FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Andrei Ivan, Alexandru Mățel și Uros Cosic, prezentați la CS Universitatea Craiova: „Ieșim în stradă dacă luăm campionatul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 14:21

CS Universitatea Craiova și-a prezentat astăzi ultimii 3 jucători transferați de la venirea lui Victor Pițurcă pe banca oltenilor: Andrei Ivan, Uros Cosic și Alexandru Mățel.

  • Meciul dintre Craiova și FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Andrei Ivan

Atacantul Andrei Ivan, 22 de ani, revine în Oltenia la doi ani după ce a fost vândut la Krasnodar, echipă la care a prins numai 7 meciuri. Sezonul trecut a fost împrumutat la Rapid Viena, însă austriecii nu au activat clauza pentru un transfer definitiv.

„Sunt foarte fericit că m-am întors acasă. Nu a existat nicio ofertă pentru mine din altă parte. N-am lucrat niciodată cu domnul Pițurcă, dar sper să câștigăm trofee împreună. Nu simt nicio presiune. M-am pregătit bine la Krasnodar și în ultimele două săptămâni am avut tot timpul să mă pregătesc. E un pas înainte revenirea mea aici. O să ieșim în stradă dacă vom câștiga campionatul

Uros Cosic

Fundașul sârb Uros Cosic, 26 de ani, vine de la AEK Atena, dar a mai jucat pentru ȚSKA Moscova, Steaua Roșie Belgrad, Frosinone, Empoli și Pescara.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Craiova pe trei ani. Am aflat că e un club foarte mare, cu ambiții foarte mari. Sigur că a fost un argument în plus venirea lui Pițurcă aici, auzisem doar lucruri frumoase despre el”

Alexandru Mățel

Fundașul Alexandru Mățel, 29 de ani, a jucat de-a lungul carierei pentru Farul, Delta Tulcea, Astra Ploiești, Dinamo Zagreb și Hermannstadt. Are 17 selecții la naționala României, ultima în 2016.

„Îmi doresc să facem o figură frumoasă și să câștigăm campionatul. A fost foarte important că e Victor Pițurcă aici, dar când ești dorit de un club atât de mare nu mai contează cine e pe bancă. Fac orice numai să câștigăm noi campionatul”

Gata cu transferurile!

Marcel Popescu,  managerul general al Craiovei, a anunțat că echipa nu va mai face niciun transfer în perioada următoare: „La momentul de față transferurile sunt închise. Toți 3 au venit la noi după negocieri cu cluburile care îi aveau. Vom vedea ce va fi la iarnă”.

Citește și:

CRAIOVA - FCSB // Prăpastia dintre bănci » Victor Pițurcă e de 238 de ori mai bogat ca Bogdan Vintilă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează