FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Speranță pentru Nicolae Păun, după lovitura-horror încasată cu Rapid. Dioszegi a revenit asupra declarațiilor prăpăstioase: „Eram la brutărie și nu aveam semnal”

Nicolae Păun (25 de ani), mijlocașul covăsnenilor, a suferit o accidentare foarte gravă în meciul cu Rapid, care îl va ține departe de teren cel puțin 6 luni. +17   FOTO
Nicolae Păun (25 de ani), mijlocașul covăsnenilor, a suferit o accidentare foarte gravă în meciul cu Rapid, care îl va ține departe de teren cel puțin 6 luni.

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 17:35 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 18:04

Laszlo Dioszegi, conducătorul celor de la Sepsi, a anunțat că Nicolae Păun (25 de ani) ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului. La câteva ore distanță a revenit asupra anunțului, precizând că diagnosticul va veni abia miercuri, mijlocașul covăsnenilor fiind într-adevăr suspect de ruptură de ligamente.

Fotbalistul covăsnenilor nu a putut termina meciul din Giulești, după o ciocnire cu Hromada la nivelul genunchilor. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunțat marți dimineață că jucătorul ar fi suferit o ruptură de ligamente și că nu va mai juca în următoarele 6 luni. La câteva ore distanță, a revenit asupra anunțului la DigiSport Special:

„Așa mi-a zis Attila (n.r. - Hadnagy, directorul sportiv), apoi a corectat. Nu a sosit rezultatul, dar este suspect. Eu m-am grăbit. Eram la brutărie, vorbeam la telefon și nu am auzit foarte bine, nu prea am semnal la brutărie. Astăzi se face RMN-ul, este suspect de ruptură de ligamente încrucișate și 6 luni l-am pierde. Dar încă nu a sosit rezultatul, mâine vom ști 100%”.

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”
RAPID
Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”

Ce spusese Laszlo Dioszegi inițial despre Nicolae Păun: „6 luni OUT”

+13 FOTO

Păun are ruptură de ligamente. Acum 10 minute am primit vestea groaznică, minimum 6 luni nu va juca, era un jucător care avea evoluții foarte bune. Era un „stâlp” acolo, la mijloc, nu prea mai avem nici mijlocași, în afară de Alimi, mai avem pe Kallaku, să vedem cu Matei ce se întâmplă, din păcate, suntem din ce în ce mai puțini la fiecare meci.

Am fost foarte entuziasmat pentru că așteptam de foarte mult timp să „spargem gheața” și să venim acasă cu trei puncte. Era timpul să echilibrăm balanța, am fost foarte încântat pentru că băieții s-au dăruit 100% pe teren.

Foarte multă lume a considerat că vom fi „sparring partner” pentru celelalte echipe, se vorbea că nu vom câștiga niciun meci, dar noi am demonstrat la fiecare meci că ne luptăm, inclusiv cu FCSB”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Fanatik.

Conducătorul a anunțat că se gândește și la ocuparea unui loc de cupe europene și a anunțat că antrenorul echipei, Bernd Storck, va rămâne și în sezonul următor.

„Într-un colțișor da (n.r. dacă se gândește la locul 3), dar trebuie să fim realiști, există o diferență de puncte între noi și locul 3. Bernd Storck rămâne încă un an din vară”, a anunțat conducătorul, potrivit sursei citate.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
RAPID
Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
Bergodi e mic copil! Cum și-au pierdut mințile Trapattoni, Gattuso sau Malesani la conferințe: „Toți sunteți încrezuți, ironici, să mă f*t!”
ANTRENORI
Bergodi e mic copil! Cum și-au pierdut mințile Trapattoni, Gattuso sau Malesani la conferințe: „Toți sunteți încrezuți, ironici, să mă f*t!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
grigs1981
grigs1981  •  17 Aprilie 2024, 15:57

L-am auzit comentand pe Marius Avram si m-am enervat...spunea:"am crezut ca este o cionire normala,pana am vazut,din alt unghi,ca rapidistul isi"arunca"piciorul in fata,cu intentia de a lovi!"Am fost stupefiat,un jucator care alearga dupa minge,nu isi arunca piciorul in fata?!Era clar,mingea trecuse,Paun a vrut sa nu treaca si omul,a comis o obstructie,sau cum i-o mai zice acum,deci un fault si s-a lasat avantaj,desi nu era cazul,pentru ca avantajul nu s-a materializat!Se vede clar ca rapidistul chiar vrea sa-l ocoleasca,dar Paun e hotarat,nu trece omul!Bravo lor ca au castigat,dar,de ce nu joaca la fel de intens cu toate echipele?De ce in anumite meciuri le"tremura"genunchii?Dioszegi a si spus-o,ramanem din ce in ce mai putini...pare o scuza anticipata...cine nu crede sa ia caseta tehnica a meciurilor din Giulesti si AN,faulturi,galbene,numar de atacuri si toate cele...Nu mai facem noi fotbal de Europa!

dr.jivago
dr.jivago  •  17 Aprilie 2024, 15:53
Postat de hannah.robinson pe 16 Aprilie 2024, 17:17

Ia zi bre doctore de l-ai operat pe Vasile Ardeleanu unde sunt multiplele fracturi?… ieri puneai nu știu ce diagnostic ca îi curge sange din ureche, eu ți-am scris de pe alt cont ca dacă era grav nu rămânea în acel loc care cu greu poate fi numit spital Spui de jucători care dau cu barda… dar aia de la oțelul cum au dat în returul cu Dinamo?.., să vă fie rușine mă fecesebistilor… și te-am rugat să spui unde am asociat eu FCSB cu steaua

Nu stiam cui sa ma adresez ,tu avand conturi multiple si nu fracturi multiple…:)) Iti raspund cuviincios, neapeland inclusiv la “ bre”… dar inainte de a-ti raspunde punctual , iti voi spune ca otoragia , bineinteles “ acompaniata” de starea de soc traumatic, somnolenta( mai degraba stare comatoasa) , te duce cu gandul invariabil la dg de fractura craniana( frecvent baza de craniu). Otoragia apare, da , si-n leziunile traumatice de timpan dar nu sunt insotite de alterarea constienței si cauzele sunt agresiuni directe ale timpanului ( obiecte ascutite ), de aia existand si diagnosticul diferential. Toate astea, bineinteles fiind supozitii , nefiind la fata locului.. Cat priveste legatura Stelei cu asa zisul FCSB ( sper ca mi permiti sa cred ca sunt stelist :) rezulta invariabil din contextul simplu ,cand amintesti de cazul Ardeleanu, unde protagonistul este Marius Lacatus! Tot binele din lume si poate la o bere-n Centrul Vechi !:))

muzzi1
muzzi1  •  17 Aprilie 2024, 10:05
Postat de rav410wrc pe 16 Aprilie 2024, 21:00

Laci: "No hat, rupt picior la Paun bacsi?" Dr: "Hat rupt, rupt ..." :)))

ha ha ha :D de ce Paun Bacsi? are oi? :D

Vezi toate comentariile (30)
Comentează