FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - FC BRAŞOV 1-0

VIDEO AŞA da! Ianis Zicu îi urcă pe mureşeni pe locul 2, după 1-0 cu FC Braşov

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 22:50

Echipa lui Liviu Ciobotariu a arătat ca o echipă mare, care din momentul deschiderii scorului nu a avut nici o problemă în a păstra rezultatul şi a lua cele trei puncte


Criticile aduse stilului de joc al Braşovului au ajuns, probabil, şi la urechile lui Lokica, iar "stegarii" au început să încerce, cel puţin, să dea drumul la joc. Din păcate, după cum nu poţi pune tăietorii de lemne să culeagă ghiocei, nu îi poţi pune nici pe braşoveni să dribleze fin. Dar chiar şi aşa, la o lovitură liberă a braşovenilor executată de Ganea, Novakovici s-a înălţat şi a trimis pe poarta lui Stăncioiu, însă acesta a respins.

Click aici pentru VIDEO!

ASA-ul a jucat bine, a plimbat armonios mingea, Zicu a încîntat prin pasele filtrante, însă ocaziile nu s-au ivit. Trebuia ceva neobişnuit pentru o deschidere de scor, iar Zicu a încheiat o primă repriză perfectă printr-un gol cu capul, după o centrare sănătoasă venită de la Sepsi.

Problemele braşovenilor apar cînd sînt obligaţi să marcheze. Atunci Aganovici şi compania trec pe gheaţă subţire, iar în afară de Constantinescu, jucător care a mai încercat cîte ceva, restul acţiunilor se risipeau succesiv la mulţi metri de poarta lui Stăncioiu.

Meciul n-a mai fost unul frumos în partea a doua. Gazdele s-au mulţumit să ţină inofensiv mingea la jumătatea terenului, în timp ce oaspeţii nu pot fi acuzaţi că n-au încercat, însă rezultate n-au fost.

Fără să încînte, ASA-ul a jucat fix cît a fost nevoie ca să obţină cele trei puncte. Mai mult, N'Doye a ieşit în evidenţă pînă la urmă: în ultimele minute de joc a intrat fără nici un sens la Constantinescu din spate, la mijlocul terenului, iar George Găman l-a eliminat direct.

După 4 ani şi jumătate!
Ianis Zicu, 31 de ani, a deschis scorul în meciul contra celor de la Braşov şi deşi jucătorul nu este un mare amator al loviturilor de cap, mijlocaşul a înscris printr-un astfel de procedeu. Chiar dacă este un jucător ce marchează constant, jucătorul a punctat iar cu capul după 4 ani şi jumătate! Mai precis, de pe 3 octombrie 2010, în meciul Poli Timişoara - Rapid, scor 2-1. Ianis a fost servit atunci de Dan Alexa, în timp ce aseară Sepsi a fost la originea centrării.

"Joc pînă la 50 de ani"
Mijlocaşul de 36 de ani al celor de la ASA, Ousmane N'Doye, a declarat că nu se gîndeşte la retragere şi că va mai evolua mult timp de acum înainte. "Pot să joc pînă la 50 de ani, eu nu ştiu nimic în afară de fotbal. Eu am trăit pentru fotbal. E o mare plăcere să joc, de-aia joc aşa, pentru că-mi place ce fac. Joc pînă cînd simt că nu mai merge. Că mă doare spatele, mă dor genunchii, atunci înseamnă că nu mai pot, mă las. Dar nu e cazul acum", a declarat senegalezul pentru DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
bivumu
bivumu  •  18 Martie 2015, 10:03

Ousmane.. :)) Asta trebuie impaiat si pastrat ! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează