FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Victor Piţurcă îl ameninţă pe Adrian Porumboiu: "Ar trebui scuipat şi luat la picioare!"

Victor Piţurcă s-a enervat pe Porumboiu.
Victor Piţurcă s-a enervat pe Porumboiu.

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 21:24

Selecţionerul a reacţionat nervos după ce patronul Vasluiului dezvăluise în Gazetă că antrenorul ”naţionalei” i-ar fi cerut să-i transmită lui Sînmărtean să se retragă singur de la ”naţională” spre a evita discuţiile legate de neconvocare.

În urmă cu o săptămînă, Gazeta dezvăluia un dialog pe care Victor Piţurcă l-a avut cu Adrian Porumboiu. Atunci, selecţionerul i-a transmis patronului de la Vaslui să-l convingă pe Lucian Sînmărtean să anunţe public că renunţă la prima reprezentativă, deoarece oricum nu-l va selecţiona pe viitor. "Piţurcă nu mi-a spus direct, dar mi-a sugerat că ar fi mai bine ca Sînmărtean să se retragă singur de la naţională", mărturisea Porumboiu.

"L-a sunat pe Gigi să-l întrebe dacă a zis bine!"
Miercuri seară, invitat în studioul DolceSport, Victor Piţurcă a reacţionat extrem de dur la declaraţiile fostului arbitru: "Trebuie să am glume fizice cu el! Porumboiu ar merita să fie scuipat şi să îi dau şi cinci picioare! Asta trebuie să îi faci. Ca în codru! După materialul respectiv l-am sunat şi el îmi zicea: «Păi, stai că nu am spus eu, că aşa şi aşa». Şi am mai auzit altceva, că după ce mi-a spus mie asta, l-a sunat imediat pe Gigi şi îi transmite: «Ce zici, Gigi, am spus bine?». S-a apucat el să susţină că am în palmares căderea Craiovei! Problema e că pentru aceşti oameni nu sînt legi".

"Nu m-am referit la Sînmărtean în special"
Piţurcă a punctat că sensul discuţiei cu Porumboiu a fost altul: "Mi-a spus «Băi Piţi, eu am băgat 35 de milioane în echipă!». I-am răspuns «Ai dreptate, sînt jucătorii tăi, plătiţi de tine. Spune-le tuturor, deci nu lui Sînmărtean special!, să trimită hîrtii la FRF că nu mai doresc să vină la naţională. Dacă ei vor să facă asta, atunci nu mai am ce să fac». Atît!".

Porumboiu: "Declaraţii de vagabond"
Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a reacţionat la declaraţiile lui Piţurcă: "Am crezut că toată discuţia e închisă. În plus, ne judecăm la comisiile FRF. Declaraţiile lui sînt demne de un vagabond. Cum adică să mă scuipe şi să mă ia la şuturi? Cine se crede puradelul ăsta să-mi dea şuturi?! Vorbeşte de jigniri şi de comportament civilizat, dar din păcate discuţiile lui prelungite cu Gabi Blondu' de la Craiova, au făcut ca el să rămînă la nivelul lui. Despre discuţia mea cu Becali, este o minciună ordinară de la un individ care crede că a inventat mersul pe jos. Păcat că acesta este antrenorul echipei naţionale, dar cum nu are nici un obiectiv se pare că nu păcat! Am înţeles că a vorbit şi de soţia mea, dar şi de mama mea care este moartă! Avem de-a face cu un handicapat mintal!".

"Am făcut plîngere la comisiile FRF pentru Copos şi Porumboiu! Ce să îi fac lui Porumboiu cînd mă numeşte nemernic?" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

"Cînd pierde un meci, Porumboiu înjură pe toată lumea. Că ăla e de vină, că extratereştrii, că ursul polar!" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (14)
 •  21 Septembrie 2012, 19:23
Postat de pe 21 Septembrie 2012, 19:19

frumo spus dar nu.

Auzi, cat e kilu de oaie la Bucuresti? :)))

 •  21 Septembrie 2012, 19:19

frumo spus dar nu.

cocoio
cocoio  •  21 Septembrie 2012, 11:49

cine e stulete,gluten porunboiu voi il comparati cu piturc e degradant

Vezi toate comentariile (14)
Comentează