FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Valul doi » Rednic își odihnește titularii pentru meciul cu Steaua: va folosi rezervele cu Viitorul

Corbu îl va avea ca adversar direct pe Florin Tănase
Corbu îl va avea ca adversar direct pe Florin Tănase

Articol de , - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

”Câinii” joacă diseară cu rezervele contra lui Hagi, menajând titularii pentru Steaua. Vor fi titularizați Corbu, Olteanu, Nedelcearu, Lazăr și Bartalsstovu.

Dinamo mai luptă doar pentru locul 3, deși a avut oportunitatea de a încheia sezonul regular pe prima poziție. Rednic pregătește meciul de diseară, de la Ovidiu, cu multe rezerve sau cu fotbaliști care au apărut rar în primul "11", menajându-și mai multe piese de bază pentru Derby de România, de pe 10 aprilie.

Astfel, pe postul-problemă, cel de fundaș dreapta, va fi titularizat Laurențiu Corbu, 21 de ani. Jucătorul adus de la Titu, vara trecută, îi trece pe bancă și pe Hanca, și pe Marc, după ultimele partide în care cei doi au fost criticați.

Corbu n-a mai evoluat din luna decembrie 2015, cînd a jucat de două ori într-o săptămână, ambele victorii, 2-1 cu Petrolul și cu Astra, în campionat, respectiv în Cupa României.

Filip și Rotariu vor fi menajați pentru Steaua, "Puriul" afirmând că au și ceva probleme musculare. Totodată, nici Bicfalvi nu va face deplasarea, fiind în recuperare, se dorește ca mijlocașul să poată juca titular din start cu roș-albaștrii.

Anton și Ekeng vor intra doar la nevoie contra formației lui Hagi. În schimb, apar din primul minut Vlad Olteanu, pe banda stângă, Nedelcearu, în fața apărării, Vali Lazăr și Leo Bartalsstovu la mijloc.

Nicoliță, out

Bănel Nicoliță, 31 de ani, și-a reziliat contractul cu Viitorul. Fotbalistul nu mai făcea parte din planurile lui Hagi pentru sezonul ce urmează, astfel că s-a ajuns la despărțire amiabilă. În tricoul dobrogenilor, Nicoliță a reușit 4 goluri și 4 pase decisive în 27 de meciuri în toate competițiile.

INBOX

  • Gnohere a marcat un singur gol în 2016, Rednic spune că e afectat că nu s-a materializat un transfer în străinătate: "Trebuie să priceapă că nu mai dă nimeni doi bani pe ce a fost în sezonul regular. Și el, și Essombe au o strategie stimulativă legată de aparițiile pe teren. «Bizonul» să înțeleagă că dacă vrea în străinătate, trebuie să fie mai prezent în joc".
  • Dinamoviștii sunt fani Real Madrid. "Când a dat Ronaldo gol, era o bucurie la Săftica de parcă marcaserăm noi! Băieții mei s-au bucurat de succesul lui Real", a dezvăluit Rednic.

"Suntem în grafic, obiectivul a fost și este o clasare în primele 3. Nu e vorba că nu mai sunt inspirat, ci de calitatea superioară a Astrei, care are o echipă omogenă"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Dacă vrem să îndeplinim obiectivul, trebuie să câștigăm cu Viitorul. Îmi pare rău că am început prost play-off-ul, dar e posibil să câștigăm trei meciuri și să ne trezim iar cu șanse la titlu"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

2 meciuria prins Corbu în acest sezon în tricoul "câinilor", 163 de minute în toate competițiile

5-1a învins Viitorul pe Dinamo, în Ștefan cel Mare, în sezonul regular, după 1-1 la Ovidiu, vara trecută

viitorul dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
ilie59
ilie59  •  04 Aprilie 2016, 22:59
Postat de dvd1 pe 04 Aprilie 2016, 13:50

cu Viitorul va fi o alta infringere a lui Dinamo. Viitorul sint efectiv niste desculti fara absolut nici o valoare (nici prin C nu au ce cauta) dar cu toate astea sint de 100 de ori mai buni ca Dinamo, asta ne arata valoarea lui Dinamo. Oare cine i-a zis pescarului din Feroe ca e fotbalist? Ce sa mai zicem de Lazar, Andrei Marc, Kertog sau Hirciog cum il mai cheama si pe ala, Anton, si toti ceilalti? Astia au trecut prin fata stadionului si si-au zis sa intre sa joace si ei o miuta. De pariat doar 1 solist. BAte Viitorul 100%

cred ca stii ca dinamo a batut viitorul cu 2..1 baa dvd1asa ca ciocu mic

ilie59
ilie59  •  04 Aprilie 2016, 17:30
Postat de dvd1 pe 04 Aprilie 2016, 13:44

Patrick Petre e la Dinamo 2, a dat chiar gol etapa trecuta cu Inainte Modelu (pierdut de Dinamo 2 cu 4-3). dar ce sa faca saracul de el? e slab rau de tot, nu e fotbalist. daca tatal lui nu ar fi jucat la Dinamo nici nu s-ar fi auzit de el

baaa hirciog undei echipa a doua a stelei Dinamo a mers foarte bine si cu fotbalistii aia care trec pe la poarta stadionului da ia zii ce au facut pina in prezent marile transferuri facute de *** vostri cum ar fi,, marele Marica Tamas neamtul ala care nustiu cum il cheama pintilii *** bourceanu si marele antrenor Regheblat si numberg sau cum il cheama care *** jucatorii dar ma opresc aici ca nu mai am loc la cite as vrea sa spun,Oricum *** termina pe 3 PA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  04 Aprilie 2016, 14:54

In locu lui Nedelcearu care a demonstrat ca e slab l-as prefera pe tarcoveanu care e super tehnic si e foarte bun, nu a dezamagit, la fel in locu unui kortzog care e paralel saracu l-as prefera pe patrick petre !!! L-as titulariza si pe pescaru baltrastovu un meci pentru ca pana acum a intrat mai mereu cate 5-10 min si nici nu atingea saracu mingea, sa-l lase un meci intreg rednic...... de lazar ne-am convins, e mai prost decat era dodel la fcspisti, un jucator asa slab doar la matei am mai vazut !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează