FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO: CFR a semnat cu doi jucători importanţi din Liga Sagres » Eventul în Portugalia

Maykon Daniel Elias Araujo (dreapta) poate evolua şi pe postul de mijlocaş stînga
Foto: Mediafax
Maykon Daniel Elias Araujo (dreapta) poate evolua şi pe postul de mijlocaş stînga Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2011 23:47

Iuliu Mureşan a obţinut semnăturile lui Modou Sougou (26 de ani, Academica) şi Maykon (26 de ani, Pacos de Ferreira)

Clujul îşi pregăteşte deja următorul sezon. Arhitectul e Jorge Regadas, colaboratul vişiniilor pentru transferurile din Peninsula Iberică. Conform surselor Gazetei, feroviarii au obţinut deja acordul a doi jucători din campionatul Portugaliei: senegalezul Modou Sougou (Academica, extremă dreapta) şi brazilianul Maykon (Pacos de Ferreira, fundaş stînga). De altfel, şi presa din Portugalia susţine că Maykon, aflat la final de contract cu gruparea la care mai activează Manuel Jose şi Andre Leao, va alege Clujul ca nouă bornă în cariera sa.

Atît Sougou, cît şi Maykon sînt jucători importanţi la echipele lor. Cei doi au fost titulari meci de meci în Liga Sagres, aflîndu-se pe lista cu jucătorii monitorizaţi de Sporting Lisabona. Se pare că oficialii clujenilor s-au mişcat mai repede şi s-au asigurat că Sougou şi Maykon vor îmbrăca tricoul vişiniilor din vară. De altfel, preşedintele Iuliu Mureşan a petrecut ultimele două săptămîni în Portugalia pentru a negocia transferul mai multor jucători.

Vezi mai jos imagini video cu Modou Sougou şi Maykon!

6 goluri a înscris Sougou în această ediţie de campionat

1245 de minute a evoluat Maykon în acest sezon

Şi Amaro e pe listă
"Vom transfera în jur de 9 jucători. Cei mai în vîrstă vor avea 28 de ani", anunţa Paszkany după meciul cu Rapid. O altă ţintă a clujenilor este mijlocaşul central de la Nacional Madeira, Bruno Amaro (28 de ani). Acesta a fost integralist în ultimele 7 jocuri ale insularilor şi e caracterizat în Portugalia ca fiind un mijlocaş cu o disponibilitate mare la efort.


Bilete pentru derby, de marţi
CFR va pune în vînzare, începînd de marţi, biletele pentru derby. Acestea costă între 10 lei şi 50 de lei. O persoană poate achiziţiona maximum 5 bilete pe baza buletinului de identitate în original. Tichetele pentru galeria lui "U" costă 10 lei şi se vor distribui numai persoanelor care sînt membre ale Asociaţiei suporterilor FC Universitatea Cluj. Meciul se va disputa joi, de la ora 20:30.

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (12)
albusibiu
albusibiu  •  10 Aprilie 2011, 19:45

Baieti, pentru cei care mor de grija CFR-ului. Pe transfermarkt, unde Cadu e cotat la 2,2, Maykon e la 1,4 iar Sougou e la 2,6. In plus, nu sunt jucatori liberi de contract ci intrati in ultimele 6 luni. Deci s-a mers la ei pe principiul aplicat la Y. Kone. Trebuie sa ai informatia din zona, sa negociezi, sa dai salariu + bani mai multi la semnatura. Poate ca vor fi "petarde", dar hai mai intai sa vedem ca "stirea" de presa sa concretizeaza si apoi sa vedem in capul cui din campionatul nostru vor exploda.

kvsc_tomy
kvsc_tomy  •  10 Aprilie 2011, 11:55

sper sa fie ceva de capul lor, sa nu fie vreo petarda ca si cei din lotul actual (cu ff mici exceptii) si hai cfr!!!

46rossi
46rossi  •  10 Aprilie 2011, 11:12

sa speram ca le iasa de data asta, si tind sa cred ca da pt ca s-a ocupat noul scouter de selectie nu Muresan. Anul asta oricum suntem praf, stim, ne-am resemnat, sustinem echipa din mers, asteptam la anul sa vedem mari schimbari.NE TREBUIE PORTAR !!!!!!!!!!!!1

Vezi toate comentariile (12)
Comentează