FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 2-2

VIDEO Egal nebun » CFR Cluj şi Petrolul au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale campionatului

Cadu a jucat catastofal în meciul cu Pandurii: a ratat un penalty, pe urmă şi-a dat autogol.
Cadu a jucat catastofal în meciul cu Pandurii: a ratat un penalty, pe urmă şi-a dat autogol.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 00:59

Feroviarii s-au îndepărtat la 9 puncte de liderul Pandurii şi rămîn doar cu două victorii în 7 etape.

CFR Cluj a sacrificat startul de campionat pentru milioanele de euro din grupele Ligii Campionilor. Doar două victorii din 6 etape şi 9 puncte la total era bilanţul sărăcăcios al feroviarilor pînă aseară. Mult sub aşteptări şi începutul de sezon al Petrolului, echipă cu pretenţii europene, tot două victorii, dar un punct mai puţin decît vişiniii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Andone l-a aşteptat cu surprize pe amicul Rednic, aflat cu sabia deasupra capului. I-a pregătit un sistem cu 3 fundaşi şi 3 atacanţi. Riscant! Pentru că Bokila putea da lovitura încă din secunda 50, cînd, scăpat lansat, l-a lobat pe Felgueiras, puţin alături. Oaspeţii au rămas sus, iar Gicu Grozav l-a solicitat la maximum pe goalkeeper-ul portughez al CFR-ului cu un şut în cross din colţul careului mare (11).

SuperBokila
Clujenii au replicat pe contraatac. Ivo Pinto s-a lansat într-una din cursele sale destabilizatoare în banda dreaptă, a centrat în careu, de unde Sougou a trimis în plasă din cădere. Fanionul lui Valentin Avram a fost însă compresa cu apă rece a oaspeţilor. Ofsaid şi jocul se mută imediat în celălalt careu, unde Bokila nu mai ratează ţinta (12). 0-1 şi linişte în Gruia.

Congolezul din atacul Petrolului putea realiza "dubla" în doar 5 minute, dar voleul său a fost respins spectaculos de Felgueiras. Şefii CFR-ului ar trebui să-i facă statuie lui Kapetanos. Grecul a marcat iar (28), al şaselea său gol cu capul din acest sezon, servit de această dată, ca la carte, de Ivo Pinto.

Cadu, omul negru
Nebunia a continuat şi după pauză. Galamaz a trimis cu capul spre poartă, dar Bokila le-a dat o mînă de ajutor gazdelor (48). Dincolo, Sougou a căutat penalty-ul la contactul cu Boudjemaa şi l-a primit (58). Specialistul Cadu a executat dezamăgitor în picioarele lui Hamutovski, dar a fost mai precis la propria poartă, în care a deviat nefericit centrarea lui Bokila (62). Vişiniii s-au năpustit spre careul prahovenilor şi egalarea a venit din bocancul lui Gabi Mureşan, şut-centrare din latura stîngă (78).

Finalul s-a jucat în nota întregii partide, cu sufletul la gură. Oaspeţii s-au apărat, iar Nicoară, Mureşan şi Sougou au ratat pe rînd şansa de a deveni eroi pentru o zi. S-a terminat 2-2, egal frumos, dar care le îndepărtează pe ambele formaţii de plutonul fruntaş.

"Mă pot aştepta la orice. Dacă eu am postul ameninţat, şi Andone se află în aceeaşi situaţie, că nu au mai bătut nici ei de 3 etape" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

"Am suferit în defensivă. Două săptămîni vom lucra numai la acest capitol. Cadu ne-a cîştigat campionate, nu e vina lui că am pierdut" (Ioan Andone, antrenor CFR Cluj)

"A fost o seară cu ghinion pentru echipă, nu doar pentru mine. Nici o echipă din România nu poate face faţă pe mai multe fronturi" (Cadu, fundaş CFR)

"E foarte bine că nu am pierdut pe final. CFR este una dintre cele mai bune echipe din campionat. Nu cred că Mircea Rednic va pleca de la echipă" (Marian Cristescu, mijlocaş Petrolul)

518041-caseta-cfr-petrolul.jpg

INBOX
- Ivo Pinto le-a dat emoţii oficialilor CFR-ului în chiar primul minut al jocului. Fundaşul portughez s-a lovit la gleznă şi într-o primă fază accidentarea părea gravă. Şi-a revenit însă după intervenţia medicilor şi şi-a reluat locul în teren.
- Olandezo-angolezul Dominique Kivuvu a fost trecut aseară pe foaia de joc pentru prima oară de la revenirea sa la CFR după împrumutul în Suedia, la Mjallby.
- Nemulţumiţi de arbitrajul din prima repriză, jucătorii CFR-ului l-au luat la întrebări pe Sebastian Colţescu în drumul spre vestiare. O brichetă aruncată de la tribuna a II-a l-a vizat pe "central", dar a aterizat la cîţiva metri depărtare de acesta.
- Uruguayanul Jorge Martinez (29 de ani) a asistat la partida de aseară. Jucătorul de profil ofensiv a fost împrumutat de Juventus la CFR.
- Clujenii au rezolvat şi transferul lui Saşa Bjelanovici (33 de ani), atacant care a mai fost în lotul lui CFR în sezonul 2010-2011.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (18)
montrealez
montrealez  •  07 Septembrie 2012, 20:33

Un mesaj pt descultii din galeria Petrolului care injura Steaua in cantecele lor: Voi aveti impresia ca sunteti la nivelu' unde va permite palmaresu sa vociferati contra Stelei? M-a bufnit rasu can v-am auzit. Tre sa fii cineva in fotbalu' romanesc ca sa poti sa ai rivalitati cu Steaua, dar va inteleg totusi. Orice echipa care scoate si ea nasu' din anonimat ( voi cred ca va grabiti ), tre sa se lege de Steaua pt ca acest lucru ii da o mana de ajutor in asi face un nume. Insa cred ca mai aveti multe de dovedit copii pana sa aveti voi rivalitati cu Steaua. Aveti o gramada de jucatori ai Stelei in echipa....nu fiti si ipocriti acum. Aveti o echipa frumoasa admit, dar galeria e de tot handelu'

cfrclujole
cfrclujole  •  03 Septembrie 2012, 17:59
Postat de gabrielvaleriu pe 03 Septembrie 2012, 10:00

Ce scrie sub foto: "Cadu a jucat catastofal în meciul cu Pandurii..." Te poti baza oricand pe gsp !

:))

hermesvenus
hermesvenus  •  03 Septembrie 2012, 12:14

EEEEIIII !!!!!!!!!!!!! ALOOOOOOOO!!!!!!!!!!! NUMAI BAIETI STILATI PE AICI ????? UNDE SUNT CIURUCURILE , CARE SA INJURE CA LA USA CORTULUI ??????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează