FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VASLUI 1-2

VIDEO Antal şi cam atît! Vasluienii au întors scorul cu Pandurii şi au bifat prima victorie în deplasare: 2-1

Antal a reușit o
Antal a reușit o "dublă", ajungînd la 7 goluri marcate în Liga 1 în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:03

Ajutaţi de eliminarea lui Christou, vasluienii au reuşit prima victorie în deplasare din acest sezon, Liviu Antal devenind eroul echipei în ultimul minut de joc, după ce tot el marcase şi golul egalizator al moldovenilor.

Marcaţi încă de înfrîngerile din Europa League, gorjenii au început bine aseară. Vasluienii au realizat că joacă în faţa vicecampioanei abia atunci cînd Eric (2) şi Anton (3) l-au pus la muncă pe Cerniauskas! După mai bine de o jumătate de repriză în care Vasluiul n-a contat deloc în atac, Temwanjera (24) l-a întins serios pe Stanca, care a scos de sub bară!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Golul a venit însă pentru gorjeni: Eric a executat o lovitură liberă, Erico a recentrat perfect, iar Momcilovici (30) a înscris. Totul s-a năruit însă pentru gazde atunci cînd Istvan Kovacs l-a eliminat pe Christou (42), considerînd că acesta a făcut henţ într-o situaţie în care oaspeţii atacau periculos.

Antal X 2
Speriat de reacţiile vulcanice ale lui Eric din prima repriză, brazilianul protestînd mereu la deciziile lui Kovacs deşi avea deja cartonaş galben, Pustai l-a sacrificat pe cel mai bun jucător al său, iar acest lucru s-a resimţit rapid. Muşat a centrat din banda stîngă, Antal a fost la locul potrivit, a pus latul şi a egalat.

Temwanjera de două ori (73 şi 74), dar şi Pătulea (78) le-au dat apoi emoţii gorjenilor, dar aceştia au rezistat. Totul s-a năruit la ultima fază a partidei, atunci cînd Pătulea l-a încercat pe Stanca. Goal-keeperul a greşit ca un începător şi a respins mingea în faţă, acolo unde Antal (90Ă2) a "înţepat" balonul şi-a aruncat în aer banca moldovenilor!

"N-am sperat niciodată la o victorie aici, dar nu-mi doream nici să plecăm învinşi. Sînt fericit că am reuşit să înscriu, dar mai mult pentru cele trei puncte" ( Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui)

"Europa? Mă gîndesc că mai putem ajunge acolo doar dacă vom primi punctele înapoi din partea Ligii" (Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui)

"Istvan Kovacs nu avea niciodată cum să vadă dacă Christou a făcut henţ sau nu! A început cu cartonaşele din primele minute, nu e normal ce a făcut" (Cristi Pustai, antrenor Pandurii)

593399-pandurii-vaslui-1-2.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (3)
t0ni
t0ni  •  03 Noiembrie 2013, 16:31

puteti comenta ce vreti, eu remarc ca moldovenii refuza sa fie ingropati de groparii de formatii de la FRF si Liga! Felicitari vasluienilor, cineva din provincie!

euce
euce  •  03 Noiembrie 2013, 14:15

un arbitraj cu dedicati,favor pentru"cucuruz"le e mila fluerasilor,dupa ce au fost deposedati de 8 puncte,,Antal,e unul dintre mari "simulanti"din fotbal,eu si daca iar rupe picioru,as da cartonas rosu pentru el,nu e prima data cind cistiga meciuri cu aceste simulari,dar e de inteles ca o face in acord cu acesti "fluerasi"nemernici

alpin
alpin  •  03 Noiembrie 2013, 09:15

Remarcabila atitudinea publicului - care a aplaudat (meritat!) la sfarsitul meciului ambele echipe - si a lui Condescu. Presedintele Pandurilor nu a dat vina pe arbitru; a dat "vina" pe jocul de fotbal! Cand se joaca un fotbal corect, cand ambele echipe arata ceea ce stiu si pot, orice rezultat e posibil. Altfel n-ar mai fi un joc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează