FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV // „Eu am avut o discuție cu domnul Negoiță”  » Ce i-a promis Bogdan Bălănescu finanțatorului + de ce s-a rugat pentru Mircea Rednic

Bogdan Bălănescu - Dinamo
Bogdan Bălănescu - Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 13:17

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre promisiunile pe care i le-a făcut finanțatorului Ionuț Negoiță.

 

 

Bălănescu l-a înlocuit pe Alexandru David în funcția de director general al clubului, iar acesta i-a promis finanțatorului la momentul respectiv că va readuce rezultatele pozitive în „Ștefan cel Mare”.

„Eu am avut o discuție cu domnul Negoiță înainte de numire și i-am promis că voi fi trup și suflet, ca în toți cei 20 de ani de când lucrez la Dinamo. Corectitudinea, puterea de muncă și fanatismul pentru Dinamo va face să avem niște rezultate”, a spus Bogdan Bălănescu, la GSP LIVE.

S-a rugat pentru Mircea Rednic

După ce Bogdan Bălănescu a negociat cu Mircea Rednic, cei doi au fost surprinși în fața unei biserici.

Oficialul a explicat cum au stat lucrurile la momentul respectiv, dar a recunoscut că s-a rugat pentru ca Mircea Rednic să schimbe fața echipei.

„Eram în fața casei domnului Rednic. Întâmplarea face ca vizavi să fie o biserică. Până să semnăm contractul chiar m-am rugat să ne ajute Dumnezeu să ieșim din momentul dificil în care ne aflam”, a mărturisit Bălănescu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // „Neagoe poate aduce liniște la Dinamo” » Care sunt obiectivele noului antrenor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
dd.x
dd.x  •  04 Iunie 2019, 18:53

o *** cu fata umana, *** si mincinos

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  04 Iunie 2019, 16:43

Si iti mai dau un sfat si tie si lui negoita... Iesiti seara la stadion si alergati, o sa vina momentul cand o sa va scoatem la... 100m garduri!!!

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  04 Iunie 2019, 16:37

Balanescule, nu stiu de ce, dar discursul tau pare securistic asa... Ai impresia ca noi in 2019 va mai halim vrajelile astea expirate? Ia ti balerinul de la rin de mana si duceti va dupa tataie, va asteapta cu bratele deschise!!! Si sa nu i uitati Pe aia din PCH care atarna pe la Rin la ciorba!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează