FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 2-0

VIDEO Două galbene în 5 secunde :) » Mardare a fost eliminat cu Pandurii după o fază de cascadorii rîsului

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 22:31

Fundaşul de 25 de ani al Rapidului a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat la două minute după ce-a intrat pe teren


Scene incredibile în Grant, în meciul de sîmbătă seară dintre Rapid şi Pandurii. Ştefan Mardare a reuşit o contraperformanţă incredibilă. Fundaşul central a fost introdus pe teren de Marian Rada în minutul 89, în locul lui Ovidiu Herea, dar după doar două minute acesta a ajuns să fie eliminat de arbitrul partidei, Cristi Balaj. Stoperul a primit cartonaşul roşu după ce-a văzut două cartonaşe galbene, ambele pentru proteste! În minutul 90, Cristi Oros se ciocneşte cu Dan Nistor în apropierea careului, Balaj fluieră fault şi Ştefan Mardare fuge către arbitru şi ţipă la acesta. După ce vede cartonaşul galben de la băimărean, el continuă cu protestele virulente şi îi adresează jigniri "centralului". Mardare a ţipat ca din gură de şarpe către Balaj: "Aşa ai făcut tot meciul, ne-ai vînat!".

Click aici pentru VIDEO!

La finalul partidei, după ce toată echipa a ajuns în vestiar, Marian Rada a cedat şi a strigat la fotbalistul său, mai ales că în momentul faultului scorul era de 1-0 pentru giuleşteni. "Sînt extrem de nemulţumit de gestul pe care l-a făcut Mardare! Nu se poate să faci aşa cînd ai pretenţii să joci la o echipă ca Rapid. Pe lîngă faptul că o să fie suspendat etapa viitoare, Mardare ne-a mai lăsat şi-n zece oameni. Puteam să primim gol la acea fază şi iar ratam victoria pe final", a spus antrenorul.

Pe lîngă amenda pe care o va primi de la Comisia de Disciplină a LPF, Mardare va fi amendat şi de club, conform Regulamentului de Ordine Interioară.


"Jucătorii au arătat spirit de sacrificiu pentru această echipă, dar şi pentru ei, asta e adevărata lor valoare"

Marian Rada, antrenor Rapid

"E bine că am reuşit să marcăm şi să cîştigăm, ţinînd cont că următorul meci de acasă este cel cu Steaua"
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

Pancu: "Să vină Steaua!"
Căpitanul giuleştenilor, Daniel Pancu, a declarat după victoria cu Pandurii că abia aşteaptă derby-ul cu Steaua de peste două săptămîni. "Era foarte important acest succes pentru moralul nostru, pentru a veni cu drag la antrenamente. Oamenii minunaţi vin să ne susţină, iar pînă la vară băieţii să joace pentru viitorul lor, să îşi asigure o echipă mai valoroasă, un contract mai bun. Acum aşteptăm cu toţii un meci mare în faţa Stelei. Va fi o atmosferă specială, abia aştept meciul", a mai declarat Pancu.

Fotbal pe flotări!
Sfîrşitul meciului dintre Rapid şi Pandurii(2-0) a oferit o fază amuzantă, ce i-a avut ca protagonişti pe Nicolae Vasile şi Andrei Ciolacu. Cei doi s-au oprit din drumul spre vestiare la mijlocul terenului, unde tînărul fundaş al Rapidului, integralist în partida cu gorjenii, şi-a certat colegul. În drum spre autocar, cei doi au explicat faza: "Am pus un pariu cu Cioli că dacă unul din noi joacă titular, celălalt trebuie să facă cinci flotări", a declarat Vasile. "Am rămas dator. Încă nu mi-am onorat pariul, dar i-am promis că o să le fac la Pro Rapid", a replicat Andrei Ciolacu. (George Stanciu)

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (9)
buratinos
buratinos  •  01 Aprilie 2013, 14:45

Mardare asta...si cu Emil Dica....niste fosile. Astia doi ar merita batuti in vestiar si apoi trimisi acasa la mama lor.

sadim3ro
sadim3ro  •  01 Aprilie 2013, 13:16

Daca a avut sau nu dreptate e mai putin relevant... dupa ce a luat primul trebuia sa taca si sa isi vada de joc... la sfarsit putea sa completeze daca mai vroia. cand iei un rosu in drum spre vestiar e mai putin periculos decat sa il iei in cursul jocului. la varsta lui ar trebui sa stie lucrurile astea nu sa plece pe impuls. ce a demonstrat si cui, pana la urma...

dehasdeu
dehasdeu  •  01 Aprilie 2013, 11:22
Postat de bvguy pe 01 Aprilie 2013, 08:22

bateti Steaua cand o sa joace in 5 jucatori de camp probabil; trebuie sa fi mult prea infocat sa crezi ca Rapid o sa poata sa faca cel putin egal cu Steaua; adica uita-te un pic ce echipa a ramas la Rapid si uita-te ce echipa are Steaua si ce moral si ce forma buna are in ultimele partide; eu stiu ca iti doresti sa bata Rapid, in calitate de suporter, dar teoretic este cam iesit din comun si imposibil, deci keep on dreaming my friend(pentru toti rapidistii, asta este doar un comentariu strict la parerea mea si nu este cazul sa dezbatem si sa facem din tantar armasar pe tema asta)

Vorba lui BadeaDorian de mai jos: esti tanar! Si a propos, Rapidul a reusit mai mereu sa iasa bine din meciuri in care era vazuta ca victima sigura. Asta este o parte a farmecului numit Rapid. Putini sunt cei care inteleg cu adevarat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează