FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo. Victor Pițurcă pariază pe eșecul proiectului Cortacero: „Se va încheia totul! Mai mult de 6 luni sau un an nu va dura”

Victor Pițurcă nu crede în noua strategie a lui Dinamo
Victor Pițurcă nu crede în noua strategie a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 08:45 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 10:20

Dorit în trecut de Cristi Borcea la Dinamo, Victor Pițurcă (64 de ani) critică strategia actuală a „câinilor”.

Fostul selecționer este de părere șefii lui Dinamo și antrenorul Cosmin Contra greșesc când aduc atât de mulți jucători noi și nu crede că proiectul lui Pablo Cortacero va dura mai mult de un an.

„Dinamo e un club mare, iar ce se întâmplă acum e total neprofesionist. Mai mult de șase luni sau un an nu va dura. Se va încheia totul. La Dinamo trebuie un proiect! Dar la cum au plecat... Aduc jucători spanioli, pe nu știu cine... Nu știu dacă poți să creezi o echipă rapid. Părerea mea e că trebuie studiați o lună, două sau trei jucătorii aduși la Dinamo. Nu să se grăbească. 

Contracte de 20.000 de euro pe an? E clar că au cele mai mari salarii din Liga 1. Eu aș vrea însă ca Dinamo să ia un portar de 22-23 de ani, de mare perspectivă, și să-i dea 20 de mii de pe lună și să știe că poate lua 8-10 milioane pe el în patru ani.

Fără să-i cunosc pe jucătorii care au venit, zic că nu știu cât sunt de buni. A doua ligă din Spania, Polonia... Când am mers la Craiova, am stat zi și noapte, timp de trei luni, să caut jucători. E foarte greu să găsești fotbaliști ca să iei campionatul. Bun, dacă îi știe Contra, e foarte bine. El a venit să câștige campionatul, să meargă în cupele europene. Doar play-off? Păi, play-off-ul pentru Dinamo nu înseamnă nimic”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Transferurile lui Dinamo:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia Białystok)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO. Revine Liga 1: toate detaliile despre Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

Face Cosmin Contra o superechipă? Dinamo a luat fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
blackknight
blackknight  •  10 Septembrie 2020, 12:44

ahahahahahaahahahahahaha vb piturca de profesionalism ahahahahahahahahahaha cu barbutu cum mai stam tovarase?! ba de cand sunt spanioli am inteles un lucru: invitia si ura sunt niste "calitati" de baza ale acestui popor! poate iesi sau poate sa nu iasa nimic... dar cum baga toti strambe e PENIBIL !!!

144085397352242
Bogdan Zanfir  •  10 Septembrie 2020, 07:24

Piturca=noaptea fotbalului...!!!... Speram sa fie treaba serioasa la Dinamo... Dacă nu asta e...!!!... NEA Piți... Miroase a ciolan și voi santeti departe de oală...!!!.... O dați ca strugurii "e" acri... Dar de fapt "este" sus...!!!

cneius
cneius  •  09 Septembrie 2020, 20:12

Probabil 200.000 pe an, nu 20.000...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close