FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Victor Becali îi răspunde tăios patronului din Liga 1: „Nu-mi explic ce a vrut să spună. O fi băut prin cantonament”

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 18:50 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 19:24

Victor Becali (60 de ani), consilier la firma de impresariat a lui Dragoș Sîrbu, a răspuns unor declarații făcute de Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, în cadrul interviului acordat Gazetei Sporturilor

Referitor la transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray, care s-a făcut în schimbul a 3,5 milioane de euro, Valeriu Iftime a spus că „eu îl dădeam cu bani mai mulți” și că impresarii „sunt chiar transportatori, cărăuși de carne vie!”.

Transferul lui Moruțan în Turcia a fost intermediat de frații Victor și Ioan Becali, prin firma de impresariat condusă, în acte, de Dragoș Sîrbu.

Ca atare, Victor Becali i-a oferit replica lui Iftime. Pe de-o parte, l-a numit pe patronul de la Botoșani „prea miștocar”. Apoi, a râs de acesta pentru declarațiile făcute cu privire la Hervin Ongenda, mijlocaș vândut recent de Botoșani, pe care-l numise „geniu”.

Mihai Stoica, supărat pe un titular din FCSB - FCU Craiova: „El e vinovat, nu altcineva”
FCSB
Mihai Stoica, supărat pe un titular din FCSB - FCU Craiova: „El e vinovat, nu altcineva”

Victor Becali: „Iftime e prea ironic, prea miștocar”

„Când nu-l auzi vorbind pe Iftime? Vorbește bine, este un tip inteligent, dar prea ironic și miștocar, din punctul meu de vedere.

Nu știu ce a vrut să spună, că impresarii sunt transportatori de carne... s-a referit la cei din apropierea dumnealui, cu care colaborează? Dacă și-a luat țepe, și-a luat cu ei, că nu fac eu transferuri acolo.

Are darul de povestitor, probabil mai stă prin cantonament, mai bea un pahar, povestește mai mult”, a spus Iftime la Sport Total FM

Victor Becali: „Ongenda, geniu? Ne-am uitat la desene animate!”

„L-am auzit vorbind și de colaboratorul lui, Șfaițer. Echipa asta e făcută de el! Eu sunt mai vechi în fenomenul ăsta decât dumnealui. Are meritele lui, a făcut lucruri foarte bune, dar când vii și ne spui că Ongenda e geniu... păi lasă-mă, frate! Înseamnă că ne-am uitat la desene animate, nu la fotbal.

Spune că nu l-ar fi vândut pe Moruțan pe banii pe care l-a vândut FCSB. Păi pe cât?, că l-ai dat pe Ongenda pe 100.000 și vine înapoi peste 6 luni.

Omul are talent, își promovează bine marfa. E meritul lui, îl apreciez din punctul ăsta de vedere, dar să nu vorbească despre alți oameni cu o așa mare ușurință”, a adăugat Victor Becali.

VIDEO » Declarațiile care l-au iritat pe Victor Becali 

Mai multe știri din Liga 1: 

Schimbare neașteptată la Dinamo » Măsura luată special pentru meciul cu Botoșani

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
624094521074140
Bebe Hostiuc  •  06 Februarie 2022, 23:12

Se va redeschide cinema Patria cu reluarea filmului : Angelica marchiza ingerilor, cu Robert Hosei si Michele Mercier in rolurile principale! In atentia celor 2 impresari Giovani si Ion Becali. Poate cumparati toate biletele ieftine( 2 lei) si sa le vindeti cu 10 lei, cum v-ati inceput carierele de bisnitari. Spre cunostiinta cititorilor: Domnul Iftemie este inginer electronist! Cei doi ce studii au??Poate or fi academicieni si nu stim noi...Iar presa sa nu ne mai intoxice cu asemenea stiri!

226628904800238
Reflector Sv  •  06 Februarie 2022, 21:08

Da are dreptate domnul Valeriu Eftimie patronul de la Botosani , fotbalul nostru a fost acaparat de niste clanuri formate din indivizi cu diverse interese financiare, nicidecum de performanta sportiva, *** , veri ,nasi , cumnati si alti *** .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  06 Februarie 2022, 20:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează