FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - PETROLUL 1-2

VIDEO Dansînd cu lupii » Petrolul s-a impus cu 2-1 la Tg. Mureş şi a făcut un pas uriaş pentru salvarea de la retrogradare

Ardelenii au atacat pe final cu toate liniile, dar nu au mai reuşit să egaleze +3   FOTO
Ardelenii au atacat pe final cu toate liniile, dar nu au mai reuşit să egaleze

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 01:01

Greu de ales între Tîrgu-Mureş şi Ploieşti, două oraşe în care abundă indicatoarele spre stadioane. Cine va reveni la condiţia de matineu? Răspunsul e şi la Comisia de Licenţiere.

Petrolul a făcut un pas mare în salvarea de la retrogradare, în timp ce oamenii lui Sabău pot rămîne în Liga 1 dacă una dintre formaţiile care vor promova nu va primi licenţa.

VIDEO: Aici ai REZUMATUL!

Gazdele au controlat startul partidei, cu Astafei blocat în trei rînduri în zone periculoase (4, 9, 17). Trupa lui Sabău nu şi-a trecut însă în cont nici o ocazie clară. "Lupii" au muşcat la prima contră serioasă.

Maxim a dus în viteză mingea pînă în preajma careului, unde i-a predat ştafeta lui Hamza. Tunisianul l-a dezechilibrat cu o fentă scurtă pe Cordoş şi a trimis mortal, din unghi, în stînga lui Albuţ (23), exact ca Falcao în finala Europa League.

Recitalul gleznelor fine a continuat. Opriţa a trimis o pasă de efect, iar Mustivar a săltat mingea peste Albuţ (39). 0-2 şi oamenii în albastru păreau resemnaţi, mai ales că şi Ljubojevici a ratat şansa revenirii în joc (42).

Ocazii imense, un singur gol
Sabău a forţat atacul după pauză. A rămas un fundaş la cabine, Lorand Szilagyi, şi a intrat atacantul Sergiu Buş. FCM a ratat două ocazii într-un minut: Buş a reluat puţin pe lîngă, iar lovitura de cap a lui Bujor a fost respinsă de Hamutovski în corner.

Nici Epaminonda Nicu n-a nimerit ţinta (55). Ljubojevici a ratat din doi metri (69) şi totul părea compromis. N-a fost de acord Astafei. Din insistenţa lui s-a născut un penalty, la o intrare imprudentă a lui Ben Djemia. Hamutovski a parat şutul lui Ilyeş, dar Sergiu Buş a urmărit faza şi a redus din diferenţă (73).

Buş putea deveni eroul serii. Lobul său n-a prins cadrul porţii (82). Bumba a ratat şi el, incredibil (83). Minutele s-au scurs, Hamutovski a scos formidabil şutul lui Sepsi, iar finalul a declanşat fiesta prahovenilor.

"E un rezultat ruşinos şi trebuie să ne fie ruşine tuturor. Ne-am compromis şansele de menţinere în prima ligă" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tg. Mureş)

"Nu sîntem salvaţi cu acest rezultat, dar sînt trei puncte extrem de importante. Mai sînt 9 puncte puse în joc, trebuie să ne cîştigăm meciurile de pe teren propriu" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul Ploieşti)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
petrolist
petrolist  •  11 Mai 2012, 19:46

://www.doarpetrolul.ro/index.php/201205111409/vivi-rachita-qclauza-lui-hamza-a-fost-activataq

varanga53
varanga53  •  11 Mai 2012, 12:08

Pentru fotbalul infect pe care il promoveaza , Sabau ar trebui interzis in fotbal !

goldenboy008
goldenboy008  •  11 Mai 2012, 08:00

MAfia LPF hotareste cine cistiga campionatul si cine retrogradeaza. De ani buni au fost exceptii: Pandurii si Sportul. In vreme ce Timisoara nu primeste licenta pentru datorii.... Cred ca nici Steaua, Dinamo, Rapid sau alte echipe mari nu ar trebuii sa primeasca licenta pentru datorii. LPF nu judeca cu aceasi masura pentru fiecare, asta e motivul pentru care toti striga Mitica La Puscarie

Vezi toate comentariile (8)
Comentează