FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - VASLUI 1-0

VIDEO Botoşani superb » Trupa lui Cristi Popovici urcă din nou pe locul 1 după 1-0 cu Vaslui

Codoban a marcat primul său gol în Liga 1 cu Vaslui
Codoban a marcat primul său gol în Liga 1 cu Vaslui

Articol de - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:28

Trupa lui Cristi Popovici e noul lider în Liga 1 după ce a învins ieri un Vaslui blazat şi impotent.

În urmă cu 11 luni, Botoşaniul furniza cea mai mare surpriză din "16"-imile Cupei României, cîştigînd la Vaslui cu 1-0. Dacă victoria de atunci a fost una neaşteptată pentru că Sînmărtean şi compania mai arătau a fotbalişti şi veneau după o remiză pe San Siro, 2-2 cu Inter, succesul de ieri a fost unul normal avînd în vedere locurile din clasament.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Elevii lui Ionuţ Moşteanu au avut o primă repriză execrabilă, în care nu au tras măcar un şut pe poartă! Nici botoşănenii nu au pus în pericol buturile lui Cerniauskas, dar au compensat prin posesie şi ambiţie.

Prima ocazie reală a meciului a venit după pauză, cînd Fulop a trimis milimetric pe lîngă vinclul porţii lui Cerniauskas (52). Vasluiul a echilibrat balanţa datorită unor faze plecate din piciorul lui Sînmărtean, dar cînd părea că ar putea forţa victoria, Codoban i-a dat lovitura de graţie în minutul 81 printr-un "cap" din 3 metri.

A fost golul primului succes pe teren propriu al Botoşaniului în Liga 1 şi cel care a cocoţat echipa din nordul României pe prima poziţie în clasament!

"Ne onorează ca sîntem pe primul loc după şase etape şi nu cred că s-a gândit cineva din lumea fotbalului la acest lucru. Nu am visat la asta. Secretul e reprezentat de omogenitatea lotului, plus ambiţia jucătorilor tineri de a ajunge la echipe mai mari" ( Cristi Popovici, antrenor Botoşani)

"Sîntem foarte mulţumiţi că am oferit încă o victorie minunaţilor suporteri care au venit în număr mare să ne susţină. Sperăm să jucăm în continuare la fel şi să ne clasăm cît mai sus" (Cristi Popovici, antrenor Botoşani)

"O să pregătim la fel de bine următoarele jocuri, vrem să ne păstrăm capul pe umeri. Cu Steaua stadionul va fi arhiplin şi vom incerca să facem o figură frumoasă" (Cristi Popovici, antrenor Botoşani)

584503-bot-vas.jpg

INBOX
- Botoşani. Moldovenii nu au mai pierdut un meci oficial pe teren propriu din septembrie 2012. Atunci, moldovenii au fost învinşi de Rapid Suceava, 1-2, în Liga a 2-a.
- Vaslui. Lucian Sînmărtean trebuia eliminat în minutul 55. Mijlocaşul Vasluiului l-a lovit intenţionat cu talpa în zona inghinală pe Vaşvari, dar Cristi Balaj l-a iertat de cartonaşul roşu.

Citește și:

„E ca atunci când joacă FCSB, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce” » Gigi Becali, furibund după România - Olanda: „Puteri animalice, te spulberau”
Nationala
„E ca atunci când joacă FCSB, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce” » Gigi Becali, furibund după România - Olanda: „Puteri animalice, te spulberau”
„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
Nationala
„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise
Nationala
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (5)
radumare.
radumare.  •  26 August 2013, 22:27

,

schafe
schafe  •  26 August 2013, 10:40
Postat de kilimanjaro pe 26 August 2013, 10:09

Botoșaniul va face o figură frumoasă până când va interveni mafia lui mitică și echipa se va transforma forțat într-un satelit al stelei, obligată să dea meciul sau va fi exclusă din liga I.

Cam asa ... Oricum, mult nu poate s-o tina asa, pe primul loc. Insa la partea cu mafia si stana cam ai dreptate. Trebuie musai titlul 25, pe langa cele cel putin 15 furate.

dora
dora  •  26 August 2013, 10:28

Nu inteleg notele mici de 4 date fundasilor lui Vaslui - ex Celeban care nu a purtat nicio vina la faza golului - poate Ortiz care a luat 5 insa nu a strins la timp si l-a scapat din marcaj pe marcatorul golului. adica iei 6 primesti note de 2 sau 3 iar daca iei doar unul amarit primesti 4...ce idiotenie...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează