FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVAMAXIMA.RO

Victor Piţurcă: "Încă nu m-am decis"

Victor Piturca, Piturca, Craiova
Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Piţurcă le-a transmis fanilor olteni mesajul lui prin intermediul site-ului craiovamaxima.ro

Tratativele Victor Piţurcă - Universitatea au intrat în săptămîna a treia. Craiova a aşteptat şi ieri în zadar un semn din partea fostului selecţioner, deşi acesta promisese că va da răspunsul după meciul Universităţii de la Braşov.

"Nu cred că e important ce am discutat pînă acum cu Adrian Mititelu. Ce pot să spun e că încă nu am luat nici o decizie", a precizat ieri Piţurcă pentru site-ul www.craiovamaxima.ro. "Aşteptăm, posibilitatea ca Piţi să vină e încă de actualitate", a reacţionat şi patronul Ştiinţei. Apropiaţii antrenorului spun că acesta "ar vrea să preia Universitatea după etapa a cincea, cînd campionatul se va întrerupe pentru două săptămîni".

Alături de suporteri, şi fotbaliştii Craiovei sînt nerăbdători să afle deznodămîntul negocierilor. Oficialii olteni sînt bombardaţi zilnic de telefoane de la jucători: "Ce face Piţi, s-a decis, vine?".

CIFRĂ
1.000.000 de euro este prima promisă de Mititelu lui Piţurcă în cazul în care acesta va deveni campion cu Ştiinţa

ULTIMELE NOUTĂŢI DIN BĂNIE
>> Daniel Mogoşanu le-a acordat elevilor lui două zile libere după înfrîngerea cu FC Braşov. Stoica şi compania vor reveni la antrenamente azi, la ora 18:00.
>> Exclus din lot săptămîna trecută după o ceartă cu Adrian Mititelu, Florin Costea şi-a petrecut weekend-ul cu părinţii, la Vîlcea, şi e aşteptat să se prezinte la antrenamentul de azi.
>> "Obiectivul nu e compromis! Noi vrem un loc de Europa League, nu să cîştigăm campionatul. Totul e să nu mai facem paşi greşiţi", crede preşedintele de onoare al Craiovei, Corneliu Stroe.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
 •  25 August 2009, 00:48

Nea' MITICA...cu totii suntem constienti ca principalul tau interes sunt banii ,insa iti dau un sfat lasa'ne daca nu vrei si performantza totodata...sincer m'am saturat de locurile de mijlc ale clasamentului...vreau sa simt ca stiinta este the best off the best...iubesc aceasta echipa ca multi alti romani....vrem sa simtim cu adevarat ca ,Campioana unei mari iubiri se va bate din nou pt. locul 1...ar fi un mare privilegiu sa stim ca aveasta mult iubita echipa va revenii la ce a fost odata....

 •  24 August 2009, 19:03

piti te iubim si vrem mai mult ca niciodata sa vii la craiova

 •  24 August 2009, 09:13

cine mai crede in echipa asta? cine sunt si ce cauta la echipa diletanti precum stalinescu sau mocofanu? ce cauta in echipa jucatori precum soava, baird, rose, dina? campionatul trecut echipa juca fotbal, promitea mult. acum nici iluzii nu ne mai facem. nu avem cu ce, nu avem cu cine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează