţiune individuală, a driblat în viteză, însă a tras în goalkeeper din cîţiva metri, iar apoi, pe respingere, Pulhac a şutat paralel cu poarta.

Sidorenkov, rece şi cald
Estonianul Sidorenkov a fost introdus pe teren în minutul 66 şi-a jucat fundaş stînga, Pulhac trecînd mai avansat, mijlocaş lateral. Jucătorul baltic a fost timid în primul sfert de oră, încercînd să dea pase simple, iar colegii l-au simţit răcit şi l-au evitat. Dar, pe final de partidă, Sidorenkov şi-a asumat o mai mare responsabilitate pe gazon, a intrat în combinaţii, iar coechipierii l-au utilizat mai mult. Brazilianul Lazari va juca astăzi cu Viitorul, probabil şi estonianul, din nou.

Arabii vor să preia Dinamo
Nicolae Badea negociază cu un grup de investitori arabi preluarea clubului din Ştefan cel Mare, din vară, în schimbul a 20 de milioane de euro, conform site-ului footballfabulous.com. Preşedintele CA al clubului a început negocierile cu arabii la începutul lui 2011, prin intermediul omului de afaceri Fathi Taher. Motivele sînt şi datoriile mari ale clubului către bugetul de stat, cifrate la cîteva milioane de euro. "Nu ne-am recupera nici creditele pe care le-am făcut. Ar trebui o sumă mult mai mare decît 20 de milioane de euro", a zis Badea la GSPTV.

Dinamo - Ludogoreţ (1-1)
Au marcat: Curtean (9) / Diakov (39-pen)

Dinamo: Naumovski - Rus, Luchin ( Scarlatache 46), D. Grigore (Moţi 46), Pulhac - Strătilă (C. Matei 46), Bucşă, Tameş (Vaştag 85), Bakaj (Sidorenkov 66) - Ţucudean (Florean 46), Curtean.

"Am făcut un meci foarte bun, cu cea mai bună echipă cu care am jucat în această iarnă. Partida a fost mai grea din cauza vîntului, aş prefera o ploaie torenţială decît să nu poţi da o pasă de vînt" (Adrian Scarlatache, fundaş Dinamo)

"Mi-e cam greu să joc fundaş stînga, e un post nou, pe care n-am mai evoluat, dar încerc să mă acomodez, să mă adaptez. Am jucat şi dreapta, şi stoper, nici eu nu mai ştiu unde dau cel mai bun randament" (Adrian Scarlatache, fundaş Dinamo)

"Am jucat atacant şi m-am simţit foarte bine, mă bucur că am marcat, e un gol de moral. Acest egal nu este un rezultat prost avînd în vedere că am jucat şi împotriva vîntului" (Alexandru Curtean, mijlocaş Dinamo)

"Abia aştept meciurile oficiale, cu miză, să arăt ce pot şi să ajut echipa să ia titlul. Dacă terenurile nu sînt bune în ţară, e mai bine că se amînă campionatul" (Alexandru Curtean, mijlocaş Dinamo)

Inbox

- Dinamo va disputa astăzi un nou amical, de la ora 15:00, cu echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa.
- "Cîinii" vor părăsi luni la prînz Antalya, cu două zile mai devreme decît se stabilise iniţial. Dar cum amînarea sezonului de primăvară este iminentă, roş-albii vor reveni pe 17 februarie
în Turcia pentru un nou stagiu, de-o săptămînă, cînd ar putea juca împotriva lui Eto'o, Roberto Carlos şi a celorlalţi de la Anji!
- Liviu Ganea a fost indisponibil şi aseară din cauza răcelii.
- Borcea a văzut meciul flancat fiind de Dănciulescu şi de Cătălin Munteanu. "Cristi, ai lîngă tine «inima» şi «creierul» lui Dinamo!", i-au transmis ceilalţi oficiali de la meci.
- Borcea a savurat reuşita lui Curtean, ieşind de la "oficială" şi zicîndu-i lui Ciobi: "Gata, am avut dreptate, da? Am cîştigat pariul cu tine pe seara asta!".
- Înainte de meci, Borcea s-a conversat cu preşedintele lui Ludogoreţ şi-a rămas ca ambii să se întîlnească zilele următoare pentru a pune bazele unei colaborări, în privinţa stabilirii a noi partide amicale, proxima la Bucureşti.
- Pătraşcu ar putea ajunge zilele viitoare la U Cluj, dacă se pune de acord cu ardelenii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
romarian
romarian  •  11 Februarie 2012, 13:47

DOMNULE CIOBOTARIU COSMIN MATEI DACA JOACA INTR-UN PICIOR TOT ESTE MAI BUN DECAT STRATILA. BAI OAMENI BUNI, AVETI IN CURTE UN FOTBALIST CARE VA POATE ADUCE MULTI BANI. NU VA BATETI JOC DE EL CUM ATI FACUT CU PAUN, CU TUCUDEAN, CU BAKAJ SI CU ALTI TINERI, CA SA NU MAI SPUN CU RAFAEL STANESCU....... CEA MAI MARE BUCURIE A MEA AR FI SA PLECE PAUN DE LA DINAMO SI SA JOACE LA O ECHIPA CARE SA INVINGA DINAMO PRIN GOLUL LUI PAUN SI DINAMO SA PIARDA CAMPIONATUL SPRE !BUCURIA! LUI CIOBOTARIU PENTRU CA SI-A BATUT JOC DE EL SI NU MERITA

dereu
dereu  •  11 Februarie 2012, 08:55

sant dinamovist....dar dupa 5 amikale tot nu jukam nimik,chiar nimik...pase la infinit la mijlokul terenului..echipa fara personalitate ,jok batranesc jucatori mediocrii.....impresii de echipa campioana...vai de noi..

ionutz7895
ionutz7895  •  11 Februarie 2012, 08:24
Postat de calinescu_ pe 11 Februarie 2012, 08:03

SCURTA CARACTERIZARE: NAUMOVSKHI PORTAR DE NOTA 10 !!! RUS - MULT MAI UTIL CA MIJLOCAS ; LUCHIN FARA DISCIPLINA TACTICA !!!! GRIGORE CU UN PLUS DE VITEZA AR FI CEL MAI BUN STOPER; PULHAC- AMINTIRI .....; STRATILA NU SE INTEGREAZA ....!!! TAMES - UTIL; BUCSA - NU POATE FACE PASUL ....; BACAJ STIE ,DAR NU POATE DA TOT ....; TUCUDEAN TREBUIE IMPRUMUTAT PENTRU A ACUMULA JOCURI ....; CURTEAN MAI SLAB DECIT PAUN SAU L GANEA .....

Stema aia a lui dinamo de la profilul tau trebuie schimbata...cred ca esti stelist 100 %

Vezi toate comentariile (5)
Comentează