FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SPORTUL 6-1

VIDEO CFR Cluj a zdrobit Sportul cu 6-1 » A scăpat din plasă

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 10:52

"Animalul" n-a schimbat jocul echipei, dar eliminarea lui Tîrnăcop şi talentul lui De Zerbi l-au ajutat să rămînă în funcţie


În Gruia nu are importanţă vînătoarea, contează trofeele. Gonacii trebuie să aducă prada în faţa lojei, altfel sînt luaţi ei la ţintă. Jorge Costa e poreclit "Animalul". Ghinion! La CFR, antrenorul e o specie aflată în pericol. După două eşecuri la rînd se vorbeşte din nou de o schimbare pe banca tehnică. Aproape că nu mai e nici o surpriză.

Sesizăm că Fernandes se întoarce la locul faptei, adică în poartă. Din senin, a căzut şi golul lui Tîrnăcop (27). Chiar nu se trezesc "feroviarii"? Prima ocazie a gazdelor a răsărit abia în minutul 37, cînd Bastos pătrunde în careu, trage la colţul scurt, dar Ormenişan scoate cu piciorul. Hop şi gol egalizator, după 60 de secunde: Ormenişan ezită să atace mingea, iar Sougou îl pedepseşte cu o lovitură de cap. Sportul încheie prima parte cu un jucător mai puţin, după ce Tîrnăcop este eliminat pentru o intrare la Cadu.

Publicul a prins curaj cînd Costa l-a scos pe De Zerbi la încălzire, în minutul 34. Italianul e generos cu fanii. Aduce spectacolul şi golurile. Cu un "călcîi" parşiv îl trece în caseta tehnică pe Gabi Mureşan, CFR-ul e în avantaj. La Cluj n-a fost "bomba" etapei, ci "bomba" cu care Renan a ucis speranţele oaspeţilor. Artificiile au fost aprinse de magicianul De Zerbi, iar Bastos şi Kapetanos l-au scos pe Costa din bătaia puştii măcar pentru două săptămîni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (13)
popnturi_calitate
popnturi_calitate  •  29 August 2011, 13:33

Daca pana acum nu ai luat in serios pariurile sportive, ai pierdut multi bani sau pur si simplu nu vedeai pariurile sportive ca pe o sursa de castig, tine-te bine pentru ca acest lucru se poate schimba intr-o secunda! Pachete noastre destinate celor aflati la inceput de drum sunt menite sa va schimbe total viziunea si sa transforme cateva pariuri simple intr-o afacere de succes! Cele mai bune pronosticuri la preturi convenabile , pentru detalii MESSENGER: [email protected]

demolator74
demolator74  •  29 August 2011, 13:02

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

cfrclujole
cfrclujole  •  27 August 2011, 13:48

Forta CFR!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează