FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BRAŞOV 0-0

VIDEO Cu frîna trasă spre Vitesse » Grozav a redevenit ratangiul de serviciu al Petrolului în faţa Braşovului, 0-0

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 14:32

Elevii lui Contra n-au reuşit să marcheze împotriva Braşovului, dar trebuie să o facă în Olanda pentru a spera la calificarea în play-off-ul Europa League


Ploieştenii sperau să se încarce cu moral cu Braşovul înaintea returului cu Vitesse, cu toate că antrenorul Cosmin Contra a decis să menajeze o parte dintre titulari. Astfel, din primul "11" au absentat aseară Boudjemaa, Hamza, Hoban şi Dore, lucru ce a mai scăzut din forţa ofensivă a gazdelor.

Click aici pentru VIDEO!

Chiar şi aşa, "lupii" puteau deschide scorul încă din start, dar Grozav a luftat incredibil din apropiere (2)! Au urmat minute bune în care gazdele s-au mulţumit cu posesia, iar braşovenii lui Szabo au alergat după minge în speranţa declanşării unui contraatac. În zadar! Pînă la urmă Priso i-a aşezat o minge lui Camara, iar africanul a lovit stîlpul porţii cu un şut la colţul scurt din marginea careului (15).
Replica "stegarilor" a venit de la Madeira, care a ratat o ocazie uriaşă, trimiţînd peste poartă din marginea careului mic, dintr-o poziţie ideală (27)! La poarta cealaltă, nici Teixeira n-a avut mai mult noroc (40). Lovitura de cap a portughezului a fost respinsă de pe linia porţii de Cristi Ionescu şi s-a intrat la vestiare cu tabela intactă.

Şi după pauză, petroliştii au început la fel, au controlat jocul, însă au reuşit cu greu să-şi creeze ocazii. Nemulţumit, Contra i-a scos pe Camara şi Teixeira şi i-a aruncat pe teren pe Dore şi Hamza. Numai că pe lîngă deschiderea scorului a trecut tot Grozav, cînd n-a putut să reia din apropiere după ce Mustivar nimerise bara (63)! Gicu a ţintu să se mai facă o dată de rîs, suficient să părăsească terenul într-un cor de fluierături.

Dincolo, Vagner şi-a bătut joc de încă un contraatac tăios, cînd, scăpat singur cu Pecanha, l-a luat la ţintă pe acesta (73). Boudjemaa a mai bifat şi el o bară, a treia a amfitrionilor!, şi s-a terminat 0-0. Un rezultat dezamăgitor înaintea revanşei cu Vitesse, dar poate că la Arnhem se vor răzbuna toate ocaziile irosite aseară.


"Am închis bine toata spaţiile şi am obţinut un punct important. Am venit la Ploieşti să cîştigăm, dar e bine şi că n-am pierdut. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru în acest sezon"
Cristi Ionescu, căpitan Braşov

"Avem doar 5 puncte din 9 posibile, e puţin pentru o echipă care vrea titlul. Trebuie să uităm acest rezultat şi să ne gîndim la returul cu Vitesse. Mergem în Olanda să atacăm din primul minut"
Geraldo Alves, fundaş Petrolul

"Mă bucură acest rezultat, e unul care ne dă încredere. Vreau să urez mult succes Petrolului în deplasarea din Olanda!"
Adrian Szabo, antrenor Braşov

"Am scos un punct enorm avînd în vedere că am întîlnit una dintre cele mai puternice formaţii ale campionatului. Consider că Petrolul şi Steaua sînt cele mai bune din Liga 1"
Constantin Zotta, preşedinte FC Braşov

581513-caseta-petrolul.jpg

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (12)
ricco
ricco  •  05 August 2013, 20:14

Acest copil, Grozav, n-ar fi un fotbalist rau dar e "NECOPT". Promovarea la 'nationala', in ciuda golului inscris in Turcia, NU A AVUT ASUPRA LUI EFECTUL SCONTAT... Practic, NU A PROGRESAT ABSOLUT DELOC, BATE PASUL PE LOC iar in anumite situatii de joc dovedeste o LIPSA SUPARATOARE DE INTELIGENTA SI CONCENTRARE... Despre PERSONALITATE IN JOC bineinteles ca nici nu se poate discuta... In meciul cu nationala Olandei, DIN DEPLASARE, a parut ca PE TOATA DURATA MECIULUI E FARA AER TININD GURA DESCHISA TOT TIMPUL avind aspectul unui tembel...

gianlucavialli
gianlucavialli  •  05 August 2013, 20:06
Postat de torque1981 pe 05 August 2013, 10:29

Iar am jucat 10 min in repriza 2. A intrat targa de 15 ori pe teren. Penalty neacordat la patrunderea lui Teixeira, offside care nu-i offside, fault la portar cand portarul iti sare in spate la 10-12 m de poarta. Arbitraj ca de obicei impotriva Petrolului. Si dupa toate astea rateaza si Gicu cu poarta goala de 2 ori si dam de 3 ori in bara................

foarte corect si la obiect comentariul...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 August 2013, 19:10
Postat de gardenparty pe 05 August 2013, 12:09

Astept si eu ziua cand antrenorul Contra va vedea ceva intr-un meci.Domnule antrenor,daca Teixeira nu joaca nimic de ce nu il dai afara in min 25?Iar cu Pablo de Lucas ce ai ?Eu l-am vazut libero la meciul asta!Echipa sta praf in teren.HAI PETROLUL!

cred ca de'aia il tzine retras, da pase lungi si precise. sa lanseze atacul. numai ca nu'l mai are pe bokila, de care se lauda ca se lipseste fara probleme. stie ceva cozma contras despre manevrele cu bekali >?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează